Μπισκότα βρώμης με μπανάνες Chiquita και μαύρη σοκολάτα

Μπισκότα βρώμης με μπανάνες Chiquita και μαύρη σοκολάτα
Μπισκότα βρώμης με μπανάνες Chiquita και μαύρη σοκολάτα
Snack
35 min
Normal
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180ºC. Αλέστε τα αμύγδαλα στο μούλτι. Αφού ξεφλουδίσετε και κόψετε τις μπανάνες, αναμείξτε τες με τη βρώμη, την πάστα ξηρών καρπών, τα αμύγδαλα, την κανέλα και το κακάο.
2
Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα και φτιάξτε μια μπάλα ζύμης για κάθε μπισκότο, σε μέγεθος όσο ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Τοποθετήστε αυτά τα μπαλάκια στη λαδόκολλα και πατήστε τα ώστε να γίνουν επίπεδα.
3
Ψήστε τα μπισκότα για περίπου 20 λεπτά και αφήστε τα να κρυώσουν.
4
Στο μεταξύ, λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί (βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ούτε σταγόνα νερό στη σοκολάτα).
5
Βουτήξτε ένα κουτάλι στη λιωμένη σοκολάτα και μετακινήστε το γρήγορα πάνω από τα μπισκότα, για να δημιουργήσετε σχέδια με γραμμές σοκολάτας. Πασπαλίστε από πάνω με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
1 cup από λευκά αμύγδαλα
3 μπανάνες
1 cup βρώμη
1/4 cup από πάστα ξηρών καρπών (αμυγδάλου)
πρέζα κανέλα
πρέζα κακάο
1/2 cup από μαύρη σοκολάτα
1/2 cip από κελυφωτά φιστίκια (Αιγίνης)
extra needed: κουζινομηχανή, λαδόκολλα
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
346
Θερμίδες
22,4 γρ.
Λιπαρά
4,4 γρ.
Κορεσμένα
19,9 g
Υδατάνθρακες
8,4 γρ.
Σάκχαρα
6,1 γρ.
Φυτικές ίνες
9,4 γρ.
Πρωτεΐνη
0,1 γρ.
Αλάτι
Μπισκότα βρώμης με μπανάνες Chiquita και μαύρη σοκολάτα
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
346
Θερμίδες
22,4 γρ.
Λιπαρά
4,4 γρ.
Κορεσμένα
19,9 g
Υδατάνθρακες
8,4 γρ.
Σάκχαρα
6,1 γρ.
Φυτικές ίνες
9,4 γρ.
Πρωτεΐνη
0,1 γρ.
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ