ΝΕΑ

Η Άφιξη του Ήλιου της Μπανάνας Chiquita πήρε το Χρυσό!

ΝΕΑ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια, τα Βραβεία ANDY είναι τα πιο περιζήτητα βραβεία δημιουργικής υπεροχής στη διαφήμιση, συμβολίζοντας το δημιουργικό ταλέντο με το μεγαλύτερο διαμέτρημα παγκοσμίως.

Τα ANDY τιμούν την τόλμη, την καινοτομία και τη μεταδοτική σκέψη που ωθεί τη βιομηχανία της διαφήμισης να προχωρήσει παραπέρα.

Το The Chiquita Banana Sun Cometh έλαβε χρυσό βραβείο

Τον Μάρτιο του 2018, η Wieden+Kennedy και η Chiquita ήταν ένας από τους νικητές του 2018 λαμβάνοντας το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία ΙΔΕΑ για την Άφιξη του Ήλιου της Μπανάνας Chiquita.

Πάντα προσπαθούσαμε να μετακινήσουμε βουνά με τη δουλειά μας, αλλά μέχρι τώρα η μετακίνηση του πέμπτου μεγαλύτερου φυσικού δορυφόρου στο ηλιακό μας σύστημα ήταν απλώς ένα άπιαστο όνειρο.

Jarrod Higgins, στέλεχος του δημιουργικού τμήματος της Wieden+Kennedy

Το 2017, η Chiquita ανήγγειλε τη συνεργασία της με το δημιουργικό πρακτορείο Wieden+Kennedy και στη συνέχεια αποκάλυψε τη νέα καμπάνια «We Are Bananas». Αναζητώντας έναν τρόπο να υπογραμμίσουν τη μακρά παράδοση της φίρμας στη διασκεδαστική και πρωτότυπη αφηγηματική εξιστόρηση, το πρακτορείο βοήθησε την Chiquita να λανσάρει μια σειρά πρωτοβουλιών αντισυμβατικού μάρκετινγκ, το λεγόμενο guerilla marketing.

Σε πλανητική κλίμακα, η φίρμα ενσωμάτωσε στην καμπάνιά της μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές, την έκλειψη ηλίου, με τίτλο «Η Άφιξη του Ήλιου της Μπανάνας Chiquita». Στις 21 Αυγούστου, η Chiquita μετακίνησε το φεγγάρι ανάμεσα στη γη και τον ήλιο και, για δύο μαγευτικές στιγμές πριν και μετά την ηλιακή έκλειψη, μετέτρεψε την πύρινη σφαίρα αερίου που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος σε μια γιγαντιαία μπανάνα. Αυτό το γεγονός ήταν ένα πρωτοφανές ουράνιο φαινόμενο για όλον τον κόσμο στη Βόρεια Αμερική.

Πραγματικά μας τιμά αυτή η αναγνώριση που μας προσέφεραν τα ANDY, τα πλέον έγκριτα βραβεία στον χώρο της διαφήμισης. Προσπαθούμε σκληρά να εξελιχθούμε σε μια κατηγορία κοινών καταναλωτικών αγαθών με μια εξαιρετική και συναρπαστική δουλειά που ανταγωνίζεται αποτελεσματικά το συμβατικό μάρκετινγκ με απρόσμενους τρόπους. Αυτό το βραβείο λέει πολλά για τη διαρκή μας αφοσίωση στους καταναλωτές και τους πελάτες μας.

Carolina Villarreal, Διευθύντρια Μάρκετινγκ Καταναλωτών της Chiquita στη Βόρεια Αμερική
Η Άφιξη του Ήλιου της Μπανάνας Chiquita πήρε το Χρυσό!
Η Άφιξη του Ήλιου της Μπανάνας Chiquita πήρε το Χρυσό!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link