Vegan μπράουνι με βιολογικές μπανάνες Chiquita και πεκάν

Vegan μπράουνι με βιολογικές μπανάνες Chiquita και πεκάν
Vegan μπράουνι με βιολογικές μπανάνες Chiquita και πεκάν
Snack
55 min
Normal
Vegan
Lactose free
Vegetarian
1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 165°C.
2
Λιώστε τις μπανάνες Chiquita με ένα πιρούνι.
3
Χτυπήστε το βούτυρο αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου μέχρι να έχετε ένα καραμελιζέ μείγμα.
4
Προσθέστε στο μείγμα τη σκόνη κακάο σε δόσεις και χτυπήστε μέχρι να γίνει γυαλιστερό και λείο. Προσθέστε το αλάτι, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας.
5
Προσθέστε στο μείγμα τα αυγά από λιναρόσπορο συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέστε και τις μπανάνες Chiquita. Ρίξτε σταδιακά το αλεύρι βρώμης στη ζύμη και χτυπήστε καλά.
6
Ρίξτε στη ζύμη 75 g καρύδια πεκάν και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατέψτε απαλά, έπειτα αδειάστε τη ζύμη στη φόρμα ψησίματος.
7
Πασπαλίστε τα μπράουνι με τα υπόλοιπα καρύδια πεκάν και πιέστε τα ώστε να εισχωρήσουν στο επάνω μέρος των μπράουνι.
8
Ψήστε για περίπου 30 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ FOR 2 PERSONS

-
2 ΆΤΟΜΑ
+
1 μπανάνα Chiquita
100 g ζάχαρη καρύδας
30 g αλεύρι βρώμης
60 mL σιρόπι σφενδάμου
60 g βούτυρο αμυγδάλου
60 mL λάδι καρύδας
30 mL λιωμένο λάδι καρύδας
75 g σκόνη ωμού κακάο ή σκόνη επεξεργασμένου κακάο χωρίς ζάχαρη
2.5 g κανέλα
5 mL εκχύλισμα βανίλιας
Μια πρέζα αλάτι
150 g ψιλοκομμένα πεκάν
45 g vegan chocolate chips
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
217
Θερμίδες
15,7 g
Λιπαρά
6,6 g
Κορεσμένα
13,4 g
Υδατάνθρακες
5,1 g
Σάκχαρα
2,9 g
Εδώδιμες ίνες
4,1 g
Πρωτεΐνη
0,2 g
Αλάτι
Vegan μπράουνι με βιολογικές μπανάνες Chiquita και πεκάν
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
217
Θερμίδες
15,7 g
Λιπαρά
6,6 g
Κορεσμένα
13,4 g
Υδατάνθρακες
5,1 g
Σάκχαρα
2,9 g
Εδώδιμες ίνες
4,1 g
Πρωτεΐνη
0,2 g
Αλάτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ