ΝΕΑ

Διασκεδάστε με την Chiquita!

ΝΕΑ

4 Απριλίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CHIQUITA

Καλώς ήλθατε! Είστε έτοιμος/η να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ με την Chiquita; Το καλύτερο μέρος για να βρείτε νέες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ανακαλύψτε εύκολες και θρεπτικές συνταγές με μπανάνες Chiquita, διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια για παιδιά και ιδέες για γυμναστική στο σπίτι, και τονώστε τόσο το σώμα σας, όσο και το μυαλό σας.

Όλοι και όλες χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα αυτήν την περίοδο, και ο τέλειος τρόπος για να φτιάχνουμε τη διάθεσή μας και να απολαμβάνουμε τις ημέρες μας είναι να περνάμε χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Έχετε ανακαλύψει τις λίστες αναπαραγωγής μας στη Spotify; Η Chiquita δημιούργησε 5 υπέροχες λίστες αναπαραγωγής για κάθε ένα από τα μοναδικά νέα αυτοκόλλητά μας. Όλες οι λίστες αναπαραγωγής έχουν διαφορετικά θέματα: Feeling Happy, Tropical Vibes, Smile Workout, Classics και Cook & Dance.

Σε περιόδους με πολύ άγχος, η μουσική μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, καθώς μπορεί να μας φέρει όλους πιο κοντά και να χαρίσει θετικές νότες στην ημέρα μας. Έτσι, οι λίστες αναπαραγωγής της Chiquita μέσω της Spotify παρέχουν μια μεγάλη γκάμα ανεβαστικών κομματιών, για εσάς και τους υπόλοιπους λάτρεις της μπανάνας Chiquita.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

 

Εκτός από τις πέντε λίστες αναπαραγωγής που δημιουργήσαμε βάσει των νέων αυτοκόλλητών μας, ένα ειδικό έκτο αυτοκόλλητο με τίτλο “Yellow Banana” θα ανακατευθύνει τους καταναλωτές σε ένα podcast της Chiquita στη Spotify, από το οποίο θα λαμβάνουν έναν μυστικό κωδικό πρόσβασης. Αυτός ο κωδικός θα τους δώσει πρόσβαση στο παιχνίδι της ιστοσελίδας της Chiquita. Οι λάτρεις της μπανάνας Chiquita μπορούν να κερδίσουν βραβεία από μεγάλες εταιρείες , όπως ηχεία, μια συνδρομή Spotify Premium και πολλά άλλα.

Λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στη Spotify

Παιχνίδια με την Chiquita

Η Chiquita έχει επιλέξει ορισμένα υπέροχα παιχνίδια, με τα οποία μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας όσο βρίσκεστε στο σπίτι. Όσο διασκεδάζετε με αυτά τα παιχνίδια, είτε μόνος/η σας είτε με την οικογένειά σας, παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε ενεργό τον νου σας.

Στα διασκεδαστικά παιχνίδια της Chiquita συμπεριλαμβάνονται παιχνίδια μνήμης, παζλ και παιχνίδια αντιστοίχισης. Βάλτε τα δυνατά σας σε όλα αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια της Chiquita και πείτε μας πώς τα πήγατε, επισημαίνοντας τη Miss Chiquita στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ετικέτα @chiquitabanana. Καλή διασκέδαση!

Παιχνίδια ζωγραφικής με την Chiquita

Βρείτε τις αγαπημένες σας κηρομπογιές, τους μαρκαδόρους ή τις ξυλομπογιές σας και αρχίστε να γεμίζετε με χρώματα τις αγαπημένες εικόνες της Chiquita, όπως εικόνες με μπανανόδεντρα, μπανάνες Chiquita και, φυσικά, τη Miss Chiquita!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link