ΝΕΑ

Γιορτάστε το Banana Sun με την πιο μικρή νύχτα της ζωής σας!

ΝΕΑ

30 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Στις 21 Αυγούστου, θα είστε μάλλον ένα από τα εκατομμύρια άτομα που θα κάνουν stream στο Hopkinsville (Κεντάκι), στο Carbondale (Ιλινόις) και σε άλλα μέρη των Η.Π.Α., για να δείτε την πολυαναμενόμενη έκλειψη ηλίου. Είναι ένα ανεπανάληπτο ουράνιο φαινόμενο που κάνει το διαδίκτυο να πάρει φωτιά. Το επόμενο θα συμβεί 200 χρόνια αργότερα, γι’ αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!

Οι τυχεροί που θα έχουν καλή θέα θα δουν ένα από τα πιο εκπληκτικά θεάματα της φύσης, καθώς η σελήνη θα καλύψει τελείως τον ήλιο. Επίσης, για δύο μοναδικές στιγμές πριν και μετά την ολική έκλειψη, η Chiquita —με τη στήριξη της σελήνης— θα μετατρέψει τη σφαίρα φλεγόμενων αερίων στο ημισέληνο σχήμα μιας τεράστιας μπανάνας Chiquita στον ουρανό (ευχαριστούμε τη Μητέρα Φύση, τέτοια δημοσιότητα δεν αγοράζεται με χρήματα).

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε ένα μέρος με προνομιούχα θέα, μπορείτε και πάλι να απολαύσετε την εμπειρία. Δεδομένου ότι η έκλειψη αυτή καθαυτή θα διαρκέσει λιγότερο από τρία λεπτά, θα είναι η πιο μικρή νύχτα της ζωής σας. Έτσι, καθώς περιμένετε η μέρα να γίνει νύχτα, είναι η ιδανική στιγμή να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο Chiquita banana sun πάρτι που έγινε ποτέ.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να προγραμματίσουμε το θέαμα για το σαββατοκύριακο. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε το μεσημεριανό σας διάλειμμα στη δουλειά ή να πείσετε τους δασκάλους σας ότι είναι η ιδανική ευκαιρία να γιορτάσετε το banana sun σε ένα πάρτι στις εγκαταστάσεις του σχολείου; Ας μετατρέψουμε αυτό το θέαμα σε μια διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία!

Οι μπανάνες και ο ήλιος πορεύονται μαζί. Και τα δύο είναι κίτρινα, φωτεινά και κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν (ο άνθρωπος στο φεγγάρι έχει πάντα μια πολύ σοβαρή όψη, αλλά ακόμα και τα πιο μικρά παιδιά ζωγραφίζουν τον ήλιο με ένα τεράστιο χαμόγελο).

Σας προτείνουμε μερικές ιδέες, για να δώσετε μια νότα μπανάνας στο event:

Θεματικές δημιουργίες με μπανάνες

Αν σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας να γιορτάσετε με στυλ πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το μεγάλο event, απολαύστε μερικά από αυτά τα δημιουργικά διαστημικά σνακ. Πάρτε ολόκληρες, καθαρισμένες μπανάνες, τοποθετήστε τις σε ξυλάκια παγωτού, βουτήξτε τις σε λευκή σοκολάτα κίτρινου χρώματος, γυρίστε τις σε ένα μπολ με ξηρούς καρπούς και καρύδα και βάλτε τις στην κατάψυξη. Αν θέλετε να τιμήσετε λίγο και τη σελήνη, βουτήξτε τη μία άκρη σε λίγη μαύρη σοκολάτα.

Πρόκειται να ψήσετε; Βάλτε λίγες ακόμα μπανάνες Chiquita σε σχήμα βάρκας. Φτιάξτε θήκες από αλουμινόχαρτο στις οποίες θα τοποθετήσετε μια μπανάνα κομμένη κατά μήκος με τη φλούδα της. Γεμίστε με μέλι, κανέλα, κομματάκια σοκολάτας και μίνι marshmallows. Απλώς τσακίστε τις άκρες για να μην χυθεί η γέμιση και ψήστε έως ότου το μίγμα μαλακώσει και γίνει μια μαστιχωτή απόλαυση. Τρώγεται με κουτάλι. Φροντίστε να πετάξετε την μπανανόφλουδα στο κατάλληλο μέρος…ξέρετε πόσο γλιστράει. Για περισσότερες εκπληκτικές συνταγές, μεταβείτε εδώ.

Celebrate the Banana sun with the shortest night of your life

Μπανάνα, υποκλίσου

Φτιάξτε ένα διαστημικό μπαρ με μπανάνα σπλιτ και καλοκαιρινές παρασκευές κάθε είδους. Φροντίστε να έχετε πολλές μπανάνες σε φέτες, διάφορες γεύσεις παγωτού, fudge και σως καραμέλας, ξηρούς καρπούς και σαντιγί. Τραβήξτε μια φωτογραφία. Οι καλύτερες δημιουργίες στο Instagram κερδίζουν ένα βραβείο.

Να μια ιδέα που θα αρέσει στους δασκάλους σας: κάντε έναν διαγωνισμό γνώσεων με θέμα τις μπανάνες και το ηλιακό σύστημα. Πώς ονομάζεται ένα τσαμπί μπανάνες; Πόσες μπανάνες θα χρειαζόταν να στοιβάξετε, για να φτάσετε στο Chiquita banana sun; (9,4 δισεκατομμύρια) Ο ήλιος είναι τόσο μεγάλος, πόσοι πλανήτες στο μέγεθος της Γης θα χωρούσαν μέσα σε αυτόν; (Περίπου ένα εκατομμύριο)

Υπάρχει επίσης η παραλλαγή του αμερικανικού παιχνιδιού Βάλε την ουρά στον γάιδαρο… Βάλε το αυτοκόλλητο στην μπανάνα Chiquita. Ποιος θα καταφέρει να βάλει το διάσημο μπλε σύμβολο της φρεσκάδας στο κέντρο της μπανάνας; Για περισσότερες ιδέες, μεταβείτε εδώ

Χειροτεχνίες εμπνευσμένες από τις μπανάνες

Οι μπανάνες προσφέρουν τις τέλειες χειροτεχνίες για τα παιδιά. Κόψτε σχήματα μπανάνας από λεπτό κίτρινο αφρώδες υλικό για χειροτεχνίες. Ή κόψτε ημισέληνα σχήματα από τα άκρα ενός άσπρου πιάτου από χαρτί και βάψτε με κίτρινο χρώμα. Δώστε στα παιδιά όλα τα υλικά χειροτεχνίας που χρειάζονται, όπως μπογιές, μαρκαδόρους και αυτοκόλλητα που απεικονίζουν αστέρια, τον ήλιο και τη σελήνη. Μετατρέψτε τις δημιουργίες σε μαγνητάκια για το ψυγείο ή σελιδοδείκτες, για να θυμάστε αυτήν την ιδιαίτερη περίσταση.

Τι θα λέγατε για μια πινιάτα με θέμα το Chiquita banana sun, την οποία θα γεμίσετε με κάθε είδους αστρονομικές λιχουδιές, όπως Starburst και φυσικά τσίχλες και καραμέλες Orbit και Eclipse; Προσθέστε μερικές καραμέλες σε σχήμα μπανάνας αντιπροσωπευτικές του banana sun και δεν θα υπάρχει γλυκατζής που να μην θέλει να δοκιμάσει την τύχη του.

Σε ποιον δεν αρέσει μια καλή selfie; Σχεδιάστε μια γιγάντια κίτρινη μπανάνα Chiquita σε ένα λευκό χαρτί ή ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι και κόψτε με το ψαλίδι ένα κομμάτι σε σχήμα προσώπου. Κρεμάστε το και ζητήστε από τους καλεσμένους να ποζάρουν για φωτογραφίες που θα κάνουν το πάρτι έκλειψης διάσημο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν κάνει τίποτα!

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στην άλλη άκρη του πλανήτη, για να δείτε τρία λεπτά σκοταδιού, όταν μπορείτε να δείτε το πραγματικό αστέρι της ημέρας, το Chiquita banana sun, από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε!

Celebrate the Banana sun with the shortest night of your life

Αν θέλετε πραγματικά να δείτε την παράσταση της σελήνης, μπορείτε να δείτε την έκλειψη ζωντανά μέσω της σελίδας Facebook της Chiquita στις 21 Αυγούστου, στις 9:15 π.μ. Χειμερινή ώρα Ειρηνικού. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μεταβείτε εδώ.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link