Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita

Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
Snack
10 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Θα χρειαστείτε:
Ισχυρό μπλέντερ
Τουλπάνι ή σουρωτήρι

Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα ρηχό μπολ και καλύψτε τα με περίπου τρία εκατοστά νερό. Βάλτε τα στο ψυγείο για να μουλιάσουν, καλυμμένα με μεμβράνη, για τουλάχιστον 4 ώρες ή ακόμα και όλη τη νύχτα αν είναι δυνατό. Όσο περισσότερο μουλιάσουν τα αμύγδαλα τόσο πιο κρεμώδες θα είναι το γάλα.
2
Στραγγίστε και ξεπλύνετε τα αμύγδαλα, κατόπιν βάλτε τα στο μπλέντερ με τα 700 ml / 3 φλιτζάνια νερό και την μπανάνα Chiquita. Χτυπήστε τα στην υψηλότερη ταχύτητα για 2 λεπτά, κατόπιν στραγγίστε το μίγμα μέσα από το τουλπάνι ή το σουρωτήρι ώστε να διαχωριστεί ο πολτός. Πετάξτε τον πολτό.
3
Σερβίρετε με πάγο, αν θέλετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δοκιμάστε το με οποιονδήποτε ξηρό καρπό, είναι ιδιαίτερα γευστικό με κάσιους.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη για σοκολατούχο γάλα.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
1 cup ωμά αμύγδαλα, με τη φλούδα
3 cups νερό
1 μπανάνα Chiquita
optional παγάκια, προαιρετικά
inch νερό για μούλιασμα
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
122 θερμίδες
Θερμίδες
5,2 g
Λιπαρά
0,4 γρ.
Κορεσμένα
17,5 γρ.
Υδατάνθρακες
7,2 γρ.
Σάκχαρα
2,5 γρ.
Φυτικές ίνες
2,6 γρ.
Πρωτεΐνη
0,0 γρ.
Αλάτι
Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
122 θερμίδες
Θερμίδες
5,2 g
Λιπαρά
0,4 γρ.
Κορεσμένα
17,5 γρ.
Υδατάνθρακες
7,2 γρ.
Σάκχαρα
2,5 γρ.
Φυτικές ίνες
2,6 γρ.
Πρωτεΐνη
0,0 γρ.
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ