Βιολογικές Μπανάνες Chiquita
Βιολογικές Μπανάνες Chiquita

Chiquita organics

Εκπληκτική γεύση, φυσικά

 Αν προτιμάτε να καταναλώνετε τροφές που είναι καλλιεργημένες βιολογικά, η Chiquita έχει μια μπανάνα για εσάς! Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στην οικογένειά σας μια κορυφαία μπανάνα που έχει εκπληκτική γεύση, δεν έχει εκ φύσεως λιπαρά, είναι μια καλή πηγή καλίου και φυτικών ινών και είναι 100% καλλιεργημένη βιολογικά.

Ζητήστε από τον μανάβη σας να σας φέρει Chiquita organics, αν το αγαπημένο σας κατάστημα δεν τις έχει ήδη.

Οι μπανάνες Chiquita organic παράγονται με τρόπο που μπορεί να συμβάλει στην προώθηση ενός βιώσιμου, υγιεινού τρόπου ζωής. Προκειμένου ένα προϊόν να μπορέσει να χαρακτηριστεί 100% βιολογικό, ένας ελεγκτής πιστοποιημένος από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) πρέπει να επιθεωρήσει το μέρος όπου καλλιεργείται η τροφή, για να διασφαλίσει ότι ο καλλιεργητής συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις ώστε να πληροί τα βιολογικά πρότυπα του Υπουργείου Γεωργίας.

Διατροφικά στοιχεία

Ολοκληρώσατε την πρωινή σας γυμναστική ή απλώς μόλις ξυπνήσατε; Πάρτε μια μπανάνα Chiquita και είτε φάτε την όπως είναι είτε προσθέστε την στα δημητριακά σας ή σε pancake για να ενισχύσετε την ενέργειά σας στο ξεκίνημα της ημέρας. Εκτός από την τόνωση της ενέργειας, οι σύνθετοι υδατάνθρακες, η απουσία λιπαρών και η βιταμίνη B6 των μπανανών της Chiquita θα συμβάλλουν επίσης στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σας.

βιολογικές μπανάνες

Ποσότητα ανά μερίδα (126 γρ.):

Θερμίδες: 110
Συνολικά λιπαρά: 0 γρ.
Χοληστερόλη: 0 mg
Νάτριο: 0 mg
Κάλιο: 450 mg
Συνολικοί υδατάνθρακες: 30 γρ.
Εδώδιμες ίνες: 3 γρ.
Σάκχαρα: 19 γρ.
Πρωτεΐνες: 1 γρ.