ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Συλλέξτε τα αυτοκόλλητα Chiquita της ταινίας LEGO 2 και κερδίστε υπέροχα δώρα!

Ζήστε μια περιπέτεια μαζί με τον Μπανάρναρ, τον Έμμετ, τη Λούσι και τον Μπάτμαν, και θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία να κερδίσετε υπέροχα δώρα από τη LEGO.

 

Εάν έχετε ήδη παίξει το παιχνίδι, προχωρήστε παρακάτω για να δείτε τα υγιεινά σνακ μας για όλη την οικογένεια.

 

Logo-Lego-GR


 

 

Ανακαλύψτε το απρόσμενο νέο αστέρι της ταινίας LEGO 2

 

 

Συλλέξτε τα 12 μοναδικά αυτοκόλλητα Chiquita της ταινίας LEGO 2

Lego-Characters

Κατασκευάστε, παίξτε και ικανοποιήστε τους γευστικούς σας κάλυκες με το #ChiquitaBanana

Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να παίζουμε με το φαγητό μας, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στις πεντανόστιμες συνταγές μας που είναι εμπνευσμένες από τα LEGO;

WARNING! Choking hazard. Small parts. Lego® bricks and minifigures are not for consumption.
WARNING! Choking hazard. Small parts. LEGO® bricks and minifigures are not for consumption.
WARNING! Choking hazard. Small parts. Lego® bricks and minifigures are not for consumption.
Ώριμα και ζουμερά ροδάκινα συνδυάζονται με πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita, για να δημιουργήσουν αυτό το φρέσκο και φρουτώδες smoothie.

Lego-Movie-poster

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του φαινομένου που ενθουσίασε τους κριτικούς κι έσπασε παγκοσμίως τα ταμεία, η ταινία LEGO® 2 φέρνει ξανά κοντά τους ήρωες του Μπρίκσμπεργκ σε μια ολοκαίνουρια περιπέτεια γεμάτη δράση στην αποστολή τους να σώσουν την πολυαγαπημένη τους πόλη. Έχουν περάσει πέντε υπέροχα χρόνια και οι πολίτες αντιμετωπίζουν τώρα μια τεράστια απειλή: τους εισβολείς LEGO DUPLO® από το απώτερο διάστημα, που καταστρέφουν τα πάντα πολύ πιο γρήγορα από όσο μπορούν να φτιαχτούν ξανά. Η μάχη για να νικήσουν τους εισβολείς και να επαναφέρουν την αρμονία στον κόσμο των LEGO θα οδηγήσει τον Έμμετ, τη Λούσι, τον Μπάτμαν και τους φίλους τους σε μακρινούς, ανεξερεύνητους κόσμους, όπως σε έναν παράξενο γαλαξία όπου τα πάντα είναι μουσικά. Το θάρρος, η δημιουργικότητα και οι κατασκευαστικές τους ικανότητες θα δοκιμαστούν, αποκαλύπτοντας πόσο ιδιαίτεροι είναι πραγματικά.

Lego-Benny

 

© 2019 Warner Bros. Ent. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το λεκτικό σήμα LEGO, το λογότυπο LEGO και το λεκτικό σήμα Minifigure είναι εμπορικά σήματα ή/και πνευματικά δικαιώματα της LEGO Group. © 2019 The LEGO Group. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Όλοι οι χαρακτήρες DC και τα σχετικά εμβλήματα προστατεύονται ως πνευματικά δικαιώματα (©) και εμπορικά σήματα (™) της DC Comics.