Τι κρύβεται πίσω από το Ροζ Αυτοκόλλητο;

Έτσι, ντύσαμε το Μπλε Αυτοκόλλητο μας με ροζ χρώμα, για να προβάλουμε το παγκόσμιο σύμβολο Pink Ribbon (ροζ κορδέλα) για την καταπολέμηση της νόσου. Θέλουμε να μεταφέρουμε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, σχετικά με τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου και της έγκαιρης ανίχνευσης, που σώζει ζωές.

Chiquita Ροζ Αυτοκόλλητο τρόποι μαγειρέματος

Η διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής παίζει μεγάλο ρόλο και οι μπανάνες Chiquita αποτελούν σημαντικό μέρος μιας υγιεινής διατροφής, καθώς περιέχουν φυτικές ίνες, βιταμίνες και πολλά σημαντικά αντιοξειδωτικά.

Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία – λογότυπο

Φέτος, συνεργαζόμαστε ξανά με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάποιες φορές η διάγνωση του καρκίνου του μαστού γίνεται μετά από την εμφάνιση συμπτωμάτων, αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, κατά τις οποίες γυναίκες με καρκίνο του μαστού δεν εμφανίζουν καθόλου συμπτώματα. Αυτός είναι και ο λόγος που οι τακτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού είναι τόσο σημαντικές, και για αυτό στη Chiquita θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενθαρρύνουμε την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση.
Η σημασία των παρακάτω συστάσεων αποδεικνύεται μέσα από τη μείωση των ποσοστών θνησιμότητας που οφείλονται στην έγκαιρη ανακάλυψη του καρκίνου του μαστού μέσω της ανίχνευσης, της μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης, καθώς και των καλύτερων θεραπειών.

Early_Detection Breast Cancer US

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία της μαστογραφίας

Οι μαστογραφίες (ακτινογραφίες μαστού) είναι το καλύτερο διαθέσιμο εργαλείο ελέγχου, που μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε τον καρκίνο του μαστού νωρίς, όταν είναι ίσως ευκολότερο να αντιμετωπιστεί. Αφού προγραμματίσετε τακτικές εξετάσεις με τον γιατρό σας, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι να περιμένετε, έτσι ώστε η διαδικασία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Εδώ θα βρείτε ό,τι πρέπει να γνωρίζετε:

Chiquita_ροζ_αυτοκόλλητα_ευαισθητοποίηση1

Επισκεφτείτε το cancer.org/FightBreastCancer για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link