ξεφλούδισε ένα αριστούργημα

Με κάθε μπανάνα Chiquita, ξεφλουδίζετε ένα αριστούργημα γεύσης, διατροφής και ποιότητας. Εξερευνήστε τα 12 Καλλιτεχνικά Αυτοκόλλητα της Chiquita που παρουσιάζουν το πραγματικό αριστούργημα της φύσης.

Ξεφλουδίστε ένα έργο τέχνης Chiquita!

Γνωρίστε την καλλιτέχνιδα

Όλοι γνωρίζουν πως η απολαυστική, πεντανόστιμη μπανάνα Chiquita είναι πραγματικά ένα από τα αριστουργήματα της φύσης. Αποφασίσαμε λοιπόν να το γιορτάσουμε με μια αξέχαστη νέα σειρά από τα εμβληματικά αυτοκόλλητά μας, στα οποία αναπαράγουμε διάσημα πορτρέτα από τον κόσμο των κλασσικών έργων τέχνης: κι όλα αυτά πάνω στο υπέροχο σχήμα της μπανάνας που όλοι αγαπάμε. Με τα νέα αυτοκόλλητα από κλασσικά έργα τέχνης, όλοι μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τον κόσμο των τεχνών, απολαμβάνοντας την υπέροχη γεύση του αγαπημένου μας φρούτου!

Η Mariangela Rinaldi, 23χρονη σχεδιάστρια από την Ιταλία (και φανατική οπαδός της μπανάνας Chiquita), δημιούργησε 12 νέα αυτοκόλλητα με διάσημα πορτρέτα μέσα από τη μοναδική ματιά της. Με αυτή τη νέα, ειδική συλλογή, η μπανάνα Chiquita φέρνει στο προσκήνιο τόσο την ποιότητά της, όσο και ορισμένα από τα πιο συγκλονιστικά έργα τέχνης, για να προσκαλέσει τους λάτρεις της από όλο τον κόσμο να βρουν τη δημιουργική σπίθα μέσα τους.

Chiquita-Artist-Sticker_Andy_Wharol
Μια εμβληματική εικόνα του Andy Warhol, η οποία σε συνδυασμό με 50 ακόμα μέρη συνθέτουν ένα πολλαπλό δίπτυχο της παγκοσμίου φήμης "Chiquita Monroe (Μονρόε)"
Chiquita-Artist-Sticker_Picasso
Η εμβληματική "Chiquita Dora Maar" του Pablo Picasso, η πιο διάσημη κυβιστική μπανάνα όλων των εποχών
Chiquita-Artist-Sticker_Leonardo_Da_Vinci-monalisa
Το αινιγματικό χαμόγελο της "Mona Chiquita", ένα αρχέτυπο αναγεννησιακό αριστούργημα, πάλι από τον σπουδαίο Leonardo da Vinci
Chiquita-Artist-Sticker_Amedeo-modigliani
Ο μακρύς, λεπτός λαιμός της Chiquita στο "Πορτρέτο της Μπανάνας Chiquita με καπέλο" από τον Amedeo Modigliani
Chiquita-Artist-Sticker_Sandro-Botticelli
Το όμορφο και πολύ αισθησιακό πορτρέτο του Sandro Botticelli, "Η γέννηση της Chiquita"
Chiquita-Artist-Sticker_Roy_lichtenstein
"B-Banana": Η διάσημη εικόνα κόμικς του Roy Lichtenstein, με έντονα ποπ και αστικά στοιχεία
Chiquita-Artist-Sticker_Leonardo_Da_Vinci
Η σεμνή και ταπεινή "Miss Chiquita με την ερμίνα" του Leonardo da Vinci
Chiquita-Artist-Sticker_James_whistler
Η καλαίσθητη σύνθεση του James Whistler σε γκρι και μαύρο, γνωστή ως "Η μητέρα της Chiquita"
Chiquita-Artist-Sticker_Gustav_Klimt
Οι διάσημες χρυσές και ασημένιες σκιές του Gustav Klimt στο έργο του, "Πορτρέτο της Adele Bloch-Chiquita"
Chiquita-Artist-Sticker_Frida_Khalo
Το γλυκό και εξωτικό "Πορτρέτο ξεφλουδίσματος της μπανάνας Chiquita" από τη Frida Kahlo
Chiquita-Artist-Sticker_Edgar_degas
Η καλλιτεχνική ωδή προς την μπανάνα-μπαλαρίνα του Edgar Degas, "L’étoile Chiquita banana"
Chiquita-Artist-Sticker_Renoir
Ο ταραγμένος ουρανός στο υπόβαθρο της "Νεαρής Chiquita με ψάθινο καπέλο" του Pierre-August Renoir

Γνωρίζουμε ότι οι μπανάνες μας δεν είναι απλώς ένα φρούτο. Χάρη σε αυτές, πλέον όλοι μπορούμε να κρατήσουμε ένα έργο τέχνης στα χέρια μας. Καθώς ξεφλουδίζετε την κίτρινη φλούδα της μπανάνας, θα ανακαλύψετε ένα αριστούργημα γεύσης, μεγάλης διατροφικής αξίας και ποιότητας.

Οι μπανάνες μας είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, με μια γενναιόδωρη δόση βιταμινών C και B6, καλίου και μαγνησίου, και σας προσφέρουν αυτήν την έκρηξη ενέργειας που χρειάζεστε για να βγάλετε τους καλλιτέχνες από μέσα σας!

Συλλέξτέ τα όλα!

Ξεφλουδίστε ένα έργο τέχνης Chiquita! Αυτοκόλλητα τέχνης Chiquita

Συλλέξτέ τα όλα!

Για τους “εκκολαπτόμενους συλλέκτες” των αυτοκόλλητών μας, αυξάνουμε τη χαρά της ανακάλυψης με ένα βιβλιαράκι ειδικής έκδοσης, όπου μπορείτε να τοποθετείτε τα αυτοκόλλητα Chiquita που βρίσκετε. Ο στόχος είναι να τα συλλέξετε όλα: μια ιδιαίτερα νόστιμη προοπτική, αν αναλογιστείτε ότι θα χρειαστεί να φάτε μερικές μπανάνες!

Αναζητήστε τα αυτοκόλλητα τέχνης Chiquita στο πλησιέστερο κατάστημα μαναβικής της γειτονιάς σας και διασκεδάστε συλλέγοντας ολόκληρη τη σειρά!

Εσείς ποιο αριστούργημα Chiquita είστε;

Εσείς ποιο αριστούργημα Chiquita είστε;

Λογικά θα αναρωτιέστε, αν ήσασταν κάποιο αριστούργημα Chiquita, ποιο θα ήταν αυτό; Πάρτε μέρος στο ερωτηματολόγιο προσωπικότητας για να βρείτε με ποιο αυτοκόλλητο τέχνης ταυτίζεστε. Στη συνέχεια, αναζητήστε αυτό το αυτοκόλλητο την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα τσαμπί μπανάνες Chiquita!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας από το να εντρυφήσετε στην τέχνη της υγιεινής μαγειρικής χρησιμοποιώντας μπανάνες Chiquita; Ακολουθούν τέσσερις συνταγές με γνώμονα την τέχνη και τη δημιουργικότητα που θα εξάψουν τους γευστικούς κάλυκές σας.

Δείτε όλες τις συνταγές

Καλλιτεχνικές συνταγές

Ελα μαζί μας!

Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.