ΝΕΑ

Η Miss Chiquita επιστρέφει και λέει: «Σας ευχαριστούμε!»

ΝΕΑ

4 Μαΐου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Είναι σίγουρα ενθαρρυντικό να βλέπουμε τα πρώτα σημάδια επανόδου στην κανονική ζωή και στους ρυθμούς που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Όπως θα δείτε η Miss Chiquita επέστρεψε στη θέση της στο εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο που κοσμεί τις μπανάνες μας. Με την επιστροφή αυτή η Miss Chiquita θέλει να γιορτάσει και να ευχαριστήσει τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους και όσους εμπλέκονται στην εφοδιαστική αλυσίδα, οι οποίοι φρόντισαν η μπανάνα Chiquita, γνωστή για την ανώτερη ποιότητα και γεύση της, να είναι διαθέσιμη σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
 

It’s encouraging to see the first signs of life coming back. As you will notice, Miss Chiquita has also returned to our iconic Blue Sticker. She has come back to celebrate the green shoots of recovery and to thank our partners, employees and everyone else involved in our supply chain who have made sure that Chiquita’s bananas, renowned for their quality and taste, could be available as a relevant source of nutrition for people everywhere.

Από την φάρμα στο ράφι, ολόκληρη η εφοδιαστική μας αλυσίδα συνέχισε να εργάζεται σκληρά καθ’όλη τη διάρκεια της καραντίνας για να εγγυηθεί ότι οι μπανάνες μας θα μαζευτούν, συσκευαστούν, μεταφερθούν και θα τοποθετηθούν στα καταστήματα για να είναι άμεσα διαθέσιμες και χωρίς ελλείψεις σε όλους τους καταναλωτές. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ενεπλάκησαν στη διαδικασία, για την αφοσίωση και δέσμευσή τους.

 

Η Chiquita είναι μια εμβληματική εταιρεία, με μακρόχρονη ιστορία και πορεία που φτάνει τα 150 χρόνια, αποδεικνύοντας την μεγάλη ανθεκτικότητά της σε καλές και άσχημες περιόδους. Προτεραιότητας της εταιρείας ήταν πάντα να διασφαλίζει, μέσω της εντατικής δουλειάς, ότι η ποιότητα των προϊόντων της και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της είναι η υψηλότερη δυνατή.

 

Προχωρώντας προς ένα καλύτερο μέλλον, η Chiquita θα είναι για ακόμη μια φορά εκεί, εξασφαλίζοντας ότι οι μπανάνες της θα συνεχίσουν να κάνουν το θαυμαστό ταξίδι από τις φάρμες στο τραπέζι σας. Θα συνεχίσει να εφαρμόζει κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες καλές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της.

 

Το να μπορέσει η εταιρεία μας να συνεχίσει την πορεία της μέσα από τις κακές αλλά και καλές περιόδους της ιστορίας έχει καταστεί δυνατό χάρη στην απίστευτη επιμονή και προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλοι οι άνθρωποί μας, οι γεωπόνοι, οι καλλιεργητές, οι ωριμαντές, οι διανομείς, οι συνεργάτες λιανικής, όλοι όσοι είναι μέρος αυτού του μοναδικού ταξιδιού της νόστιμης μπανάνας μέχρι να φτάσει στο κατάστημα. Και φυσικά, χάρη στην αμέριστη υποστήριξη από όλους τους καταναλωτές που αγαπούν την μπανάνα Chiquita!

 

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link
Powered by Social Snap