ΝΕΑ

Η Chiquita συνεργάζεται με το νέο κινηματογραφικό σίκουελ της ΤΑΙΝΙΑΣ LEGO® 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

ΝΕΑ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Πείτε δύο πράγματα που είναι λαμπερά, κίτρινα και διασκεδαστικά. Μα φυσικά, η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τις μπανάνες Chiquita και τα παιχνίδια LEGO®! Βάζω στοίχημα ότι δεν μπορείτε να σκεφθείτε κάποιο άλλο τόσο πολύχρωμο δίδυμο! Η Chiquita ενώνει τις δυνάμεις της με την Warner Bros. Pictures για την κυκλοφορία της ΤΑΙΝΙΑΣ LEGO® 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο με πρωταγωνιστή έναν νέο χαρακτήρα… τον Μπανάρναρ, μια μπανάνα φτιαγμένη από τουβλάκια LEGO που κάνει φέτος το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη.

Είναι τιμή μας να αποτελούμε κομμάτι αυτής της νέας περιπέτειας στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων, η οποία εστιάζει στην προώθηση των κοινών μας βασικών αξιών. Στην καρδιά του μηνύματος αυτής της ταινίας βρίσκονται οι αξίες της συνεργασίας, της διασκέδασης και της οικογένειας. Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ΤΑΙΝΙΑΣ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ εδώ.

Η Chiquita έχει κοινές αξίες, όπως το να βοηθάει τους καταναλωτές να ξεκινούν τη μέρα τους ευχάριστα και να ενθαρρύνει τη διασκέδαση και το γέλιο για όλους. Ελπίζουμε να προσφέρουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας φέτος τον χειμώνα, παροτρύνοντας τους υποστηρικτικές μας να ανακαλύψουν και να συγκεντρώσουν τα συλλεκτικά αυτοκόλλητα που προσφέρουμε, σε ένα κλίμα αγάπης και συνεργασίας. Οι μπανάνες Chiquita είναι ζωηρόχρωμες και διασκεδαστικές, όπως ακριβώς οι φιγούρες της εμβληματικής επωνυμίας LEGO®, γι' αυτό και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.

Jamie Postell, Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Αμερικής για την Chiquita

Μη χάσετε ούτε ένα!

Στο πλαίσιο της προώθησης, η Chiquita θα διαθέσει στην αγορά των ΗΠΑ και σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες πάνω από 300 εκατομμύρια μπανάνες Chiquita με αυτοκόλλητα εμπνευσμένα από την ταινία LEGO. Στο θρυλικό μπλε αυτοκόλλητο θα εμφανίζονται μερικοί από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ΤΑΙΝΙΑΣ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, μαζί τους και ο νέος χαρακτήρας, ο Μπανάρναρ!

Πάρτε μια γεύση!

Μη χάσετε τις πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές που είναι εμπνευσμένες από την ταινία. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της Chiquita στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μάθετε περισσότερα! Έχουμε δημιουργήσει ειδικές συνταγές με μπανάνες Chiquita εμπνευσμένες από την ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ για όλη την οικογένεια, οι οποίες ενθαρρύνουν τις ομαδικές κατασκευές και την ομαδική εργασία γενικότερα.

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ επιτέλους έρχεται κι εμείς στην Chiquita δεν κρατιόμαστε από τον ενθουσιασμό μας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Chiquita, το πρόγραμμα για τα Μπλε Αυτοκόλλητα και τη συνεργασία της με την ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.chiquita.com/build και κάντε Like στην Chiquita στο Facebook, για να λαμβάνετε νέες ενημερώσεις.

Γευτείτε κι εσείς τη χαρά του ενθουσιασμού που μπορεί να σας προσφέρει ένα τσαμπί μπανάνες Chiquita. Τραβήξτε μια φωτογραφία των συλλεκτικών αυτοκόλλητων Η ΤΑΙΝΙΑ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ που μαζέψατε από τις μπανάνες Chiquita και δημοσιεύστε τη χρησιμοποιώντας το #Chiquitabanana

 

Μην καθυστερείτε, δείξτε και εσείς τον ενθουσιασμό σας για την κυκλοφορία της ΤΑΙΝΙΑΣ LEGO 2: ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link