ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΕΑ

Μόνο λιχουδιές, χωρίς ζαβολιές!

ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΕΑ

27 Οκτωβρίου 2020 ・ 3 ανάγνωση λεπτών

Το Halloween είναι πολύ κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να απολαύσετε υπέροχες λιχουδιές και να διασκεδάσετε φορώντας στολές!

Φέτος, η Chiquita καλεί τους λάτρεις των φρούτων της να μοιραστούν τις στολές τους για το Halloween στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να αποκτήσουν την ευκαιρία να εμφανιστούν στον επίσημο λογαριασμό Instagram της εταιρείας. Στη συνέχεια, η Chiquita θα κοινοποιήσει ξανά τις στολές και θα παροτρύνει τους ακόλουθούς της να ψηφίσουν την πιο εντυπωσιακή στολή. Την ημέρα του Halloween, οι συμμετέχοντες με τις περισσότερες ψήφους θα αποκτήσουν τη δική τους στολή Μπανάνα Chiquita, για να τη χρησιμοποιήσουν στο επόμενο Halloween. Για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό για τη στολή της Chiquita, οι λάτρεις της μπανάνας Chiquita θα πρέπει να κοινοποιήσουν μια φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο Instagram, ντυμένοι ως Miss Chiquita ή ως Μπανάνα Chiquita, και να προσθέσουν την επισήμανση @chiquitabanana.

Εκτός από τον διαγωνισμό για τις στολές, η Chiquita δημιούργησε επίσης δύο υπέροχες συνταγές για το Halloween:

Εύκολη Τάρτα Κολοκύθας με Μπανάνα Chiquita

Δεν υπάρχει καλύτερη παράδοση για το Halloween από την τάρτα κολοκύθας! Με την προσθήκη μιας πεντανόστιμης μπανάνας Chiquita στο μείγμα, το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά κρεμώδης, γευστική και γλυκιά εκδοχή της κλασικής, οικογενειακής συνταγής, με μια νέα πινελιά.

Ξυλάκια με Μπανάνα Chiquita και Σοκολάτα

Ποιος θα το φανταζόταν ότι μια μπανάνα θα μπορούσε να γίνει τόσο τρομακτική! Καλυμμένα και γαρνιρισμένα με λευκή σοκολάτα, αυτά τα κομμάτια μπανάνας ντύνονται μούμιες μπροστά στα μάτια σας, ενώ είναι και η ιδανική λιχουδιά για να απολαύσετε αυτό το Halloween.

Η γιορτή του Halloween μπορεί να είναι λίγο διαφορετική φέτος, αλλά, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, οι μπανάνες Chiquita είναι πάντα εδώ για να σας προσφέρουν υγιεινά και νόστιμα σνακ, τα οποία είναι τέλεια τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Με τόσο υπέροχη γεύση, αυτά τα θρεπτικά και ευέλικτα φρούτα είναι το σούπερ συστατικό, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε όλες τις κλασικές συνταγές του φθινοπώρου, αλλά και σε καινοτόμες και απολαυστικές λιχουδιές για το Halloween.

Tina Varjabedian, Διευθύντρια Μάρκετινγκ για τη Βόρεια Αμερική

Οι μπανάνες Chiquita παρέχουν μια φυσική γλυκύτητα με τη μοναδική και υπέροχη γεύση τους που επίσης ενισχύει τη γεύση των υπόλοιπων συστατικών. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται σε κέικ και άλλες λιχουδιές φούρνου, οι οποίες στο τέλος έχουν μια υπέροχη, υγρή υφή! Η πεντανόστιμη μπανάνα Chiquita γεμίζει την καθημερινότητά μας με στιγμές διασκέδασης και είναι το κατεξοχήν “σνακ για τον δρόμο”. Παράλληλα, καινοτομεί συνεχώς με προτάσεις για να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλές και διάφορες υγιεινές συνταγές, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει πάντα η ίδια, ως μια υπερτροφή που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνταγές της Chiquita για το Halloween και τον διαγωνισμό στολής, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.chiquita.gr.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link