ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το φετινό Halloween ικανοποιήστε την επιθυμία σας για γλυκό με μπανάνες Chiquita

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

22 Οκτωβρίου 2021 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Ήρθε επιτέλους το Halloween και είναι τόσα αυτά για τα οποία ανυπομονούμε στην Chiquita!

Δεν αργεί η βραδιά που περιμέναμε όλη τη χρονιά, μια βραδιά γεμάτη στιγμές τρόμου, κεράσματα, φάρσες και τρομακτικές αποκριάτικες στολές! Το Halloween είναι μια παλιά παράδοση γεμάτη διασκέδαση, αξέχαστες στιγμές με φίλους και συγγενείς, και (φυσικά) πεντανόστιμες λιχουδιές.

Το φαγητό είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που προσφέρει το Halloween. Παιδιά και ενήλικες λαχταρούν εξίσου την παραδοσιακή πεντανόστιμη κολοκύθα και τα γλυκά που προσφέρονται απλόχερα. Οι μπανάνες Chiquita μπορούν να αποτελέσουν ένα πραγματικά απολαυστικό μέρος των εδεσμάτων που έχουν συνδεθεί με το Halloween, καθώς είναι το ιδανικό συστατικό για ένα αποκριάτικο κέικ και πολλές άλλες λιχουδιές. Οι μπανάνες Chiquita χαρίζουν φυσική γλυκιά γεύση και ενισχύουν τα υπόλοιπα συστατικά για μοναδικές, πεντανόστιμες λιχουδιές. Επιπλέον, είναι ιδανικές για να φτιάξετε υπέροχα ζουμερά κέικ και μάφιν!

Με τις μπανάνες Chiquita μπορείτε επίσης να φτιάξετε τρομακτικές εκπλήξεις, ξεφλουδίζοντας, χωρίς να αφαιρέσετε τελείως, την υπέροχη κίτρινη φλούδα τους, ώστε να μοιάζουν με φάντασμα! Μερικοί ιστοί αράχνης τοποθετημένοι περίτεχνα και ανατριχιαστικός φωτισμός θα τις εναρμονίζουν απόλυτα με το πορτοκαλί χρώμα του φαναριού από σκαλισμένη κολοκύθα!

Φέτος η Chiquita δημιούργησε τρεις συνταγές με μπανάνα ειδικά για αυτήν την περίοδο, οι οποίες θα κάνουν το αποκριάτικο πάρτι σας να ξεχωρίζει:

Γλειφιτζούρια σε σχήμα φαντάσματος με μπανάνες Chiquita επικαλυμμένες με γλάσο γιαουρτιού
Τα φαντάσματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Halloween και οι μπανάνες Chiquita είναι μια υπέροχη, υγιεινή λιχουδιά. Αυτή η συνταγή προσφέρει διπλή απόλαυση, αφού το πεντανόστιμο γλάσο γιαουρτιού συνδυάζεται τέλεια με τη μοναδική, γλυκιά γεύση της μπανάνας Chiquita. Τα παιδιά θα την λατρέψουν! Μάφιν κολοκύθας με μπανάνα Chiquita ειδικά για το Halloween
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μάφιν με κολοκύθα και μπανάνα; Προσθέστε απλώς μικρά κομματάκια σοκολάτας για ακόμα πιο υπέροχη γεύση. Αυτά τα εύκολα μάφιν πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ των δύο αυτών εξαιρετικών συστατικών, είναι ζουμερά και πεντανόστιμα. Κολοκυθόπιτα Halloween με μπανάνα Chiquita
Η κολοκυθόπιτα είναι το παραδοσιακό γλυκό του Halloween ! Με την προσθήκη της μπανάνας, το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη κρεμώδη υφή με μοναδικό άρωμα μπαχαρικών και τέλεια γλυκιά γεύση ως μια πρωτοποριακή παραλλαγή σε μια παλιά αγαπημένη οικογενειακή συνταγή. Το Halloween είναι συνδεδεμένο με την καλοπέραση, το καλό φαγητό και την καλή υγεία, και οι μπανάνες Chiquita προσφέρουν απλόχερα όλα αυτά. Είναι η λιχουδιά με την υπέροχη γεύση που αγαπούν τα παιδιά, αλλά και οι γονείς, αφού οι μπανάνες είναι γεμάτες απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, μεταλλικά στοιχεία και σημαντικές βιταμίνες, δίνοντας στα παιδιά την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τη νυχτερινή περιήγηση το βράδυ του Halloween. Σας ευχόμαστε καλό Halloween!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link