Καλοκαίρι ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΕΑ

Απολαύστε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και την Ημέρα για τους λάτρεις της μπανάνας με μπανάνες Chiquita

Καλοκαίρι ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΕΑ

24 Αυγούστου 2022 ・ 7 ανάγνωση λεπτών

Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα! Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον ζεστό καιρό πριν έρθει η ψύχρα του φθινοπώρου και οι μπανάνες Chiquita είναι το ιδανικό καύσιμο για τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Η 27η Αυγούστου είναι μια ξεχωριστή μέρα: είναι η Ημέρα για τους λάτρεις της μπανάνας! Έχουμε να σας προτείνουμε μερικές ιδέες για νόστιμες εορταστικές λιχουδιές με το υπέροχο κίτρινο φρούτο που αγαπάμε. Αυτές οι καλοκαιρινές συνταγές, με μπανάνες Chiquita φυσικά, θα σας ενθουσιάσουν!

Παγωμένο ρόφημα πρωτεΐνης με μπανάνα Chiquita

Για πολλούς από εμάς, η καλοκαιρινή λιακάδα συνοδεύεται από βόλτες και δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Και όταν είμαστε έξω, μας αρέσει να αθλούμαστε με τους φίλους μας, να πηγαίνουμε για μπάνιο στην παραλία ή να παίζουμε με τα παιδιά μας. Αλλά όταν ζεσταινόμαστε πολύ, τι καλύτερο από ένα κρύο ρόφημα για να δροσιστούμε; Ένα παγωμένο smoothie είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όταν είστε έξω όλη μέρα. Αυτό το παγωμένο ρόφημα πρωτεΐνης με μπανάνα Chiquita είναι αναζωογονητικό, νόστιμο, αλλά και γεμάτο με θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες.

Οι μπανάνες Chiquita συμπληρώνουν ιδανικά τα smoothie σας. Χαρίζουν πλούσια και βελούδινη υφή που δίνουν υπέροχη γεύση στα smoothie. Το καλύτερο είναι ότι λιώνουν εντελώς δημιουργώντας μια ιδανική σύσταση χωρίς ενοχλητικά κομματάκια.

Επιπλέον, οι μπανάνες Chiquita είναι γλυκές, επομένως δεν θα χρειαστεί να προσθέσετε ζάχαρη με περιττές θερμίδες για να νοστιμίσετε το smoothie σας. Έχουν μια απαλή γεύση που ταιριάζει απόλυτα με σχεδόν όλα τα φρούτα. Δοκιμάστε αυτό το ρόφημα πρωτεΐνης με λίγες φράουλες ή μύρτιλα για να του δώσετε διαφορετική γεύση.

Φυσικά, οι μπανάνες Chiquita δεν είναι μόνο πεντανόστιμες. Είναι επίσης πλούσιες σε ωφέλιμα στοιχεία. Τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον ήλιο, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε υγιεινές επιλογές. Μια μπανάνα Chiquita προσφέρει άφθονο κάλιο, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία των μυών μας και του νευρικού μας συστήματος. Με μόλις 100 γρ. μπανάνα Chiquita, δηλ. ποσότητα που αντιστοιχεί σε ένα μέτριο φρούτο, καλύπτετε το 18% των καθημερινών αναγκών σας. Και δεν χρειάζεται να αρκεστείτε σε μία μπανάνα!

Γρήγορο παγωτό με μπανάνα και μύρτιλα

Άλλος ένας αναζωογονητικός και πεντανόστιμος τρόπος για να δροσιστείτε είναι ένα κυπελάκι ή ένα χωνάκι γεμάτο με μια κρέμα που θυμίζει παγωτό. Είναι μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική στο παγωτό που πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε. Χτυπήστε μερικές παγωμένες μπανάνες Chiquita με λίγα μύρτιλα για ένα παραδεισένιο γευστικό αποτέλεσμα. Τα καλά νέα για όσους έχουν παιδιά με δυσανεξία στη λακτόζη είναι ότι αυτή η συνταγή δεν περιέχει γαλακτοκομικά. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να φτιάξετε αρκετή ποσότητα για δεύτερη μερίδα!

Παγωτό ξυλάκι μπανάνας με επικάλυψη σοκολάτας και τρούφα

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση κάτω από τον ήλιο και δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μια παγωμένη λιχουδιά. Απολαύστε αυτά τα δροσιστικά ξυλάκια μπανάνας που θα γίνουν τα αγαπημένα των παιδιών σας. Η δροσερή και γλυκιά γεύση που έχουν οι παγωμένες μπανάνες Chiquita θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε συνδυασμό με τη σοκολάτα. Αντί για τρούφα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε marshmallow, καρύδα ή κάτι άλλο. Έχετε αμέτρητες επιλογές! Μπορείτε να τα σερβίρετε μετά από ένα μεσημεριανό γεύμα ή την Ημέρα για τους λάτρεις της μπανάνας για να εντυπωσιάσετε.

Τάρτα «τατέν» καραμέλας και μπανάνας με νιφάδες αλατιού και παγωτό καραμέλα

Όταν τα παιδιά έχουν πάει για ύπνο ή όταν καλείτε φίλους για δείπνο, μπορεί να έχετε όρεξη για κάτι λίγο πιο εκλεπτυσμένο. Και δεν υπάρχει κάτι πιο εκλεπτυσμένο από την τάρτα «τατέν». Θα θυμηθείτε όλα τα καλοκαίρια και τα βράδια που δοκιμάζατε ανάλαφρα, πεντανόστιμα επιδόρπια.

Αυτή η συνταγή περιλαμβάνει όλα τα θρεπτικά οφέλη των μπανανών Chiquita, μαζί με βιταμίνη B6. Αυτό το απαραίτητο θρεπτικό συστατικό βοηθά το σώμα σας να δημιουργήσει νέα ερυθρά αιμοσφαίρια και διατηρεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε άριστη κατάσταση. Ναι, μπορείτε να κάνετε καλό στον οργανισμό σας απολαμβάνοντας ένα παραδεισένιο επιδόρπιο.

Αν και το καλοκαίρι θα τελειώσει σύντομα, υπάρχουν και καλά νέα. Μπορεί οι ημέρες να μικραίνουν και η θερμοκρασία να κατεβαίνει, αλλά μπορείτε να απολαμβάνετε μπανάνες Chiquita όλο τον χρόνο. Μπορεί τα παγωμένα επιδόρπια να δίνουν τη θέση τους στο μπανανόψωμο και την πουτίγκα με μπανάνες Chiquita και ζεστή κρέμα, αλλά θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την υπέροχη γεύση των αγαπημένων μας φρούτων και τα οφέλη που έχουν για την υγεία μας. Χάρη στην εξωτική γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους, οι μπανάνες Chiquita αποτελούν ένα υγιεινό σνακ ιδανικό για τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link