Μπισκότα με μπανάνα, μύρτιλα και καρύδα για πρωινό

Μπισκότα με μπανάνα, μύρτιλα και καρύδα για πρωινό
Μπισκότα με μπανάνα, μύρτιλα και καρύδα για πρωινό
Breakfast
35 min
Gluten free
Lactose free
Vegetarian
1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C και καλύψτε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αναμίξτε τη βρώμη, την αποξηραμένη καρύδα και το αλάτι σε ένα μπολ. Λιώστε τις μπανάνες μέχρι να γίνουν πουρές.
2
Προσθέστε τις λιωμένες μπανάνες, το λάδι καρύδας, το μέλι, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας στα ξηρά υλικά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα κατεψυγμένα μύρτιλα. Τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα στο ταψί με τη λαδόκολλα και επαναλάβετε έως ότου τελειώσει το μίγμα.
3
Ψήστε για 25 λεπτά ή έως ότου ροδίσουν. Μετά το ψήσιμο, αφήστε το ταψί να κρυώσει για 5 λεπτά προτού μεταφέρετε τα μπισκότα σε μια σχάρα, για να κρυώσουν καλά. Διατηρούνται σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για 5 ημέρες.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
130g jumbo oats
60g desiccated coconut
1/2 tsp salt
2 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
2 tbsp melted coconut oil
1 tbsp clear honey
1 tsp ground cinnamon
1 tsp vanilla extract
50g frozen blueberries
Nutritional values per person
145 θερμίδες
7,6 γρ.
6,0 γρ.
5,7 γρ.
2,4 γρ.
0,3 γρ.
Μπισκότα με μπανάνα, μύρτιλα και καρύδα για πρωινό
Nutritional values per person
145 θερμίδες
7,6 γρ.
6,0 γρ.
5,7 γρ.
2,4 γρ.
0,3 γρ.

MORE RECIPES