Μπισκότα με καρύδα και μπανάνα

Μπισκότα με καρύδα και μπανάνα
Μπισκότα με καρύδα και μπανάνα
Vegan
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 °C και βουτυρώστε και καλύψτε με λαδόκολλα ένα ταψί. Λιώστε τις μπανάνες μέχρι να γίνουν πουρές. Προσθέστε την αποξηραμένη καρύδα στις μπανάνες και ανακατέψτε καλά.
2
Φτιάξτε 10 σφαιρίδια σε μέγεθος μπάλας του γκολφ και τοποθετήστε τα στο ταψί ψησίματος. Πατήστε κάθε μπάλα με την παλάμη του χεριού σας, ώστε να γίνει επίπεδη και να έχει πάχος 1,5 εκ. και τοποθετήστε τις στον φούρνο, για να ψηθούν για 20 λεπτά.
3
Αφού ψηθούν, τοποθετήστε τα μπισκότα σε μια σχάρα, για να κρυώσουν καλά, και στη συνέχεια απολαύστε τα ή τοποθετήστε τα σε κουτί που κλείνει αεροστεγώς.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
/ Butter or sunflower oil, for greasing
2 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
150g desiccated coconut
Nutritional values per person
129 θερμίδες
9,8 γρ.
8,6 γρ.
4,0 γρ.
1,3 γρ.
0,0 γρ.
Μπισκότα με καρύδα και μπανάνα
Nutritional values per person
129 θερμίδες
9,8 γρ.
8,6 γρ.
4,0 γρ.
1,3 γρ.
0,0 γρ.

MORE RECIPES