Παγωτό vegan με μπανάνα Chiquita, μάτσα, ακτινίδιο και μούρα

Παγωτό vegan με μπανάνα Chiquita, μάτσα, ακτινίδιο και μούρα
Παγωτό vegan με μπανάνα Chiquita, μάτσα, ακτινίδιο και μούρα
Snack
10 min
Normal
Vegan
Lactose free
Vegetarian
1
Κόψτε τις μπανάνες Chiquita σε κομμάτια καθώς και τα άλλα φρούτα και βάλτε τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.
2
Αναμίξτε τις κατεψυγμένες μπανάνες Chiquita με τα άλλα φρούτα και το γάλα αμυγδάλου μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
3
Βάλτε πάλι το μίγμα στην κατάψυξη για να αποκτήσει ωραία υφή παγωτού. Αυτό θα χρειαστεί μία ώρα.
4
Βάλτε μπάλες σε ένα μπολ με ένα κουτάλι παγωτού και απολαύστε!

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
2 μπανάνες Chiquita
60 mL γάλα αμυγδάλου
For the flavors :
2 ακτινίδια
6 g σκόνη μάτσα
40 g σμέουρα
40 g κόκκινα φραγκοστάφυλα
80 g μύρτιλα
60 g φράουλες
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
372
Θερμίδες
2,8 g
Λιπαρά
0,6 g
Κορεσμένα
75,1 g
Υδατάνθρακες
55,8 g
Σάκχαρα
8,7 g
Εδώδιμες ίνες
4,5 g
Πρωτεΐνη
0,1 g
Αλάτι
Παγωτό vegan με μπανάνα Chiquita, μάτσα, ακτινίδιο και μούρα
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
372
Θερμίδες
2,8 g
Λιπαρά
0,6 g
Κορεσμένα
75,1 g
Υδατάνθρακες
55,8 g
Σάκχαρα
8,7 g
Εδώδιμες ίνες
4,5 g
Πρωτεΐνη
0,1 g
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ