ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Εύκολες συνταγές για κέικ σε κούπα με μπανάνες Chiquita

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 Απριλίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Αν ψάχνετε για γρήγορες και εύκολες συνταγές μπανάνας, τα κέικ κούπας είναι τόσο απλά που κάνουν ακόμη και τα παιδιά να μπορούν να τα κάνουν μόνα τους.

Τα κέικ με μπανάνα σε κούπα είναι φοβερές λιχουδιές για μια πολυάσχολη οικογένεια – φτιάχνονται μέσα σε λίγα λεπτά και είναι σούπερ νόστιμα, γι’ αυτό άλλωστε τα αγαπάνε όλοι!

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι μπανάνες Chiquita βοηθούν στην παρασκευή των καλύτερων συνταγών κέικ σε κούπα, καθώς προσφέρουν νοστιμιά και υγρασία και κάνουν το κάθε μείγμα κέικ να ξεχωρίζει. Οι καλύτερες συνταγές είναι οι απλές και αυτές δεν αποτελούν εξαίρεση – όλοι μπορούν να κάνουν αυτά τα πεντανόστιμα κέικ σε κούπα!

Οι μπανάνες Chiquita είναι ένα πολύ εύχρηστο υλικό για συνταγές κέικ σε κούπα. Απαιτείται ελάχιστη προεργασία, απλώς λιώστε ή κόψτε σε φέτες μια μπανάνα σε οποιοδήποτε στάδιο ωρίμανσης,  προσθέστε την ανάλογα με τη συνταγή και είστε έτοιμοι για ψήσιμο.

7 νόστιμες συνταγές με κέικ μπανάνας

Εδώ είναι  7 εύκολες και νόστιμες συνταγές για να ξεκινήσετε το γευστικό ταξίδι σας με συνταγές κέικ σε κούπα: Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια χούφτα υλικά, ένας φούρνος μικροκυμάτων και λίγα λεπτά από το χρόνο σας για να δημιουργήσετε μερικές νόστιμες και υγιεινές  λιχουδιές.

Μάφιν σε κούπα με μπανάνα Chiquita

Έχετε πολύ ώριμες μπανάνες Chiquita, 15 λεπτά και έναν φούρνο μικροκυμάτων; Δείτε αυτή την εκπληκτική συνταγή για μάφιν σε κούπα με μπανάνα Chiquita!

Ρολάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita σε κούπα

Οι ατομικές μερίδες από ρολάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita που γίνονται στα μικροκύματα έχουν γραμμές κανέλας μέσα σε ένα αφράτο κέικ με γεύση μπανάνα και κανέλα.

Κέικ σε κούπα με μπανάνα Chiquita και μπισκότα fudge S’more έτοιμο σε 5 λεπτά

Το νόστιμο κέικ σε κούπα με μπανάνα Chiquita και μπισκότα fudge S’more είναι ένα εύκολο γλυκό που μαγειρεύεται στα μικροκύματα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

 

Brownie σε κούπα με μπανάνα Chiquita

Τα Brownie σε κούπα με μπανάνα Chiquita παρασκευάζονται πολύ εύκολα και είναι φτιαγμένα μόνο με υγιεινά υλικά. Επίσης δεν έχουν αλεύρι, οπότε είναι χωρίς γλουτένη!

Κέικ σε κούπα με φυστικοβούτυρο, μπανάνα Chiquita και σοκολάτα

Δοκιμάστε το κέικ σε κούπα με φυστικοβούτυρο, μπανάνα Chiquita και σοκολάτα για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για γλυκό.

Εύκολο μπανανόψωμο σε κούπα με μπανάνα Chiquita

Έχετε ώριμες μπανάνες και φούρνο μικροκυμάτων; Φτιάξτε το αγαπημένο μπανανόψωμο σε μόλις πέντε λεπτά με την εύκολη συνταγή για μπανανόψωμο σε κούπα με μπανάνα Chiquita!

 

Εύκολο μπανανόψωμο σε κούπα με μπανάνα Chiquita

Δοκιμάστε το πεντανόστιμο κέικ σε κούπα με κολοκύθα και μπανάνα Chiquita που είναι έτοιμο σε μόλις 3 λεπτά! Γαρνίρετε με σαντιγί, αν θέλετε.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link