Ψωμένια ρολλάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita και κρέμα καρύδας

Ψωμένια ρολλάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita και κρέμα καρύδας
Ψωμένια ρολλάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita και κρέμα καρύδας
Breakfast
325 min
Ambitious
1
Ζεστάνετε το γάλα με το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία. Αδειάστε το χλιαρό μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τη μαγιά. Αφήστε το μείγμα για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε τις ψιλοκομμένες μπανάνες, το αλάτι και τη ζάχαρη, και ανακατέψτε.
2
Βάλτε το λάδι σε ένα καθαρό μπολ και προσθέστε σε αυτό τη ζύμη. Καλύψτε με μια πετσέτα κουζίνας και αφήστε το μείγμα να φουσκώσει για 3 ώρες, έως ότου διπλασιαστεί σε μέγεθος.
3
Ανοίξτε τη ζύμη σε ένα παραλληλόγραμμο περίπου 20 x 30 εκ. Ετοιμάστε τη γέμιση αναμιγνύοντας το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη, τη σκόνη κακάο, την κανέλα και το κάρδαμο. Απλώστε αυτό το μείγμα πάνω από τη ζύμη και τυλίξτε τη ζύμη ώστε να γίνει ένα παχύ ρολό. Κόψτε το ρολό σε μικρότερα ρολά πάχους περίπου 3 εκ. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180ºC.
4
Αφαιρέστε το παχύ μέρος του γάλακτος καρύδας με ένα κουτάλι και χτυπήστε το με μέλι, ώστε να δημιουργηθεί ένα κρεμώδες μείγμα. Σερβίρετέ το με τα σάντουιτς.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
1 cup of milk
1/2 'stick' (60 g) unsalted butter
1 bag of yeast (7 grams)
1/3 cup of sugar
1/4 tbsp αλάτι
3 μπανάνες Chiquita
5 cups of flour
2 tbsp oil
4 tbsp βούτυρο
1/4 cup of sugar
2 tbsp κανέλα
1 tbsp cocoa
1 tsp cardamom
1 αυγό
2 cans of coconut milk
1 tsp μέλι
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
Ψωμένια ρολλάκια κανέλας με μπανάνα Chiquita και κρέμα καρύδας
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ