Ψάχνετε για το ιδανικό σνακ για τη προπόνηση σας; Δεν θα βρείτε καλύτερο από τις μπανάνες!

Διατηρήστε τη φυσική σας κατάσταση και τη διανοητική σας υγεία με τα αυτοκόλλητα Fitness Routine της Chiquita

Σύμφωνα με μία Αμερικανική πανεπιστημιακή έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό παιδιατρικής «The Journal of Pediatrics», οι μαθητές και οι φοιτητές, που ασκούνται  τακτικά, βελτιώνουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη διανοητική, αφού παίρνουν καλύτερους βαθμούς σε σχέση με τους αγύμναστους συνομηλίκους τους. Κατά την έρευνα αυτή συγκρίθηκαν στοιχεία για τη σωματική κατάσταση και το βάρος χιλιάδων μαθητών σε σχέση με τις επιδόσεις τους σε διαγωνίσματα μαθηματικών και γλώσσας. Διαπιστώθηκε λοιπόν, ότι όσοι μαθητές είχαν καλή φυσική κατάσταση και κανονικό βάρος, πέτυχαν βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο. Αντιθέτως, τα υπέρβαρα παιδιά σημείωσαν σημαντικά χαμηλότερες επιδόσεις στα τεστ. Μία ακόμη συμπληρωματική μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 36 φοιτητές και φοιτήτριες ηλικίας από 18 έως 22 ετών, απέδειξε  ότι ο αθλητισμός βελτιώνει την ικανότητα επεξεργασίας πληροφοριών που προσλαμβάνονται από τα αισθητήρια όργανα!

6 Νέες συνταγές με μπανάνα υψηλής ενεργειακής απόδοσης για τις νέες ασκήσεις χάρη στα αυτοκόλλητα Fitness Routine

Λαμβάνοντας υπόψη της η Chiquita τη σοφή ρήση «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» αλλά και  τις έρευνες που έχουν διεξαχθεί, κυκλοφόρησε έξι νέες πεντανόστιμες συνταγές με μπανάνα και τις συνδύασε με σωματική άσκηση με τη βοήθεια των αυτοκόλλητων Fitness Routine! Απολαύστε τις χαμηλές θερμίδες της μπανάνας και διατηρήστε τα επίπεδα της ενέργειάς σας υψηλά, όσο δοκιμάζετε τις νέες ασκήσεις που θα βρείτε στα αυτοκόλλητα Fitness Routine.

Οι μπανάνες Chiquita είναι πλούσιες σε μέταλλα αλλά και βιταμίνες. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι το ιδανικό σνακ για πριν ή μετά την προπόνηση. Η μπανάνα Chiquita είναι το ιδανικό υγιεινό σνακ που μπορείτε να έχετε μαζί σας όποτε θέλετε, ακόμα και στη γυμναστική σας. Έτσι κι αλλιώς το φυσικό προστατευτικό περίβλημά της τη διατηρεί πάντα φρέσκια και έτοιμη για κατανάλωση.

 

Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να τρώτε ένα υγιεινό σνακ μετά την προπόνησή σας, έτσι ώστε να δυναμώσετε τους μύες σας και να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας. Το πρωτεϊνούχο ρόφημα με μπανάνα Chiquita για μετά την προπόνηση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα βασικά θρεπτικά συστατικά, αλλά και για την ενδυνάμωση των μυών σας.

Κι αν αναρωτιέστε, αν μπορεί να χωρέσει όλη η νοστιμιά ενός Banana Bread με μπανάνα Chiquita μέσα σε μία μικρή μπάρα, κι όμως, μπορεί! Αυτή η συνταγή με μπανάνα θα σας αφήσει άφωνους με την υπέροχη γεύση που της χαρίζουν οι μπανάνες Chiquita ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει υπέροχα θρεπτικά συστατικά για να έχετε απίστευτη ενέργεια και καλή φυσική κατάσταση όλη τη μέρα.

Η πρόταση μας έρχεται, λοιπόν, με μια νέα συνταγή για μπανάνα και συγκεκριμένα με ένα ρόφημα με φυστικοβούτυρο και μπανάνες Chiquita, το οποίο είναι ένα πλήρες, υγιεινό σνακ που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την προπόνησή σας. Αυτό το ρόφημα, που έχει ως βάση τις πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita με τις ελάχιστες θερμίδες, θα σας δώσει ακριβώς το είδος της ενέργειας που χρειάζεστε.

12 νέα αυτοκόλλητα Fitness Routine και 3 προκλήσεις φυσικής κατάστασης από τη Chiquita!

Στα αυτοκόλλητά μας θα βρείτε ασκήσεις προθέρμανσης, προκλήσεις γυμναστικής και ασκήσεις συγκέντρωσης.

Προθέρμανση

Αυτοκόλλητα Προθέρμανσης και Φυσικής Κατάστασης Chiquita
Η προθέρμανση είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται από όλους όσοι ασχολούνται με τη γυμναστική ενώ προηγείται οποιασδήποτε μορφής άσκησης - γυμναστικής και θεωρείται απαραίτητη για την καλή φυσική κατάσταση, την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης και τη μείωση του κινδύνου τραυματισμού. Οι ασκήσεις προθέρμανσης περιλαμβάνουν συνδυασμό καρδιαγγειακών ασκήσεων, διατάσεων και ασκήσεων ενδυνάμωσης ενώ επιδιώκεται η σταδιακή μετάβαση και αύξηση του καρδιακού ρυθμού, η προετοιμασία των μυών και των αρθρώσεων σας, σε όλο το εύρος κίνησης τους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν σωστά, προετοιμάζοντας το σώμα σας για μια δυναμική προπόνηση! Εκτός από τη σταδιακή προετοιμασία του σώματος για την προπόνηση που θα ακολουθήσει και την αποφυγή των τραυματισμών, η προθέρμανση είναι, επίσης, μια καλή ευκαιρία για ένα άτομο να προετοιμαστεί πνευματικά πριν την προπόνηση ή πριν τον αγώνα, καθώς και για να μπει μία ομάδα σε πνεύμα συνεργασίας πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Η προθέρμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την εξάσκηση ειδικών δεξιοτήτων και ασκήσεων.
Αυτοκόλλητα Προθέρμανσης και Φυσικής Κατάστασης Chiquita

Πρόκληση Γυμναστικής

Αυτοκόλλητα Γυμναστικής Chiquita
Μετά την προθέρμανση και με τη σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά, ακολουθεί η γυμναστική, η οποία βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία, βοηθάει το μεταβολισμό, μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου, δυναμώνει τα οστά, ενισχύει την ψυχική υγεία, προσφέρει πνευματική ανάταση και τελικά χαρίζει μια συνολικά καλή φυσική κατάσταση και μακροζωία.
Αυτοκόλλητα Γυμναστικής Chiquita

Ασκήσεις Συγκέντρωσης

Αυτοκόλλητα Συγκέντρωσης και Φυσικής Κατάστασης Chiquita
Τέλος, με τις ασκήσεις συγκέντρωσης ενισχύετε τις εγκεφαλικές λειτουργίες. Η εξάσκηση του μυαλού ενδυναμώνει τις δεξιότητές σας, τη μνήμη, την πνευματική αντοχή και σας καθιστά ικανούς να αναλαμβάνετε εσείς τον έλεγχο του νου σας. Γι’ αυτό το σκοπό μπορείτε να δοκιμάσετε, επίσης, και τις τεχνικές χαλάρωσης, αλλά και τις τεχνικές διαλογισμού που σας προσφέρει η Chiquita, αρκεί να προμηθευτείτε τα αυτοκόλλητα Fitness Routine που περιλαμβάνουν τις ασκήσεις που σας προτείνει.
Αυτοκόλλητα Συγκέντρωσης και Φυσικής Κατάστασης Chiquita

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, θα μπορείτε να τα κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας. Τι περιμένετε, λοιπόν; Βάλτε τις υγιεινές μπανάνες Chiquita με την εξαιρετική ποιότητα, την υπέροχη γεύση και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά στην καθημερινότητά σας και δώστε τους τα ηνία για να σας καθοδηγήσουν σε αυτό το νέο fitness ξεκίνημα σας!

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link
Powered by Social Snap