Chiquita Βιολογικές

Βιολογικές μπανάνες Chiquita: Εκπληκτική γεύση, φυσικά

Αν προτιμάτε τα βιολογικά τρόφιμα, η Chiquita έχει την ιδανική μπανάνα για εσάς! Τώρα, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να απολαύσετε μπανάνες κορυφαίας ποιότητας και 100% βιολογικής καλλιέργειας με εξαιρετική γεύση, χωρίς λιπαρά, πλούσιες σε κάλιο και φυτικές ίνες.

Ζητήστε από τον υπεύθυνο παραγωγής να προμηθευτεί τις μπανάνες Chiquita organics, εάν δεν τις βρείτε στο αγαπημένο σας κατάστημα.

Οι μπανάνες Chiquita Βιολογικές παράγονται με τρόπο που μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση ενός βιώσιμου, υγιεινού τρόπου ζωής. Προκειμένου ένα προϊόν να φέρει επίσημη ετικέτα ότι είναι 100% βιολογικό, ένας φορέας πιστοποίησης εγκεκριμένος από το Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (USDA) πρέπει να επιθεωρήσει τον τόπο όπου καλλιεργείται, για να διασφαλίσει ότι ο παραγωγός τηρεί όλους τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις των βιολογικών προτύπων του Υπουργείου Γεωργίας.

Είναι αρκετά προφανές αλλά
  • μηδενικά απόβλητα κομποστοποιήσιμα
  • χορτοφάγος
  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!