News

Η CHIQUITA ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
[ 23-03-2017 ] Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Αθήνας. Για 6η συνεχή χρονιά στήριξε την προσπάθεια των δρομέων δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας καθώς αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται.
 
Η Chiquita είναι το ιδανικό φρούτο και για τα παιδιά και έτσι στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας ήταν ονομαστικός χορηγός του Αγώνα 1.000μ. για παιδιά και ΑμεΑ, Chiquita Kids Run. Ο απώτερος σκοπός της Chiquita μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.
 
Σε όλη τη διαδρομή των 21χλμ οι αθλητές μπορούσαν να εφοδιαστούν με μπανάνες Chiquita για να αναπληρώσουν την απαιτούμενη ενέργεια, ενώ στο περίπτερο της Chiquita στην Πλατεία Συντάγματος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βιολογικές μπανάνες. Η Miss Chiquita χάρισε αναμνηστικά δώρα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους.
 
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή καθώς προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό.Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Αθήνας. Για 6η συνεχή χρονιά στήριξε την προσπάθεια των δρομέων δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας καθώς αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται.
chiudi news

Η Chiquita, χάρισε ενέργεια στο Μαραθώνιο της Αθήνας
[ 10-11-2015 ] Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων ήταν το επίσημο φρούτο του... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων ήταν το επίσημο φρούτο του 33ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, για 8η συνεχή χρονιά. Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς πραγματοποιήθηκε με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή φέτος, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.
 
Από τo γιορτινό κλίμα, δεν θα μπορούσε να λείπει η Chiquita, που έδωσε ενέργεια μοιράζοντας περισσότερες από 70.000 premium μπανάνες Chiquita στους αθλητές που έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ, καθώς επίσης και στους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
 
Η Chiquita επιφύλαξε και μία έκπληξη, αφού στο περίπτερό της στο Ζάππειο βρίσκονταν και τα Minions δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους που είχαν την ευκαιρία να τα απολαύσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
 
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή, αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας και έτσι δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά είναι επίσης ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.
chiudi news

Η CHIQUITA επίσημο ενεργειακό σνακ του Ladies Run
[ 10-11-2015 ] Για 4η συνεχή χρονιά η αγαπημένη μπανάνα Chiquita, υποστήριξε τον αγώνα Ladies Run... Διαβάστε περισσότερα
Για 4η συνεχή χρονιά η αγαπημένη μπανάνα Chiquita, υποστήριξε τον αγώνα Ladies Run 2015, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/10, με αφετηρία τον Αστέρα Βουλιαγμένης.
 
Η Chiquita είναι το επίσημο ενεργειακό snack του αγώνα από την έναρξη του θεσμού, ο οποίος και φέτος είχε φιλανθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση του σωματείου «Δεσμός».
 
Γυναίκες όλων των ηλικιών, επέλεξαν απόσταση των 5 ή 10 χλμ και έτρεξαν στην καταπράσινη διαδρομή του Λαιμού της Βουλιαγμένης.
 
Η Chiquita, περίμενε όλες τις δρομείς στον τερματισμό και φρόντισε για την αναπλήρωση της ενέργειάς τους, μοιράζοντας μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο υγιεινό, ενεργειακό σνακ των δρομέων αντοχής, που είναι απαραίτητες για την ομαλή αποκατάσταση του μυικού συστήματος.
 
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.
chiudi news

Η Chiquita μοίρασε ευχές και διατροφικές συμβουλές στις Μητέρες
[ 19-05-2015 ] Η Chiquita, το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης, γιόρτασε τη γιορτή της... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης, γιόρτασε τη γιορτή της μητέρας συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ του imommy.gr, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/05, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
 
Περισσότεροι από 10.00 γονείς και παιδιά απόλαυσαν την αγαπημένη τους μπανάνα Chiquita, παράλληλα με τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που οργάνωσε το imommy.gr, το # 1 site για γονείς. Δεν έλειπε και το φιλανθρωπικό έργο, αφού στην εκδήλωση λειτούργησε bazaar βιβλίων και παιχνιδιών, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».
 
Η Chiquita φρόντισε επίσης να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη σωστή διατροφή, με εξειδικευμένη ομάδα διαιτολόγων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν έλεγχο βάρους και διενέργησαν μία μικρή έρευνα γύρω από τη διατροφική αξία των φρούτων και ειδικότερα της μπανάνας.
Σύμφωνα με την έρευνα, τo 80% των ερωτηθέντων δήλωσε πως τρώει πάνω από 2 μπανάνες την εβδομάδα ενώ το 50% πάνω από 4 μπανάνες την εβδομάδα. Η πλειοψηφία (76%) των ερωτηθέντων γνωρίζει τη θερμιδική αξία της σωστά, μόλις 120 θερμίδες, ενώ όλοι συμφωνούν ότι η μπανάνα είναι ένα θρεπτικότατο φρούτο, εύκολη στη μεταφορά και γρήγορη στην κατανάλωση. Πέντε στους δέκα γνωρίζουν και για τις ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας όσον αφορά την αντιμετώπιση της κατάθλιψης, τη μείωση της αρτηριακής πίεσης και τη χρησιμότητά της σε άτομα που αντιμετωπίζουν καούρες- και οι υπόλοιποι το έμαθαν στην εκδήλωση.

chiudi news

H Chiquita Hellas βραβεύτηκε ως National Champion στα European Business Awards 2014/2015 sponsored by RSM
[ 19-01-2015 ] H Chiquita Hellas, μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM, βραβεύτηκε την Πέμπτη 15... Διαβάστε περισσότερα
H Chiquita Hellas, μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM, βραβεύτηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου.

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι 60 National Champions της χώρας μας, μεταξύ αυτών και η Chiquita Hellas που προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αξιολογηθούν από τους κριτές με βάση τις video παρουσιάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί και ανέβει στην ιστοσελίδα των βραβείων. Παράλληλα με την αξιολόγηση των κριτών διεξάγεται και η ψηφοφορία του κοινού που θα αναδείξει τον National Public Champion της κάθε χώρας.

Η εταιρεία μας διαγωνίζεται στην κατηγορία Import/ Export και διεκδικεί πλέον μια θέση στη δεκάδα του τελικού. Η Chiquita Hellas Α.Ε. συστάθηκε τον Ιούνιο του 2006 στην Αθήνα ως θυγατρική της Chiquita Brands International και έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά εμπορίου μπανάνας. Η Chiquita Hellas έχει την ευθύνη για την προώθηση και πώληση των μπανανών Chiquita σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων, Ν.Α. Μεσογείου, Β. Αφρικής, Μαύρης Θάλασσας, Ρωσίας και τελευταία προσθήκη για το 2014 την αγορά της Κίνας με σημαντικές και συνεπείς επενδύσεις στον τομέα εμπορίας, προβολής και προώθησης των προϊόντων Chiquita. Αν θέλετε να στηρίξετε την υποψηφιότητα της Chiquita Hellas μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12387

Η online ψηφοφορία διαρκεί έως τις 24/02/2015.
chiudi news

Η Chiquita σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά
[ 30-12-2014 ] Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα μικρών και μεγάλων, υποστηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα μικρών και μεγάλων, υποστηρίζει τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Ελληνικών Μαριονεττών "Το μυστικό του Αη Βασίλη" στο Golden Hall.
Την Κυριακή 21/12 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Golden Hall, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μαγεία των Χριστουγέννων και ταξίδεψαν στον παραμυθένιο κόσμο των Ελληνικών Μαριονεττών. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την παράσταση αλλά και να θαυμάσουν τις όμορφες εκθέσεις μαριονέττας. Η Chiquita χάρισε ακόμα περισσότερα χαμόγελα μοιράζοντας φρούτα και δώρα στους προσκεκλημένους αλλά και σε όσους βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο.
Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι τις 5 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και Ιδρύματα Παιδικής Προστασίας.

Τους επόμενους 2 μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, οι Ελληνικές Μαριονέττες θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα και σε Δημοτικά σχολεία της Αττικής, με την ευγενική υποστήριξη της Chiquita και βασικό στόχο την προώθηση της υγιεινής διατροφής.
chiudi news

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων χάρισε ενέργεια στο Μαραθώνιο της Αθήνας
[ 12-11-2014 ]

Η Chiquita Hellas για 7η συνεχή χρονιά υπήρξε το επίσημο φρούτο του 32ου... Διαβάστε περισσότερα

Η Chiquita Hellas για 7η συνεχή χρονιά υπήρξε το επίσημο φρούτο του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού, γεμίζοντας με ενέργεια τους αθλητές που έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10χλμ, καθώς επίσης και τους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Το γιορτινό κλίμα, ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση και πολλά χειροκροτήματα, επικράτησαν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο και στο Ζάππειο και τα έζησαν όσοι βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν και να τιμήσουν όλους εκείνους που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς. Η Chiquita Hellas ήταν εκεί για ακόμη μία χρονιά, για να δώσει ενέργεια μοιράζοντας περισσότερες από 65.000 premium μπανάνες Chiquita, αλλά και αναμνηστικά δώρα σε αθλητές και θεατές.
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή, αφού δίνει μία άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας και έτσι δεν θα μπορούσε να μην στηρίζει το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.
 

chiudi news

Η CHIQUITA χορηγός στον παιδικό αγώνα του Navarino Challenge
[ 26-09-2014 ] Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα μικρών και μεγάλων, υποστήριξε για 2η συνεχή χρονιά... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα μικρών και μεγάλων, υποστήριξε για 2η συνεχή χρονιά το τριήμερο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός «Navarino Challenge», που πραγματοποιήθηκε 19- 21 Σεπτεμβρίου, στη Μεσσηνία.
Η εκδήλωση είχε ως πρεσβευτή τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο της The North Face, Dean (Κωνσταντίνο) Karnazes και μαζί του όλο τον κόσμο που έτρεξε και φέτος χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς χρονόμετρα για καλό σκοπό.
Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τρεξίματος είχαν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στην διαδρομή των 15χλμ. που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα. Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η δράση μεταφέρθηκε στην Costa Navarino, όπου πραγματοποιήθηκε ένας ημιμαραθώνιος (21,1χλμ.) καθώς και οι διαδρομές των 5χλμ. (για τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και 1χλμ. για μικρούς και μεγάλους, με αφετηρία τo Navarino Dunes.
Η εκδήλωση ενισχύθηκε με πολλές παράλληλες δράσεις, όπως η ημερίδα σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.
Οι μπανάνες Chiquita, το απόλυτο φυσικό και υγιεινό ενεργειακό σνακ, έδωσαν ενέργεια στους δρομείς και ήταν αποκλειστικός χορηγός του παιδικού αγώνα.
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.
chiudi news

Η CHIQUITA δίνει ενέργεια στις γυναίκες
[ 26-09-2014 ] Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα των αθλητών και δρομέων, βρισκόταν στον αγώνα Ladies... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα των αθλητών και δρομέων, βρισκόταν στον αγώνα Ladies Run 2014, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/09, με διαδρομή το Λαιμό της Βουλιαγμένης.
Γυναίκες όλων των ηλικιών, συναντήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά στο συγκρότημα του Αστέρα, για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα 5 & 10 χλμ, αποκλειστικά για γυναίκες και με φιλανθρωπικό σκοπό, την ενίσχυση του σωματείου «Δεσμός».
Στον τερματισμό η Chiquita, φρόντισε για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων, μοιράζοντας μπανάνες Chiquita, το αγαπημένο υγιεινό, ενεργειακό σνακ των δρομέων αντοχής, που είναι απαραίτητες για την ομαλή αποκατάσταση του μυικού συστήματος. Οι “Ladies” της Chiquita χάρισαν επίσης αναμνηστικά δώρα σε δρομείς και θεατές.
Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή. Αποτελεί το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης αφού δίνει μια άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας. Προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης.
chiudi news

Η CHIQUITA στα MAD Video Music Awards 2014 by AirFastTickets
[ 02-07-2014 ] Η Chiquita, βρισκόταν στα φετινά Mad Video Music Awards by AirFastTickets, δροσίζοντας τους θεατές με απολαυστικά cocktail... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, βρισκόταν στα φετινά Mad Video Music Awards by AirFastTickets, δροσίζοντας τους θεατές με απολαυστικά cocktail φρούτων και ανεβάζοντας την καλοκαιρινή διάθεση. Στο Bar της Chiquita οι προσκεκλημμένοι της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο διαφορετικές τροπικές γεύσεις smoothies με βάση την μπανάνα ή τον ανανά.

Τα Mad Video Music Awards by AirFastTickets, είναι ένας μουσικός θεσμός που πραγματοποιείται επί 11 συνεχή χρόνια. Φέτος περισσότεροι από 15.000 θεατές έζησαν τη μοναδική διοργάνωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και απόλαυσαν αγαπημένους καλλιτέχνες επί σκηνής. 

Από τη σκηνή των βραβείων δεν έλειψε και το κοινωνικό μήνυμα, με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Μιχάλη Μουρούτσο να εκφράζουν αντιρατσιστικά μηνύματα, ενώ παράλληλα προβλήθηκε το αντιρατσιστικό βίντεο της Chiquita “Say No To Racism”. Γιατί και στη μουσική είμαστε όλοι ίσοι.
Η 11η Απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2014 by Airfasttickets θα προβληθεί τηλεοπτικά την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 21.15 από τον ΑΝΤ1, ενώ στο Mad TV θα προβληθούν τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 20.00.
chiudi news

H CHIQUITA, o official energy snack parnter του The Ace of Hearts Tour, ξεσηκώνει τους fans του ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ σε όλη την Ελλάδα
[ 09-05-2014 ] Η Chiquita, η αγαπημένη σας μπανάνα βρίσκεται δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα star  ως ο official energy snack... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita, η αγαπημένη σας μπανάνα βρίσκεται δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα star  ως ο official energy snack partner του The Ace of Hearts Tour.
Το πρωτοποριακό concept του The Ace Of Hearts Tour είναι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και αποτυπώνεται μέσα από την τεράστια παραγωγή και τα κουστούμια που υπογράφει μία μεγάλη ομάδα καταξιωμένων συντελεστών.
 
Στο The Ace of Hearts Tour συμμετέχουν επίσης οι ONIRAMA, η Eleni Foureira, το boy-band Boys and Noise και η Dj και παραγωγός Xenia Ghali. H πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, το Σάββατο 26/04. Η Chiquita μοίρασε φρούτα και φουσκωτές μπανάνες γεμίζοντας ενέργεια το πλήθος θεατών που απόλαυσαν τη συναυλία. Επόμενες συναυλίες στη Λάρισα στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης (07/05) και στη Θεσσαλονίκη στο Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ (08/05), ενώ θα ακολουθήσουν επόμενοι σταθμοί σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας τους καλοκαιρινούς μήνες..
Aξίζει να σημειωθεί ότι το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι θεατές ενισχύουν οικονομικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» προαιρετικά, με πίστωση ενός επιπλέον ευρώ στην αγορά του εισιτηρίου τους.
Χαρείτε τη μουσική με το απόλυτο φυσικό ενεργειακό σνακ.
chiudi news

ΟΙ ΜΠΑΝΑΝΕΣ CHIQUITA ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ… ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
[ 11-12-2013 ] Η Chiquita Hellas για 6η συνεχή χρονιά στήριξε τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita Hellas για 6η συνεχή χρονιά στήριξε τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, γεμίζοντας με ενέργεια τους αθλητές που έτρεξαν την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ, καθώς επίσης και τους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να στηρίξουν ενεργά το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός.
Ενθουσιασμός, συγκίνηση και πολλά χαμόγελα, ήταν λίγα μόνο από τα όσα έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 10/11 στο Καλλιμάρμαρο και στο Ζάππειο για να χειροκροτήσουν και να τιμήσουν όλους εκείνους που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χρονιάς. Η Chiquita Hellas ήταν εκεί για ακόμη μία χρονιά, για να δώσει ενέργεια μοιράζοντας περισσότερες από 60.000 premium μπανάνες Chiquita, αναμνηστικά δώρα σε αθλητές και θεατές, αλλά και για να διασκεδάσει τα παιδιά! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν και φωτογραφήθηκαν με τα απίθανα Μinions από την ταινία «Εγώ ο απαισιότατος 2». Για τρεις και πλέον μήνες η Chiquita και η εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Universal συνεργάζονται μαζί στην ταινία «ΕΓΩ O ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2» που είναι στις αίθουσες από τις 10/10. Οι μπανάνες Chiquita κυκλοφορούν πλέον παντού, σε όλη τη χώρα, με αυτοκόλλητα με ήρωες από την ταινία και συγκεκριμένα τα απίθανα σκανδαλιάρικα “Minions”!!
chiudi news

Minions love Chiquita banana!
[ 11-10-2013 ] Η Chiquita για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει λόγος που τόσα... Διαβάστε περισσότερα
Η Chiquita για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει λόγος που τόσα χρόνια είναι συνώνυμο της μπανάνας στην Ελλάδα και η πιο αγαπημένη των Ελλήνων καταναλωτών.
Για τρεις και πλέον μήνες η Chiquita ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Universal και συνεργάζονται μαζί στην ταινία «ΕΓΩ O ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 2» που είναι στις αίθουσες από τις 10/10.
Οι μπανάνες Chiquita κυκλοφορούν πλέον παντού, σε όλη τη χώρα, με αυτοκόλλητα με ήρωες από την ταινία και συγκεκριμένα τα απίθανα σκανδαλιάρικα “Minions”!!
Η ενέργεια άρχισε με μια θεαματική πρεμιέρα της ταινίας στο Θέατρο Παλλάς όπου μικροί και μεγάλοι φίλοι είδαν πρώτοι την ταινία, απόλαυσαν μοναδικά happenings με τα minions και τις Miss Chiquita, έφαγαν υγιεινά και χόρεψαν με τους ONIRAMA.
Στον αέρα βρίσκεται μεγάλη τηλεοπτική προβολή για τις ανάγκες της οποίας έχει δημιουργηθεί ειδικό ξεκαρδιστικό σποτ με ήρωες φυσικά τη μπανάνα Chiquita και τα minions. Επίσης μπανάνες Chiquita και minions έχουν γεμίσει τα αστικά λεωφορεία και τις στάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ενέργεια ολοκληρώνεται με μεγάλη προβολή της σε περιοδικά και στο internet.
Φυσικά σημαντικό κομμάτι της ενέργειας αποτελούν οι προσφορές προς τον καταναλωτή σε συνεργασία με δύο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες Σουπερμάρκετ: Σκλαβενίτη & Μασούτη στις οποίες οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τις Chiquita μπανάνες σε ειδικές τιμές αλλά και να κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας. Να τονίσουμε ότι μέρος των εσόδων από αυτές τις δύο ενέργειες θα διατεθεί στο ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά με αναπηρία.
chiudi news