Χρήση νέου κουτιού για μπανάνες παγκοσμίως
Η Chiquita λανσάρει τη χρήση ενός νέου κουτιού για μπανάνες παγκοσμίως κατά το νέο έτος

Η Chiquita λανσάρει τη χρήση ενός νέου κουτιού για μπανάνες παγκοσμίως κατά το νέο έτος

Εταιρικά νέα
30 Δεκ 2016

Η Chiquita Brands International θα λανσάρει το νέο της κουτί για μπανάνες παγκοσμίως, το οποίο έχει πιο γερή δομή και σχεδιασμό ψύξης ώστε οι μπανάνες να διατηρούνται πιο φρέσκες, ενώ παράλληλα θα μεταφέρονται στις παλέτες με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η δέσμευση της Chiquita για την ποιότητα επεκτείνεται με τον νέο σχεδιασμό κουτιών με σταθερή ψύξη, ώστε οι μπανάνες να μπορούν να ωριμάζουν ομοιόμορφα. Σύμφωνα με ελέγχους στην αγορά που υποστηρίζονται από τις εγκαταστάσεις ωρίμανσης της εταιρείας, με τα καινούρια κουτιά υπήρξαν πιο ομοιόμορφες θερμοκρασίες ωρίμανσης, καλύτερη ομοιομορφία στο χρώμα και καλύτερη βαθμολογία ABC. Όλα αυτά σημαίνουν μια πιθανή εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 20%.

«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα με την πιο υψηλή ποιότητα σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, γι' αυτό έχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε πιο αποτελεσματικές μεθόδους μεταφοράς των φρούτων μας», δήλωσε ο Chris Dugan, αντιπρόεδρος της Chiquita Brands στη Βόρεια Αμερική. «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις βελτιώσεις που βλέπουμε στην ποιότητα των φρούτων που φτάνουν στους συνεργάτες μας, καθώς και με τις εξοικονομήσεις κόστους που θα προσφέρουν αυτά τα νέα κουτιά.»

Τα νέα κουτιά μπανάνας θα οδηγήσουν σε μικρότερη σπατάλη τροφών καθώς αποτρέπουν την περιττή ζημιά και την υπερβολική ωρίμανση των φρούτων κατά τη μεταφορά, προσφέροντας ακόμα πιο φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο. Τα κουτιά θα έχουν επίσης καινούρια εικόνα και πιο καθαρή όψη για να αντιπροσωπεύουν το πιο πρόσφατο μήνυμα και τα χρώματα του brand της Chiquita, προσφέροντας στους αγοραστές και τους καταναλωτές μια ενιαία όψη και αίσθηση από τη μάρκα που ξέρουν και αγαπούν εδώ και χρόνια.