Παγωτό ξυλάκι με μπανάνα Chiquita και γάλα αμυγδάλου για μετά την άσκηση

Παγωτό ξυλάκι με μπανάνα Chiquita και γάλα αμυγδάλου για μετά την άσκηση
Παγωτό ξυλάκι με μπανάνα Chiquita και γάλα αμυγδάλου για μετά την άσκηση
Dessert
20 min
Ambitious
Vegetarian
1
Ψιλοκόψτε τις μπανάνες.
2
Αναμείξτε καλά το γιαούρτι σόγιας με το γάλα αμυγδάλου και το μέλι σε ένα μπολ.
3
Γεμίστε τα ειδικά φορμάκια με τα κομματάκια μπανάνας Chiquita και το μείγμα κόκκινων φρούτων και πιέστε καλά στα άκρα.
4
Αδειάστε το μείγμα σόγιας-αμυγδάλου ώστε να αναμειχθεί με τα φρούτα.
5
Γαρνίρετε με τη γκρανόλα.
6
Βάλτε ξανά τα ξυλάκια στον δίσκο με τα φορμάκια και καταψύξτε.
7
Απολαύστε τα και μοιραστείτε τη δική σας συνταγή για τονωτικό παγωτό ξυλάκι χρησιμοποιώντας το #ChiquitaBanana

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
2 μικρές μπανάνες Chiquita
150 g ανάμικτα κόκκινα φρούτα
240 mL γιαούρτι σόγιας
120 mL γάλα αμυγδάλου
22 mL μέλι
55 g γκρανόλα
Απαιτείται: δίσκος με φορμάκια για γρανίτες
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
300
Θερμίδες
6,8 g
Λιπαρά
1,6 g
Κορεσμένα
41,8 g
Υδατάνθρακες
27,4 g
Σάκχαρα
4,6 g
Φυτικές ίνες
6,6 g
Πρωτεΐνη
0,3 g
Αλάτι
Παγωτό ξυλάκι με μπανάνα Chiquita και γάλα αμυγδάλου για μετά την άσκηση
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
300
Θερμίδες
6,8 g
Λιπαρά
1,6 g
Κορεσμένα
41,8 g
Υδατάνθρακες
27,4 g
Σάκχαρα
4,6 g
Φυτικές ίνες
6,6 g
Πρωτεΐνη
0,3 g
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ