Ιταλικό παγωτό μπανάνα

Ιταλικό παγωτό μπανάνα
Ιταλικό παγωτό μπανάνα
Gluten free
Vegetarian
1
Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες μπανάνες σε ένα πολυμίξερ και χτυπήστε τις μέχρι να αποκτήσουν σύσταση μαλακού παγωτού.
2
Προσθέστε το γιαούρτι και το εκχύλισμα βανίλιας και αναμίξτε καλά.
3
Μεταφέρετε το μίγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά προτού το σερβίρετε.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
3 ώριμες Μπανάνες Chiquita, με καφέ στίγματα στη φλούδα, κομμένες και κατεψυγμένες
4 tbsp γιαούρτι
1/4 tsp εκχύλισμα βανίλιας
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
187 θερμίδες
Θερμίδες
2,3 γρ.
Λιπαρά
1,3 γρ.
Κορεσμένα
42,4 γρ.
Υδατάνθρακες
23,6 γρ.
Σάκχαρα
3,1 γρ.
Φυτικές ίνες
3,0 γρ.
Πρωτεΐνη
0,05 γρ.
Αλάτι
Ιταλικό παγωτό μπανάνα
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
187 θερμίδες
Θερμίδες
2,3 γρ.
Λιπαρά
1,3 γρ.
Κορεσμένα
42,4 γρ.
Υδατάνθρακες
23,6 γρ.
Σάκχαρα
3,1 γρ.
Φυτικές ίνες
3,0 γρ.
Πρωτεΐνη
0,05 γρ.
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ