ΝΕΑ

Τα αυτοκόλλητα της Chiquita στη συλλογή της Becky Martz

ΝΕΑ

24 Απριλίου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Ψάχνετε διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν την οικογένειά σας απασχολημένη και δεμένη όσο μένετε σπίτι, λόγω των σχετικών κρατικών εντολών;

Η Chiquita είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Becky Martz (πριν από την ανακοίνωση των κρατικών εντολών για παραμονή στο σπίτι), μια 70χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα, η οποία έχει δημιουργήσει μια συλλογή από αυτοκόλλητα μπανάνας, ως το αγαπημένο της χόμπι, εδώ και τρεις δεκαετίες. Η Becky προσφέρει εξαιρετικές συμβουλές και ιδέες για οικογένειες, ώστε να ανακαλύψουν νέα χόμπι ή δραστηριότητες, παραμένοντας στο σπίτι.

Με την πάροδο των χρόνων, η Chiquita άφησε πίσω της εκατοντάδες διαφορετικές εκδόσεις από το γνωστό Μπλε Αυτοκόλλητό της. Πρόσφατα, μάλιστα, το αυτοκόλλητο αυτό παρουσιάστηκε σε παιχνιδιάρικες εκδόσεις περιορισμένης κυκλοφορίας οι οποίες αναδεικνύουν την ευεξία που προσφέρει η άσκηση, τα έργα τέχνης που φιλοτέχνησαν λάτρεις της Chiquita ή που σχετίζονται με σοβαρούς σκοπούς, καθώς και σχέδια που δημιούργησαν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Romero Britto.

Το νόημα και η αξία των αυτοκόλλητων της μπανάνας Chiquita

“Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό χόμπι το 1991 έχει εξελιχθεί σε ένα πάθος που συνεχίστηκε για όλη μου τη ζωή” δήλωσε η Becky Martz. Το πρώτο μου αυτοκόλλητο προήλθε από την καμπάνια της Chiquita με τίτλο ‘The Perfect Stocking Stuffer’. Τα επόμενα χρόνια, συνέχισα να ακολουθώ το ταξίδι της Chiquita, μέσα στο οποίο το Μπλε Αυτοκόλλητο, με κάθε νέα έκδοση περιορισμένης κυκλοφορίας, μεταμορφωνόταν σε κάτι καινούριο. Η συλλογή από αυτοκόλλητα μπανάνας είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για όσους θέλουν να δημιουργήσουν δυνατούς δεσμούς με την οικογένειά τους ή να αποκτήσουν επαφές με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο όσο παραμένουν στο σπίτι: “Πάντα υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε αυτοκόλλητο, την οποία θα μπορούν να μοιράζονται με άλλους.”

Η Becky Martz μάς είπε ότι η συλλογή από αυτοκόλλητα μπανάνας είναι εύκολη διαδικασία: Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσεις μπανάνες από οποιοδήποτε οπωροπωλείο ή άλλο κατάστημα σε όλη τη χώρα. Όλοι μπορούν να συλλέξουν αυτοκόλλητα μπανάνας και να τα κολλήσουν σε ένα λεύκωμα ή σε ένα ειδικό φύλλο για αυτοκόλλητα. Έπειτα, μπορούν να τα ανταλλάξουν με άλλους, να τα κοινοποιήσουν στους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμη και να παρουσιάσουν τις συλλογές τους μέσω βιντεοκλήσεων.

“Η Chiquita αναγνωρίζει ότι σε όλους τους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται, αρέσουν οι απλές και διασκεδαστικές δραστηριότητες, τις οποίες μπορούν να κάνουν από το σπίτι.

Η συλλογή από αυτοκόλλητα μπανάνας, με το κάθε αυτοκόλλητο να λέει μια μοναδική ιστορία, μπορεί να γίνει μια διασκεδαστική δραστηριότητα που θα κρατήσει την οικογένειά σας απασχολημένη και η Chiquita ι θα ενισχύσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με φίλους και άλλους συλλέκτες από απόσταση,” δήλωσε η Tina Varjbedian, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Chiquita για τη Βόρεια Αμερική.

“Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημιουργήσει μια συλλογή από αυτοκόλλητα Chiquita με μεγάλη ποικιλία και ευελπιστούμε ότι το Μπλε Αυτοκόλλητό μας εμπνέει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες να δημιουργήσουν τις δικές τους μοναδικές συλλογές.”

Ένα μικρό πάθος μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα. Στην αναζήτησή της για μοναδικά αυτοκόλλητα μπανάνας, κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι τελικά οδήγησε την Becky να επισκεφτεί χώρες όπως τη Γερμανία, την Κόστα Ρίκα, το Εκουαδόρ και άλλες.

 Banana_Sticker_Collector
 Banana_Sticker_Collector

Η Becky Martz έχει πλέον περισσότερα από 21.000 αυτοκόλλητα στο λεύκωμά της, τα οποία επίσης έχουν καταχωρηθεί με μεγάλη λεπτομέρεια στον ιστότοπο που φτιάχτηκε ειδικά για τη συλλογή της.

Τον Φεβρουάριο, πριν από τις κρατικές εντολές για υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι, η Chiquita κάλεσε την Becky Martz και τον σύζυγό της, ο οποίος διαχειρίζεται τον ιστότοπο με τη συλλογή της, στα κεντρικά γραφεία Βορείου Αμερικής της εταιρείας, στο Φορτ Λόντερντεϊλ των ΗΠΑ. Εκεί, συνάντησε την Πρώτη Κυρία των Φρούτων, τη Miss Chiquita, η οποία της πρόσφερε διάφορα σπάνια αυτοκόλλητα της Chiquita, τα οποία και πρόσθεσε στην εκτενή συλλογή της.

“Είμαι τόσο ευγνώμων στην Chiquita που με προσκάλεσε να επισκεφτώ τα κεντρικά γραφεία της και που μου πρόσφερε σπάνια αυτοκόλλητα για τη μεγάλη συλλογή μου,” δήλωσε η Becky Martz. “Αυτό το υπέροχο χόμπι μού πρόσφερε πολλές υπέροχες εμπειρίες, ενώ μου επέτρεψε και να αποκτήσω επαφές με άλλους συλλέκτες σε όλο τον κόσμο.”

Για όσες οικογένειες μένουν στο σπίτι λόγω κρατικών εντολών, η Chiquita, εκτός από συμβουλές σχετικά με τη συλλογή από αυτοκόλλητα, προσφέρει και ιδέες για διάφορες απλές και συναρπαστικές δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα γι’ αυτές στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της Chiquita. Όλοι όσοι λατρεύουν τις μπανάνες θα βρουν κάτι που θα τους αρέσει, από εύκολες συνταγές με μπανάνες έως διασκεδαστικά παιχνίδια και σχέδια για χρωματισμό.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο η Chiquita καλωσορίζει την Becky Martz στο γραφείο της στη Φλόριντα.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link