Καριέρες

Από τη φύτευση έως την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, τη συσκευασία και τη μεταφορά και διανομή στον καταναλωτή, τα προϊόντα Chiquita κάνουν ένα ταξίδι. Σε κάθε βήμα, οι εργαζόμενοι της Chiquita είναι υπεύθυνοι για τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών.

Με εργατικό δυναμικό σε πέντε ηπείρους, οι εργαζόμενοί μας διαθέτουν ποικίλα προσόντα, μόρφωση, ταλέντα και ενδιαφέροντα. Οι άνθρωποί μας παρέχουν την τεχνογνωσία και τον ενθουσιασμό και η Chiquita παρέχει μεγάλες ευκαιρίες. Μαζί, είμαστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα brand στον κόσμο.

 Στην Chiquita, είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μια οριζόντια οργανωτική δομή στην οποία οι εργαζόμενοί μας προωθούν την επιχείρησή μας με απαράμιλλο πνεύμα καινοτομίας. Όταν εργάζεστε για την Chiquita, είστε ένα σημαντικό μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας μας να βελτιώσουμε τη διατροφή του κόσμου με υγιεινά, φρέσκα τρόφιμα.

Η ηγεσία μας προσφέρει την τεχνογνωσία και την υποστήριξή της, όμως αυτοί που τρέχουν την επιχείρηση είναι οι εργαζόμενοι. Ως αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου ευθύνης και προσδοκιών που εναποτίθενται στους εργαζομένους σε όλα τα επίπεδα, οι εργαζόμενοι της Chiquita έχουν πάθος με τη δουλειά τους. Απολαμβάνουν τη συνεργασία με άλλους ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο σε πρωτοβουλίες που έχουν άμεσο αντίκτυπο στα προϊόντα μας, το brand μας και την εταιρεία μας.