Μην το αμελείς, βάλε στη ζωή σου το ροζ!

Η Chiquita ευαισθητοποιεί το κοινό για τον καρκίνο με ένα νέο Ροζ Αυτοκόλλητο.

Φέτος τον Οκτώβριο το ροζ είναι το νέο κίτρινο για τις μπανάνες Chiquita: για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Chiquita υποστηρίζει τον Μήνα Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού βάφοντας το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο του brand ροζ, ώστε να ταιριάζει στη Ροζ Κορδέλα, το διεθνές σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Μήνας Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού είναι μια ετήσια παγκόσμια καμπάνια για την υγεία η οποία διοργανώνεται από φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο που ασχολούνται με το θέμα του καρκίνου του μαστού. Το Ροζ Αυτοκόλλητο της Chiquita δίνει στο brand μια μοναδική ευκαιρία να υποστηρίξει αυτό το ζωτικής σημασίας έργο σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του κοινού για την πάθηση. Παράλληλα συμβάλλει στην συγκέντρωση πόρων που αξιοποιούνται στην έρευνα των αιτιών, στην πρόληψη, στην διάγνωση, αλλά και στην θεραπευτική αντιμετώπιση και στην ίαση του καρκίνου του μαστού. Η σπουδαιότητα παρόμοιων πρωτοβουλιών αποδεικνύεται με τη μείωση στα ποσοστά θνησιμότητας λόγω της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού μέσω προληπτικών εξετάσεων και καλύτερης ενημέρωσης, καθώς και χάρη στην εύρεση καλύτερων θεραπειών.

Μπλε Αυτοκόλλητο Chiquita

Η Chiquita δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υποστήριξη αυτού του σκοπού, καθώς η πρέσβειρά μας είναι γυναίκα, η γνωστή σε όλους Miss Chiquita, πρώτη κυρία των φρούτων. Οι μπανάνες επίσης αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα παγκοσμίως και υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα σπίτια, γεγονός που τα καθιστά ιδανικό μέσο για την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Μπλε Αυτοκόλλητο Chiquita

Φέτος η Chiquita θα συνεργαστεί με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία στις ΗΠΑ και την οργάνωση Pink Ribbon στη Γερμανία. Εκτός από τις δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, η Chiquita θα αναπτύξει επίσης σε συνεργασία μαζί τους ένα πρόγραμμα για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μιας σωστής διατροφής με την κυκλοφορία μερικών ειδικών «Ροζ Συνταγών» για το κοινό.

Φέτος η Chiquita θα συνεργαστεί με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία στις ΗΠΑ και την οργάνωση Pink Ribbon στη Γερμανία. Εκτός από τις δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, η Chiquita θα αναπτύξει επίσης σε συνεργασία μαζί τους ένα πρόγραμμα για την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μιας σωστής διατροφής με την κυκλοφορία μερικών ειδικών «Ροζ Συνταγών» για το κοινό.

Παρακάτω θα βρείτε μια σειρά υγιεινών «ροζ συνταγών» με την υποστήριξη διατροφολόγων της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Μπλε Αυτοκόλλητο Chiquita

Η Chiquita ξεκίνησε την πρωτοβουλία το 2017 στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προγράμματος βιωσιμότητας «Η σημασία του καλού γείτονα», το οποίο δεν εστιάζει μόνο στις κύριες περιοχές και κοινότητες παραγωγής μπανάνας σε πεδινές περιοχές της Λατινικής Αμερικής, αλλά και στην ενημέρωση των καταναλωτών της Chiquita. Κατά την πρώτη χρονιά υλοποίησης της πρωτοβουλίας δόθηκε μια δωρεά στην οργάνωση Pink Ribbon της Γερμανίας και στο Αμερικανικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο.

Το 2018, η καμπάνια Ροζ Αυτοκόλλητο συνεργάστηκε με την οργάνωση Pink Ribbon της Γερμανίας και μαζί δημιούργησαν μια δράση προώθησης της αυτοεξέτασης τονίζοντας τα οφέλη της στον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου του μαστού. Στις ΗΠΑ η Chiquita συνεργάστηκε με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία δημιουργώντας πέντε ειδικές συνταγές με μπανάνα Chiquita σε συνεργασία με γιατρούς και διατροφολόγους. Στόχος ήταν να στείλουν ένα μήνυμα που τονίζει τα οφέλη της σωστής διατροφής και γενικά του υγιεινού τρόπου ζωής στην καταπολέμηση του καρκίνου.

Μπλε Αυτοκόλλητο Chiquita

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η Chiquita συνεργάστηκε με έναν σύλλογο επιζώντων του καρκίνου του μαστού, που ονομάζεται GIRLvsCANCER, και μαζί σχεδίασαν ειδικά κοντομάνικα μπλουζάκια που διατέθηκαν προς πώληση προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση της πάθησης. Στην Ιταλία, μια υπαίθρια καμπάνια, μεγάλης απήχησης, στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Μιλάνου ευαισθητοποίησε το κοινό για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, παρακινώντας τις γυναίκες να αυτοεξετάζονται σε τακτική βάση. Μια παγκόσμια καμπάνια επίσης προώθησε τα μηνύματα που φιλοδοξεί να περάσει το Ροζ Αυτοκόλλητο.

Η Chiquita επιδεικνύει επίσης σταθερή προσήλωση σε σημαντικές οικογενειακές αξίες: οι ιδιοκτήτες μας έχουν ισχυρή δέσμευση στην επιστροφή οφελών στα ενδιαφερόμενη μέρη, όπου και αν βρίσκονται. Τη φετινή χρονιά, η υποστήριξη της Chiquita θα περιλαμβάνει δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, καθώς και ευαισθητοποίηση των γυναικών σε θέματα πρόληψης της συγκεκριμένης νόσου.

Η Chiquita υποστηρίζει τον υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς αποτελεί στοιχείο-κλειδί στην πρόληψη του καρκίνου: η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής είναι ζωτικής σημασίας στην πρόληψη του καρκίνου και οι μπανάνες Chiquita μπορούν να αποτελέσουν ένα σημαντικό και φυσικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, βιταμίνες και πολλά αντιοξειδωτικά.

@Chiquitabanana

[instagram-feed user="chiquitabanana" hashtag="#Chiquitabanana" followtext="Follow me"]
  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link