Η Chiquita σας ταξιδεύει στο παρελθόν με αφορμή την Εθνική Γιορτή του Μπανανόψωμου
Η Chiquita σας ταξιδεύει στο παρελθόν με αφορμή την Εθνική Γιορτή του Μπανανόψωμου

Η Chiquita σας ταξιδεύει στο παρελθόν με αφορμή την Εθνική Γιορτή του Μπανανόψωμου

Υγεία & Tρόπος ζωής
22 Φεβ 2019

 

Σας παρουσιάζουμε μία από τις αγαπημένες ημέρες του χρόνου για την Chiquita:  την Εθνική Γιορτή του Μπανανόψωμου! Με αφορμή αυτήν τη σπουδαία περίσταση, αποφασίσαμε να σας ταξιδέψουμε για λίγο στο παρελθόν. Ας ρίξουμε μια ματιά στη διαχρονική συνταγή της Chiquita για μπανανόψωμο και ας δούμε πώς προσαρμόστηκε με την πάροδο των χρόνων. Σιγουρευτείτε μόνο ότι έχετε προμηθευτεί άφθονες μπανάνες Chiquita, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε όλες μας τις συνταγές!

 

1947
 

Το 1947 η Chiquita εξέδωσε το Βιβλίο συνταγών με μπανάνες Chiquita. Αυτό το βιβλίο συνταγών περιείχε τη συνταγή για γρήγορο μπανανόψωμο η οποία με τα χρόνια αποδείχθηκε ότι είναι η πιο αλάνθαστη και επιτυχημένη συνταγή για πεντανόστιμο μπανανόψωμο. Το καλύτερο με αυτήν τη συνταγή είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλές παραλλαγές στο μείγμα της ζύμης, χωρίς να αλλάξει η ισορροπία της συνταγής. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορους ξηρούς καρπούς, φρουί γλασέ ή χουρμάδες και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου γευστικό!

Γρήγορο μπανανόψωμο

1956


Όπως λέει και ένα παλιό αγγλικό ρητό, εάν κάτι δεν είναι χαλασμένο, δεν χρειάζεται να το φτιάξεις. Αυτό ακριβώς κάναμε στο Βιβλίο συνταγών με μπανάνες Chiquita του 1956. Το παραδοσιακό μπανανόψωμο της Chiquita παραμένει πιστό στην αυθεντική συνταγή του. Ωστόσο, το νοστιμίσαμε κάνοντας παραλλαγές με ξηρούς καρπούς και φρούτα, ώστε να γίνει το ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ σας! Δοκιμάστε το Γλυκό ψωμί με μπανάνες Chiquita και βερίκοκα. Τι θα λέγατε επίσης για Γλυκό ψωμί με μπανάνες Chiquita και δαμάσκηνα; Διαβάστε μερικά από τα γευστικά μυστικά μας: δοκιμάστε να το φρυγανίσετε!

 

Γλυκό ψωμί μπανάνας

 

1969

Ξέρετε πόσο λατρεύουμε την ευελιξία! Μόλις φτιάξετε την αλάνθαστη συνταγή με μπανάνες Chiquita, θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να κάνετε άπειρες παραλλαγές! Κανείς δεν θα μαντέψει ότι κάθε φορά χρησιμοποιείτε την ίδια βασική συνταγή! Το βιβλίο συνταγών Μπανάνες Chiquita του 1969 παρουσιάζει τη συνταγή για να φτιάξετε γλυκό μπανανόψωμο με 3 τρόπους. Ναι, καλά ακούσατε, μία συνταγή, 3 διαφορετικά εξίσου θεσπέσια αποτελέσματα! Από το μπανανόψωμο Chiquita έως τις μπάρες με μπανάνες και χουρμάδες και το μπανανόψωμο με μαρμελάδα.

 

Συνταγή για μπανανόψωμο με 3 τρόπους

 

1974

Το 1974 φέρνει μια νότα πορτοκαλί χρώματος στο ζωηρό κίτρινο της Chiquita. Το μπανανόψωμο με καρότο έκανε πάταγο εκείνη την εποχή. Περιείχε ένα αρωματικό μείγμα από πεκάν, μπανάνα Chiquita, μπαχαρικά και καρότο. Για άλλη μια φορά, η συνταγή παραμένει πιστή στα παραδοσιακά συστατικά της, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζεται στις τάσεις της εκάστοτε εποχής.

 

Μπανανόψωμο με καρότο

 

2019

Ο 21ος αιώνας έφερε αλλαγές στη διατροφή και στις διατροφικές ανάγκες. Έτσι η Chiquita δημιούργησε νέες συνταγές για μπανανόψωμο, που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Τι θα λέγατε για ένα Vegan ψωμί με μπανάνες Chiquita και φιστίκια; Αποτελεί το ιδανικό κέρασμα για τους καλεσμένους σας! Εάν θέλετε μια γρήγορη απόλαυση που δεν θα σας επιβαρύνει με επιπλέον κιλά, δοκιμάστε τοΨωμί με μπανάνες Chiquita και ξηρούς καρπούς. Είναι εξίσου νόστιμο και φτιάχνεται με 100% φυσικά, θρεπτικά και γευστικά συστατικά που θα τονώσουν τον οργανισμό σας!