Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita

Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
Snack
10 min
Easy
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Θα χρειαστείτε:
Ισχυρό μπλέντερ
Τουλπάνι ή σουρωτήρι

Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα ρηχό μπολ και καλύψτε τα με περίπου τρία εκατοστά νερό. Βάλτε τα στο ψυγείο για να μουλιάσουν, καλυμμένα με μεμβράνη, για τουλάχιστον 4 ώρες ή ακόμα και όλη τη νύχτα αν είναι δυνατό. Όσο περισσότερο μουλιάσουν τα αμύγδαλα τόσο πιο κρεμώδες θα είναι το γάλα.
2
Στραγγίστε και ξεπλύνετε τα αμύγδαλα, κατόπιν βάλτε τα στο μπλέντερ με τα 700 ml / 3 φλιτζάνια νερό και την μπανάνα Chiquita. Χτυπήστε τα στην υψηλότερη ταχύτητα για 2 λεπτά, κατόπιν στραγγίστε το μίγμα μέσα από το τουλπάνι ή το σουρωτήρι ώστε να διαχωριστεί ο πολτός. Πετάξτε τον πολτό.
3
Σερβίρετε με πάγο, αν θέλετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δοκιμάστε το με οποιονδήποτε ξηρό καρπό, είναι ιδιαίτερα γευστικό με κάσιους.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη για σοκολατούχο γάλα.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
1 cup ωμά αμύγδαλα, με τη φλούδα
3 cups νερό
1 μπανάνα Chiquita
optional παγάκια, προαιρετικά
inch νερό για μούλιασμα
Nutritional values per person
122 θερμίδες
5,2 g
0,4 γρ.
7,2 γρ.
2,6 γρ.
0,0 γρ.
Γάλα από αμύγδαλα και μπανάνες Chiquita
Nutritional values per person
122 θερμίδες
5,2 g
0,4 γρ.
7,2 γρ.
2,6 γρ.
0,0 γρ.

MORE RECIPES