ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Banana Bread με 3 συνταγές για να γιορτάσετε την Ημέρα του Banana Bread

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Γιορτάστε την Ημέρα του Banana Bread

Γιορτάστε την 23η Φεβρουαρίου, την Ημέρα του Banana Bread, με στυλ και μπανάνες Chiquita, και ανακαλύψτε τους καλύτερους τρόπους για να φτιάξετε τις πιο γευστικές εκδοχές αυτού του πεντανόστιμου σνακ. Υπάρχουν πολλές εκπληκτικές συνταγές για banana bread στην ιστοσελίδα μας και παρακάτω θα βρείτε μια φανταστική, λίγο ασυνήθιστη συλλογή, για να δοκιμάσετε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της μπανάνας.

Οι μπανάνες Chiquita είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο ψωμί, επειδή προσθέτουν γεύση και υγρασία, εξασφαλίζοντας ότι το ψωμί έχει τέλεια υφή και ότι δεν βγαίνει από τον φούρνο ξεροψημένο. Οι μπανάνες είναι επίσης μια σπουδαία πηγή διαλυτών ινών ενώ είναι πλούσιες σε μεγάλη ποικιλία σημαντικών μεταλλικών στοιχείων και βιταμινών, όπως είναι το ασβέστιο, το κάλιο και το μαγνήσιο, που σημαίνει ότι κάνουν το αγαπημένο σας ψωμί ακόμη πιο υγιεινό!

Chiquita Banana Bread με μύρτιλα και γλάσο λεμονιού

3 συνταγές banana bread για να γιορτάσετε την Ημέρα του Banana Bread

Υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα νόστιμο Chiquita banana bread με την προσθήκη της ελαφρώς όξινης γεύσης των μύρτιλων; Αυτή η συνταγή περιέχει ζάχαρη καρύδας για έξτρα φυσική γλυκάδα, γιαούρτι για έντονη ενίσχυση της υγρασίας, βρώμη που κάνει καλό στην καρδιά, αφράτες μπανάνες Chiquita και μύρτιλα για μια σούπερ υγιεινή εκδοχή αυτής της αγαπημένης συνταγής όλης της οικογένειας. Όταν ψηθεί η ζύμη, ο χυμός λεμονιού αναμιγνύεται με τη ζάχαρη άχνη για να φτιάξουν ένα γευστικό γλάσο που περιχύνεται επάνω από το ψωμί όταν κρυώσει.

Vegan κέικ με βιολογικές μπανάνες Chiquita και πάνδανο

3 συνταγές banana bread για να γιορτάσετε την Ημέρα του Banana Bread

Αυτή η συνταγή είναι ο τέλειος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τις πολύ ώριμες μπανάνες Chiquita – για αυτή τη συνταγή, αναμίξτε γάλα καρύδας και λάδι καρύδας, σιρόπι σφενδάμου, γάλα αμυγδάλου και πάστα πάνδανου και προσθέστε αυτό το μείγμα στα ξηρά υλικά – αλεύρι αμυγδάλου, ρυζάλευρο, αλεύρι φαγόπυρου, άμυλο πατάτας, μπέικιν πάουντερ και ζάχαρη καρύδας. Θέλει σύντομο ψήσιμο και όταν είναι έτοιμο, αλείψτε το ψωμί με σιρόπι σφενδάμου και πασπαλίστε με νιφάδες καρύδας για να έχει μια γλυκιά και τραγανή επικάλυψη. Αν θέλετε, προσθέστε μέντα και φέτες μπανάνας Chiquita για ένα πραγματικά χορταστικό σνακ. Λίγες πληροφορίες για το πάνδανο: είναι ένα πολύ αρωματικό μυρωδικό από τη νοτιοανατολική Ασία με μοναδική γεύση και άρωμα, παραπλήσιο της καρύδας και της βανίλιας με νότες ρόδου και αμυγδάλου.

Υγρό ψωμί με σάλτσα μήλου και μπανάνα Chiquita

3 συνταγές banana bread για να γιορτάσετε την Ημέρα του Banana Bread

Ο αγαπημένος πολτός όλων, η σάλτσα μήλου, αντικαθιστά το λάδι, τη μαργαρίνη ή το βούτυρο που συνήθως έχει το banana bread σε αυτή την ιδιοφυή συνταγή και μαζί με δύο πολύ ώριμες μπανάνες, βοηθά στη δημιουργία μιας λιχουδιάς που είναι πεντανόστιμη και έχει έξτρα υγρασία. Οι επιπλέον γεύσεις της κανέλας, του σιροπιού σφενδάμου, του μελιού και του αλευριού ολικής άλεσης αυτής της συνταγής σας προσφέρουν τα καλύτερα από τη νοστιμιά του κλασικού μπανανόψωμου.

Η παρασκευή banana bread με μπανάνες Chiquita είναι εύκολη και διασκεδαστική και τα αποτελέσματα είναι πάντα πεντανόστιμα, οπότε γιατί να μην φτιάξετε ένα banana bread για την Ημέρα του Banana Bread; Στα παιδιά αρέσει να βοηθούν στην κουζίνα (όπως και να γεύονται το αποτέλεσμα), οπότε μην ξεχάσετε να τα συμπεριλάβετε στην παρασκευή του banana bread!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνταγές με μπανάνες Chiquita, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.chiquita.gr

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link