Διασκεδάστε με τις λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

Με τις νέες λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify, την πλατφόρμα ροής on-demand, όλοι μπορούν να απολαύσουν επιλεγμένα συναρπαστικά μουσικά κομμάτια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σαρώσετε τα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή της Spotify για να ακούσετε φανταστικά τραγούδια από την Chiquita.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

Οι 5 λίστες αναπαραγωγής της Chiquita

Feeling Happy είναι ακριβώς αυτό που λέει – Μια ευχάριστη λίστα αναπαραγωγής με τα πιο πρόσφατα κομμάτια που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να χαμογελάτε. Tropical Vibes ανήκει στην πολιτιστική κληρονομιά της Chiquita και είναι εμπνευσμένη από το διάσημο τραγούδι-κατατεθέν μας, με υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Η λίστα αναπαραγωγής Smile Workout εκφράζει τα διάσημα οφέλη των μπανανών Chiquita, με επιλεγμένα τραγούδια που σας γεμίζουν ενέργεια, και η λίστα “Classics” περιλαμβάνει μια φανταστική μείξη τραγουδιών από προηγούμενες δεκαετίες. Γιατί η Chiquita υπάρχει εδώ και 150 χρόνια και καλύπτει πολλά είδη! Η λίστα Cook & Dance είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναδείξετε τις πολλές πεντανόστιμες συνταγές της Chiquita που μπορείτε να φτιάξετε ενώ χορεύετε στους ζωηρούς ρυθμούς τραγουδιών με στοιχεία από τη λάτιν μουσική.

Η Chiquita δημιούργησε επίσης πέντε νέα ρεμίξ του αρχικού τραγουδιού της από τη δεκαετία του 1950, χαρίζοντας στη Miss Chiquita νέο ήχο και εμφάνιση.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify
Chiquita-Spotify-playlists-lifestyle-skateboard
Spotify Stickers Chiquita Header

Το έκτο αυτοκόλλητο θα αντιστοιχεί στο podcast “Yellow Banana” – οι τυχεροί που θα βρουν το αυτοκόλλητο Yellow Banana θα έχουν πρόσβαση στο podcast για να ανακαλύψουν τον κωδικό που κρύβεται μέσα. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε νέο διαγωνισμό στη διεύθυνση Chiquita.gr/YellowBanana για να κερδίσετε υπέροχα βραβεία, συμπεριλαμβανομένων μιας δωδεκάμηνης συνδρομής στη Spotify και των εκπληκτικών ηχείων Bluetooth της Chiquita.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

Η Chiquita ανέκαθεν αξιοποιούσε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να σας παρέχει ενδιαφέρον και συναρπαστικό περιεχόμενο, προσφέροντας εικονικές, τόσο διασκεδαστικές όσο και εκπαιδευτικές, εμπειρίες που μπορείτε να μοιραστείτε. Αυτές οι λίστες αναπαραγωγής θα σας διασκεδάσουν σίγουρα! Η Spotify έχει 248 εκατομμύρια ενεργούς ακροατές τον μήνα (από τον Οκτώβριο του 2019) και διατίθεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και σε ορισμένες περιοχές της Αφρικής και της Ασίας, καθώς και στις περισσότερες συσκευές, όπως σε υπολογιστές, smartphone και τάμπλετ.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify
Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

Ακριβώς όπως και με τη μουσική, μπορείτε να απολαύσετε τις μπανάνες Chiquita στο πλαίσιο μιας υγιεινής καθημερινότητας. Με υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές ίνες και μεταλλικά στοιχεία, όπως το μαγγάνιο και το κάλιο, καθώς και σε βιταμίνες C και B6, οι μπανάνες είναι εξαιρετικές για την υγεία και σας δίνουν ενέργεια για να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της μουσικής.

Miss Chiquita #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ. Παραμένουμε ασφαλείς, παραμένουμε θετικοί, μένουμε σπίτι.

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link