ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η Chiquita τρελαίνεται για ένα γευστικό μπανάνα σπλιτ!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Υπάρχει πιο γευστικό επιδόρπιο από ένα μπανάνα σπλιτ; Με υλικά που ξεκινούν με το καλύτερο από όλα, μια γλυκιά μπανάνα Chiquita, είναι φυσικό αυτός ο εκπληκτικός υγιεινός συνδυασμός να έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Τώρα, η Chiquita έχει δημιουργήσει τρεις νέες συνταγές για μπανάνα σπλιτ προσθέτοντας στυλ στις γιορτινές σας απολαύσεις.

Η ιστορία του μπανάνα σπλιτ ξεκινάει από τις αρχές του 1900, όταν ένας εκπαιδευόμενος φαρμακοποιός στο Latrobe της Πενσυλβάνια αναδείχθηκε ως ο δημιουργός του κλασικού επιδόρπιου sundae με μπανάνα και τρεις μπάλες παγωτού. Λέγεται ότι τα νέα για αυτό το εκπληκτικό επιδόρπιο κυκλοφόρησαν γρήγορα και εκτός της πόλης, αν και υπάρχουν και άλλα μέρη τα οποία διεκδικούν τον τίτλο του δημιουργού αυτού του γλυκού. Μάλιστα, υπάρχουν ετήσια φεστιβάλ και γιορτές μπανάνα σπλιτ σε διάφορα μέρη τα οποία ισχυρίζονται ότι είναι ο τόπος γέννησής του!

Για να φτιάξετε την τέλεια έκδοση αυτού του χαρακτηριστικού παγωμένου γλυκού, χρειάζεστε μια γλυκιά και κρεμώδη ώριμη μπανάνα Chiquita την οποία θα κόψετε κατά μήκος. Αποτελεί το ιδανικό κυρτό δοχείο για το παγωτό, τη σαντιγί και τις απολαυστικές επιπλέον προσθήκες, όπως σος σοκολάτας, σιρόπια και ψιλοκομμένοι ξηροί καρποί. Καθώς η συγκομιδή και η αποστολή των μπανανών Chiquita γίνεται με τη μέγιστη φροντίδα, φτάνουν σε εσάς σε άριστη κατάσταση για αυτό το σημαντικό έργο.

Για να γιορτάσετε αυτήν την εκπληκτική γιορτή γλυκών μπανανών και απολαυστικής γεύσης, η Chiquita έχει δημιουργήσει τρεις νέες απολαυστικές συνταγές για μπανάνα. Υπάρχουν συνταγές για όσους προσέχουν την υγεία τους, καθώς και για όσους θέλουν να γιορτάσουν την μπανάνα με στυλ.

Πρωινό με μπανάνες Chiquita, κόκκινα φρούτα και φυστικοβούτυρο

Για μια εκπληκτική, υγιεινή παραλλαγή ενός από τα αγαπημένα επιδόρπια της Αμερικής, κόψτε στη μέση κατά μήκος μια μπανάνα Chiquita, αλείψτε την με φυστικοβούτυρο και γαρνίρετε με ανάμικτα κόκκινα φρούτα για μια όμορφη αντίθεση γεύσεων και υφών η οποία θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας!

Chiquita μπανάνα σπλιτ με μαύρη σοκολάτα και φουντούκια

Αν αναζητείτε ένα πραγματικά απολαυστικό επιδόρπιο, αυτό πρέπει να το δοκιμάσετε! Καραμελώστε τις μπανάνες σε ένα τηγάνι πριν συναρμολογήσετε το σπλιτ για μια πραγματικά εξαιρετική γεύση (για ακόμα πιο πλούσιες νότες καραμέλας και βανίλιας στο μπανάνα σπλιτ σας, προσθέστε λίγο βούτυρο στο τηγάνι). Γαρνίρετε με λιωμένη μαύρη σοκολάτα, ψιλοκομμένα φουντούκια και μπάλες παγωτού για το τέλειο γλυκό των λατρών της σοκολάτας.

Τροπικό μπανάνα σπλιτ με βιολογικές μπανάνες Chiquita, καρύδα και δυόσμο

Αν έχετε όρεξη για ένα τροπικό γλυκό και προτιμάτε τα βιολογικά φρούτα, φτιάξτε αυτήν τη συνταγή για μπανάνα σπλιτ. Ψιλοκομμένα μάνγκο, ακτινίδια και φράουλες στοιβάζονται πάνω στην κομμένη βιολογική μπανάνα Chiquita, ψήνονται και γαρνίρονται με τριμμένη καρύδα για ακόμα πιο εξωτική γεύση και υφή. Μερικές σταγόνες χυμού λάιμ από πάνω σάς ταξιδεύουν πραγματικά σε τροπικά μέρη!

Όπως αποδεικνύουν αυτές οι νέες συνταγές, οι μπανάνες Chiquita βρίσκονται στην καρδιά ενός πραγματικά εξαιρετικού μπανάνα σπλιτ. Είναι θρεπτικές και γευστικές, γεμάτες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και διαλυτές φυτικές ίνες, επομένως ακόμα και όταν αναζητείτε ένα πραγματικά ιδιαίτερο επιδόρπιο η μπανάνα σάς βοηθάει να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και να παραμένετε υγιείς!

#chiquita

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link