Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου

Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
Gluten free
Vegetarian
1
Τοποθετήστε τις κατεψυγμένες μπανάνες σε ένα πολυμίξερ και χτυπήστε τις μέχρι να αποκτήσουν σύσταση μαλακού παγωτού.

Συμβουλές:
Αφού κόψετε τις μπανάνες σε κομμάτια, μπορείτε να τις καταψύξετε για τουλάχιστον 8 ώρες
2
Προσθέστε τη σκόνη κακάο και το βούτυρο αμυγδάλου και αναμίξτε καλά.
3
Απολαύστε αμέσως αυτό το μαλακό παγωτό ή, αν το θέλετε πιο συμπαγές, μεταφέρετε το μίγμα στην κατάψυξη για 30 λεπτά πριν από το σερβίρισμα.

INGREDIENTS FOR 2 PERSONS

-
2 persons
+
3 ripe Chiquita Bananas, with brown flecks on peel
2 tbsp cocoa powder
3 tbsp almond butter
Nutritional values per person
339 θερμίδες
14,6 γρ.
2,2 γρ.
8,0 γρ.
0,1 γρ.
Παγωτό μπανάνα με σοκολάτα και βούτυρο αμυγδάλου
Nutritional values per person
339 θερμίδες
14,6 γρ.
2,2 γρ.
8,0 γρ.
0,1 γρ.

MORE RECIPES