ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

Το υγιεινό σνακ για παιδιά επιστρέφει στα θρανία!

ΥΓΕΙΑ & ΟΦΕΛΗ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Οι μπανάνες είναι σαν τα ανερχόμενα αστέρια στα νοικοκυριά της γενιάς των Millennials, (η γενιά που γεννήθηκε μεταξύ 1980 και 2000), που επενδύουν σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τόσο το Πρόγραμμα Ερευνών για τις Δαπάνες των Καταναλωτών των ΗΠΑ (CES), όσο και η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, αναφέρουν τεράστιες αυξήσεις στις δαπάνες, με το CES να εντοπίζει αύξηση κατά 77% για την αγορά φρούτων και φυσικά, για ένα υγιεινό σνακ για παιδιά, σε αυτήν τη σημαντική ηλικιακή ομάδα.

Με μόλις 121 θερμίδες και λιγότερο από ένα γραμμάριο λιπαρά, καθόλου χοληστερόλη και φυτικές ίνες 2,5 g, μια μεγάλη μπανάνα Chiquita θεωρείται η τέλεια επιλογή για τη νεότερη γενιά που φροντίζει τη διατροφή της. Οι Millennials, οι μεγάλοι υποστηρικτές της εφαρμογής Snapchat, υιοθετούν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής και ενημερώνονται όλο και περισσότερο για τη σημασία της σωστής διατροφής, ως το θεμέλιο της καλής υγείας.

Μπανάνες Chiquita: Τροφή για μυαλό «ξυράφι» και καλή διάθεση!

Οι μπανάνες Chiquita αποτελούν την υγιεινή πρόταση για ένα καλό σνακ για το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, «στο χέρι» μαθητών και φοιτητών.

Πρώτον, μεταφέρονται εύκολα (στην ατομική, εμφανίσιμη, φυσική και βιοδιασπώμενη θήκη τους) και καταναλώνονται γρήγορα, είτε πριν από ένα μάθημα ή ένα διαγώνισμα για τη λήψη ενέργειας ή ως απολαυστική αναπλήρωση της απώλειας ενέργειας, μετά το μάθημα ή το διαγώνισμα, παρέα με τους φίλους.

Δεύτερον, οι μπανάνες Chiquita κάνουν καλό στον εγκέφαλο! Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι μπανάνες αποτελούν εξαιρετική πηγή καλίου, μαγγανίου, βιταμίνης C και φυτικών ινών, ενώ έρευνες επιβεβαιώνουν ότι μπορούν να βελτιώσουν τη μνήμη (απαραίτητο στοιχείο για όσους δίνουν εξετάσεις!).

Η μπανάνα Chiquita αποτελεί το ιδανικό υγιεινό σνακ για παιδιά!

Και οι λόγοι για τους οποίους οι μπανάνες Chiquita αποτελούν το ιδανικό υγιεινό σνακ για παιδιά δεν τελειώνουν εδώ! Οι μπανάνες περιέχουν βιταμίνη B6 και έχουν πλούσια περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, ένα σημαντικό μεταλλικό στοιχείο το οποίο ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου. Περιέχουν, επίσης, τα αμινοξέα τρυπτοφάνη και τυροσίνη, τα οποία χρησιμοποιεί το σώμα για να βοηθήσει στην παραγωγή των ζωτικών «νευροδιαβιβαστών της χαράς», της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, καθώς και της νορεπινεφρίνης, που είναι ο «νευροδιαβιβαστής της συγκέντρωσης». Όλα αυτά συμβάλλουν σημαντικά στη ρύθμιση της διάθεσης και βοηθούν να παραμένει κάποιος ήρεμος και συγκεντρωμένος, ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα αισθήματα άγχους και στρες. Ο εγκέφαλος χρειάζεται γλυκόζη για να λειτουργεί κανονικά, αλλά τα επεξεργασμένα σάκχαρα που υπάρχουν στα γλυκά και στο πρόχειρο φαγητό χωνεύονται εύκολα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποστηρίξουν τις απαιτήσεις του εγκεφάλου μακροπρόθεσμα. Η φυσική φρουκτόζη και οι διαλυτές ίνες που περιέχουν οι μπανάνες συνεργάζονται εξαιρετικά καλά – οι φυτικές ίνες διασπούν και αποδεσμεύουν τη ζάχαρη, και με αυτόν τον τρόπο διατηρούν μια συνεχή παροχή γλυκόζης στον εγκέφαλο.

Η ένταξη της μπανάνας Chiquita στο καθημερινό διαιτολόγιο των παιδιών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρουν ένα ευρύ φάσμα ζωτικών θρεπτικών συστατικών που τα βοηθούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με ενέργεια, ενισχύουν την ενέργεια του εγκεφάλου, διασφαλίζουν ότι η διάθεσή τους διατηρείται ανεβασμένη και τα βοηθά να συνεχίσουν εκεί που οι άλλοι σταματούν. Ακόμα και στις πιο δύσκολες ημέρες, ένα υγιεινό σνακ για παιδιά και νέους, με μπανάνα Chiquita, παραμένει ο καλύτερός τους φίλος!

Μια εξαιρετική επιλογή για το πρωινό και ένα καλό σνακ για το σχολείο!

Οι μπανάνες Chiquita είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για το πρωινό και ένα καλό σνακ για το σχολείο που συνήθως συνδυάζονται με παγωμένο γιαούρτι σε μπολ ή σαν smoothie για ένα νόστιμο και δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας σας. Οι μπανάνες Chiquita είναι φυσική υπερτροφή – αφού δεν είναι μόνο σημαντικές για την υγεία και την ευεξία, έχουν επίσης γλυκιά και υπέροχη γεύση. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα εύκολο, απολαυστικό και υγιεινό σνακ για τη σημερινή γενιά των νέων που προσέχουν την υγεία τους, ενώ αποτελεί πολύ καλύτερη επιλογή από τα γλυκά ως ενδιάμεσο γεύμα.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link