Επιστροφή στο σχολείο ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Μπανάνες για εξοικονόμηση και υγεία! Οικονομικές συνταγές για επιστροφή στο σχολείο

Επιστροφή στο σχολείο ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

13 Σεπτεμβρίου 2022 ・ ανάγνωση λεπτών

Η επιστροφή στο σχολείο μπορεί να είναι συναρπαστική στιγμή για τα περισσότερα άτομα, αλλά τη συνοδεύει και ο προγραμματισμός του σχολικού έτους. Οι γονείς συνήθως δεν ανυπομονούν για την επιστροφή στο σχολείο και τα έξοδα που συνεπάγεται, λόγω της πρόκλησης που αποτελεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Νέα ρούχα, παπούτσια, βιβλία, κουρέματα, αθλητικός εξοπλισμός και πολλά άλλα! Για πολλά άτομα, ο Σεπτέμβρης είναι ακριβός μήνας. Αλλά μπορείτε να γεμίσετε το κουτί για κολατσιό, χωρίς να τινάξετε στον αέρα τον προϋπολογισμό. Οι μπανάνες Chiquita μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές απλές συνταγές, ως υγιεινό και θρεπτικό σνακ, ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά, το οποίο δεν εκτοξεύει στα ύψη τον λογαριασμό στο σούπερ μάρκετ.

Είναι τέλεια εναλλακτική κολατσιού για να αποφύγετε τα ακριβά σνακ με πλαστικό περιτύλιγμα που ξεχειλίζουν ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε μπανάνες Chiquita με λίγα ακόμη υλικά για να φτιάξετε αυτά τα σνακ που κάνουν καλό στην υγεία αλλά και στον προϋπολογισμό σας. Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι το μόνο όφελος. Οι μπανάνες Chiquita είναι μια υπερτροφή: μια εξαιρετική πηγή ενέργειας που χρειάζονται τα παιδιά σας για να αντέξουν την καθημερινότητα στο σχολείο. Είναι γεμάτη απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που θα τους δώσουν αντοχές για τις σχολικές εργασίες αλλά και το παιχνίδι.

Υγιεινά μίνι μάφιν με μπανάνα και γιαούρτι

Όλοι αγαπούν τα μάφιν και ειδικά τα μάφιν μπανάνας. Τα υγιεινά μίνι μάφιν με μπανάνα Chiquita και γιαούρτι είναι μια νόστιμη επιλογή για να ξεκινήσει η μέρα σας. Επίσης, για τους γονείς με επιλεκτικά παιδιά που δεν πλησιάζουν τα φρούτα, οι μπανάνες Chiquita σε αυτό το νόστιμο σνακ είναι κρυμμένες. Αυτά τα μάφιν είναι η ιδανική λιχουδιά για πρωινό ή κολατσιό και συνδυάζουν τις πρωτεΐνες από το γιαούρτι με τις πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά μπανάνες Chiquita. Οι πρωτεΐνες παρέχουν ενέργεια για τις πρωινές δραστηριότητες και οι μπανάνες προσφέρουν κάλιο. Είναι ένας φυσικός τρόπος ενίσχυσης του εγκεφάλου για τα μικρά σας, καθώς το μεταλλικό στοιχείο βοηθά τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Υγιεινές μπουκιές ενέργειας με μπανάνα χωρίς ψήσιμο

Τα παιδιά χρειάζονται καλές υγιεινές τροφές όλη την ημέρα. Αυτές οι υγιεινές μπουκιές ενέργειας με μπανάνα Chiquita που δεν χρειάζονται ψήσιμο είναι το τέλειο σνακ για κολατσιό ή και μετά το σχολείο. Φτιάξτε αρκετές όμως! Οι φίλοι των παιδιών σας θα μαζευτούν για να απολαύσουν αυτές τις μπουκιές ενέργειας. Οι μπουκιές ενέργειας φτιάχνονται εύκολα και είναι γεμάτες με καλά θρεπτικά συστατικά. Για παράδειγμα, έχουν άφθονη βιταμίνη Β6. Αυτό το συστατικό γεμίζει ενέργεια τα παιδιά. Βοηθά το υπό ανάπτυξη σώμα τους να χρησιμοποιήσει ενέργεια, ξεκινώντας από τον εγκέφαλο. Και είναι ιδανικά για μια δόση ενέργειας στις τέσσερις το απόγευμα, όταν αρχίζουν να πέφτουν τα αποθέματα ενέργειας του παιδιού μετά από μια κουραστική μέρα.

Ελαφρώς αλατισμένα τσιπς μπανάνας σε φριτέζα αέρα

Φυσικά, τα περισσότερα παιδιά θα προτιμούσαν πατατάκια για κολατσιό, αλλά τα πατατάκια είναι κάθε άλλο παρά υγιεινά. Ακολουθεί μια θρεπτική και νόστιμη εναλλακτική λύση, ένα σνακ που μπορείτε να φτιάξετε σε λίγα λεπτά και να το εξαφανίσετε σε δευτερόλεπτα! Είναι τραγανά όπως τα πατατάκια, αλλά χωρίς λιπαρά. Μια σακούλα με αυτά τα υγιεινά τσιπς μπανάνας Chiquita είναι το ιδανικό υγιεινό σνακ για τα παιδιά σας. Όταν αρχίσουν να τα μασουλάνε κρατσανιστά, όλοι θα θέλουν να δοκιμάσουν. Αν μπορείτε να τα σταματήσετε έστω και μια στιγμή για να δοκιμάσετε από το μπολ τους, θα προσθέσετε κι εσείς μερικές φυτικές ίνες στη διατροφή σας. Οι μπανάνες Chiquita είναι μια καλή πηγή φυτικών ινών. Η φριτέζα αέρα σφραγίζει και δεν χάνεται κανένα από τα θρεπτικά συστατικά.

Ολλανδικές μίνι τηγανίτες (“Poffertjes”) σε καλαμάκι με φράουλες και μπανάνες

Οι μίνι τηγανίτες με κεμπάπ μπανάνας Chiquita είναι μια απογευματινή λιχουδιά που θα βοηθήσει τα παιδιά σας να κάνουν τις εργασίες για το σχολείο ή θα τους δώσει ενέργεια για το παιχνίδι για μια-δυο ώρες μετά το δείπνο. Είναι ιδανικές για να υποδεχτείτε τα παιδιά μετά το σχολείο ή ως ένα υγιεινό επιδόρπιο μετά το δείπνο. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε ζάχαρη. Οι μπανάνες Chiquita είναι φυσικά γλυκές!

Ελπίζουμε αυτές οι συνταγές να σας ενέπνευσαν. Οπότε, στην επόμενη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, μην ξεχάσετε να βάλετε στο καλάθι ένα τσαμπί μπανάνες Chiquita. Είναι τόσο εύχρηστες και γεμάτες θρεπτικά συστατικά, που δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να προσφέρετε στα παιδιά σας τα υγιεινά σνακ που αγαπούν, με τον κατάλληλο προϋπολογισμό. Και μην ξεχάσετε να προσφέρετε στα μικρά σας για κολατσιό το καλύτερο σνακ: το πιο δημοφιλές φρούτο στον κόσμο, μια μπανάνα Chiquita, στο φυσικό της κίτρινο περιτύλιγμα. Δεν χρειάζεται πλαστικό!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link