ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Τι θα κάναμε χωρίς τις μαμάδες!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

30 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Το να είσαι μητέρα είναι η πιο δύσκολη και η πιο εκπληκτικά όμορφη δουλειά που υπάρχει.

Δεν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο με οδηγίες για το πώς να γίνεις καλή μητέρα, αλλά χρειάζεται θάρρος και ανιδιοτέλεια για να αγαπάς κάποιον περισσότερο από τον εαυτό σου. Αφιερώστε τη φετινή Γιορτή της Μητέρας στην αναγνώριση όλων των πραγμάτων, μικρών και μεγάλων, που σας προσφέρει η μητέρα σας. Δείξτε στις μαμάδες πόσο πολύ τις εκτιμάτε.

Αυτήν την Κυριακή περιποιηθείτε τη μητέρα σας. Για εκείνη, εσείς θα είστε πάντα η κορυφαία της δημιουργία και το καμάρι της. Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ημέρα όπου οι μαμάδες δεν πρέπει να κάνουν τίποτα. Το πρωινό στο κρεβάτι είναι ένας σίγουρος τρόπος να κάνετε τη μητέρα σας να νιώσει όμορφα και, πάνω από όλα, ότι την περιποιείστε. Πείτε στη μητέρα σας να μείνει στο κρεβάτι, φτιάξτε μερικά Εύκολα pancake με μπανάνα Chiquita και σερβίρετέ τα σε έναν δίσκο με μια ζεστή κούπα τσάι.

Γιατί να μην οργανώσετε μια απογευματινή συγκέντρωση στον κήπο με τα πιο κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα της μητέρας σας; Επιλέξτε διάφορες ποικιλίες τσαγιού ή ακόμα και σαμπάνια. Φτιάξτε ένα πεντανόστιμο Εύκολο cheesecake με μπανάνες Chiquita, ψήστε μερικά Υγρά μάφιν με μπανάνα Chiquita και μήλο και ολοκληρώστε με Μους σοκολάτας με μπανάνες Chiquita χωρίς ζάχαρη. Το καλό είναι ότι όλα αυτά μπορούν να προετοιμαστούν από την προηγούμενη ημέρα! Το στρωμένο τραπέζι θα δείχνει υπέροχο και η μητέρα σας θα περάσει μια χαρούμενη ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Υπάρχουν μαμάδες σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, όμως όλες τους είναι εξίσου γλυκές. Όπως οι μπανάνες Chiquita!

Οι μητέρες παίζουν πολλούς και σημαντικούς ρόλους στη ζωή μας. Μάνατζερ, καθοδηγήτριες, γιατροί, δικηγόροι, δασκάλες, προσωπικοί σεφ, ένθερμες υποστηρίκτριες, οδηγοί ταξί, επιστήμονες, σωματοφύλακες, ηρωίδες και μοδίστρες είναι μερικοί μόνο από τους ρόλους που αναλαμβάνουν και όλα αυτά τυλιγμένα σε ένα αξιολάτρευτο σύνολο. Είναι, στην ουσία, θαύματα.

Οι μητέρες είναι ανιδιοτελείς, βάζουν την ευτυχία και την ευεξία ενός άλλου ατόμου πάνω από τη δική τους. Είναι τόσο, μα τόσο υπομονετικές! Συγχωρούν ακόμα και αν έχουν φτάσει στα όριά τους. Διδάσκουν συμπόνια και θάρρος. Είναι σαν τις μπανάνες – απόλυτα λειτουργικές, έτοιμες για κάθε περίσταση και θρέφουν την ψυχή. Είναι εκπληκτικό το πώς καταφέρνουν να συνδυάζουν οικογένεια και εργασία, χωρίς να ξεχνούν ποτέ κανενός τα γενέθλια. Είναι πάντα παρούσες για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να σταθούν στα πόδια τους, όποιες και αν είναι οι περιστάσεις. Εμπρός λοιπόν, στείλτε στη μητέρα σας ένα Chiquita GIF για να της δείξετε πόσο την εκτιμάτε και να την κάνετε να χαμογελάσει. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας μια κάρτα χρησιμοποιώντας τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα γράμματα της Chiquita.

What we would do without Moms!

Η αγάπη μιας μητέρας φτάνει πέρα από την οικογένειά της. Οι μητέρες βοήθησαν την Chiquita να γίνει μια πολύ γνωστή μάρκα σε κάθε σπίτι. Οι μητέρες προσπαθούν πάντα να φέρνουν νόστιμες και θρεπτικές τροφές στις οικογένειές τους. Θέλουν να είναι ενημερωμένες και ψάχνουν για γευστικά και υγιεινά σνακ που κάνουν καλό στους αγαπημένους τους. Για αυτό ανακάλυψαν την μπανάνα.

Οι μητέρες άνοιξαν την πόρτα στη Miss Chiquita εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουν να το κάνουν και σήμερα. Αυτές οι δυνατές γυναίκες συνεργάστηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο για να σας φέρουν τα αμέτρητα θρεπτικά πλεονεκτήματα της μπανάνας. Οι μητέρες μετέφεραν από τότε αυτήν τη σοφία στις επόμενες γενιές μητέρων.

Από την Chiquita προς όλες τις μητέρες του κόσμου, σας ευχαριστούμε που είστε τόσο περιποιητικές και γενναίες. Σας ευχαριστούμε για την αστείρευτη αγάπη σας. Σας ευχαριστούμε που πάντα μας θρέφετε. Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε πάντα την Chiquita.

What we would do without Moms!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link