ΝΕΑ

Η Miss Chiquita κερδίζει το πρώτο Βραβείο PopIcon International Achievement Award

ΝΕΑ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η κορυφαία εταιρεία μπανάνας στον κόσμο, η Chiquita Brands International, ανακοινώνει με χαρά ότι η πρώτη κυρία των φρούτων, η Miss Chiquita, κέρδισε το πρώτο διεθνές βραβείο επιτευγμάτων «Pop Icon International Achievement Award» κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Διαφήμισης της Λατινικής Αμερικής.

Ο θεσμός Pop Icon, που στόχο έχει να αναδείξει τις πιο εμβληματικές φιγούρες μασκοτ μεταξύ των εμπορικών σημάτων, απένειμε το βραβείο σε ένα από τα Discovery Awards, που έλαβαν χώρα στις 19 Φεβρουαρίου. Αυτή η δημοφιλής διοργάνωση αναδεικνύει και τιμά την καινοτομία και τη δημιουργικότητα των καλύτερων branded content solutions: τα μακροβιότερα εμπορικά σύμβολα, τα οποία επιτυγχάνουν την στενότερη σύνδεση μεταξύ καταναλωτών και των πιο εντυπωσιακών αποτελεσμάτων μέσα από τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Η Miss Chiquita εκπροσωπεί με ιδανικό τρόπο την ηγέτιδα παρουσία της εταιρείας και τη μοναδική ταυτότητά της παγκοσμίως: οι πελάτες γνωρίζουν ότι το παγκοσμίου φήμης Μπλε Αυτοκόλλητο σημαίνει ότι αγοράζουν μια μπανάνα υψηλής ποιότητας. Τη σχεδίασε πρώτα ο σκιτσογράφος Dik Browne, ο οποίος δημιούργησε και εικονογράφησε τα κόμικς Hagar the Horrible και Hi και Lois, δίνοντας ένα πρόσωπο στο πιο γνωστό σε όλο τον κόσμο brand μπανάνας.

Τα πρώτα χρόνια μετά τη δημιουργία της Chiquita ως μπανάνα κινουμένων σχεδίων, ο ρόλος της στην εκπαίδευση των καταναλωτών τη δεκαετία του 1940 ήταν καθοριστικός. Έκανε ευρέως γνωστή την υψηλή θρεπτική αξία των μπανανών καθώς και τη διαδικασία ωρίμασής τους. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, μεταμορφώθηκε σε μια ολοένα και περισσότερο αναγνωρίσιμη διασημότητα, πραγματοποίησε guest εμφανίσεις σε κορυφαίες ραδιοφωνικές εκπομπές, έλαβε μέρος σε ταινίες και διαφημίσεις, ενώ έκανε και μια εμφάνιση δίπλα στη Συμφωνική Ορχήστρα της Βοστόνης.

Από το 1963, η εικόνα της Miss Chiquita εμφανίζεται στο χαρακτηριστικό Μπλε Αυτοκόλλητο που εγγυάται την υψηλή ποιότητα κάθε μπανάνας Chiquita. Το 1987, μεταμορφώθηκε από κινούμενο σχέδιο σε γυναίκα από τα χέρια του καλλιτέχνη Oscar Grillo, ο οποίος έχει δημιουργήσει και τον Ροζ Πάνθηρα, ολοκληρώνοντας το απίθανο ταξίδι της για να γίνει ένα πραγματικό και ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο.

Σήμερα, η Miss Chiquita εξακολουθεί να είναι το πρότυπο για τις καλύτερες μπανάνες στον κόσμο και πραγματοποιεί τακτικές εμφανίσεις ως celebrity σε σημαντικές εκδηλώσεις, ανανεώνοντας τακτικά το look της για να συναντά τους απανταχού φανατικούς φαν της μπανάνας.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν στα δίκτυα της Discovery LATAM.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link