Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου

Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
Gluten free
Vegetarian
1
Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες μπανάνες σε ένα πολυμίξερ και χτυπήστε τις μέχρι να αποκτήσουν σύσταση μαλακού παγωτού.

Συμβουλές:
Αφού κόψετε τις μπανάνες σε κομμάτια, μπορείτε να τις καταψύξετε για τουλάχιστον 8 ώρες
2
Προσθέστε τη σκόνη κακάο και το βούτυρο αμυγδάλου και αναμίξτε καλά.
3
Απολαύστε αμέσως αυτό το μαλακό παγωτό ή, αν το θέλετε πιο συμπαγές, μεταφέρετε το μίγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά πριν από το σερβίρισμα.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
3 ώριμες μπανάνες Chiquita, με καφέ στίγματα στη φλούδα
2 tbsp σκόνη κακάο
3 tbsp βούτυρο αμυγδάλου
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
339 θερμίδες
14,6 γρ.
2,2 γρ.
8,0 γρ.
0,1 γρ.
Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
339 θερμίδες
14,6 γρ.
2,2 γρ.
8,0 γρ.
0,1 γρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ