ΝΕΑ

Νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία θέτει υψηλότερα πρότυπα για την ποιότητα της μπανάνας Chiquita

ΝΕΑ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita Brands International, ο μεγαλύτερος προμηθευτής μπανάνας στο κόσμο, εφαρμόζει πλέον μια νέα, αποκλειστική και ολοκληρωμένη υπηρεσία εμπορευματοκιβωτίων που θέτει ένα υψηλότερο πρότυπο παγκοσμίως για τη διαφύλαξη της κορυφαίας ποιότητας που έχουν οι μπανάνες Chiquita.

Η νέα υπηρεσία διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας θα χρησιμοποιεί πλέον πέντε φορτηγά πλοία αποκλειστικά για εμπορευματοκιβώτια, για να μεταφέρει μπανάνες από την Κεντρική Αμερική στο λιμάνι Βλίσινγκεν της Ευρώπης στην Ολλανδία ―έναν σύγχρονο κόμβο που θα επιτρέπει στην Chiquita να εξυπηρετεί όλους τους βορειοευρωπαϊκούς προορισμούς με τον καλύτερο δυνατό χρόνο διακομιδής στον τομέα.

Η επένδυση σε αυτήν τη νέα υπηρεσία θα παρέχει φρεσκότερες μπανάνες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ράφι, χάρη στα νέα υπεραποδοτικά εμπορευματοκιβώτια που επηρεάζουν θετικά την ποιότητα των φρούτων, καθώς χρησιμοποιούν λογισμικό το οποίο ρυθμίζει τον συμπιεστή του εμπορευματοκιβωτίου, ελέγχοντας έτσι την ατμόσφαιρα. Εξίσου θετικός θα είναι και ο αντίκτυπος στο περιβάλλον, με την κατανάλωση CO2 να έχει μειωθεί κατά 17.000 τόνους ετησίως, καθώς κάθε νέο εμπορευματοκιβώτιο είναι κατά 50% ενεργειακά αποδοτικότερο από τα παλαιότερα μοντέλα.

Τα νέα πλοία έχουν επίσης συμβάλει στη μείωση της διαχείρισης των φρούτων στα λιμάνια και έχουν αυξήσει τη χωρητικότητα χύδην φορτίου κατά 12,5%, χάρη στην αποτελεσματικότερη αποθήκευση από το σημείο συγκομιδής έως τον προορισμό, γεγονός που σημαίνει ότι τηρείται αποτελεσματικότερα η ψυκτική αλυσίδα. Αυτές οι βελτιώσεις σημαίνουν ότι σε κάθε ταξίδι μπορούν να μεταφέρονται περισσότερες μπανάνες με τη χρήση λιγότερης ενέργειας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η ποιότητα των φρούτων παραμένει πρώτη προτεραιότητα.

Κοιτάζοντας πίσω τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια με την αναβάθμιση του στόλου των εμπορευματοκιβωτίων, μπορούμε να πούμε με υπερηφάνεια ότι κατορθώσαμε κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Εξοικονομήσαμε τεράστιες ποσότητες ενέργειας, οι οποίες αντιστοιχούν στην ποσότητα CO2 που εκλύεται από 3.000 αυτοκίνητα τον χρόνο. Στις 9 Ιανουαρίου το πρώτο σκάφος αυτής της νέας υπηρεσίας σάλπαρε από την Κεντρική Αμερική για το λιμάνι του Βλίσινγκεν, έναν νέο σύγχρονο κόμβο που θα επιτρέπει στην Chiquita να εξυπηρετεί όλους τους βορειοευρωπαϊκούς προορισμούς με τον καλύτερο δυνατό χρόνο διακομιδής στον τομέα. Η Chiquita προσφέρει με υπερηφάνεια στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή υπηρεσία όσον αφορά την ποιότητα, τον χρόνο και την αποτελεσματικότητα.

Carlos Lopez Flores, Πρόεδρος της Chiquita

Η Chiquita Brands International, διάσημη για το εμβληματικό της Μπλε Αυτοκόλλητο, δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται ακατάπαυστα, προκειμένου να εφαρμόζει λύσεις για ένα πιο αειφόρο μέλλον.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link