ΝΕΑ

Let’s Go Bananas: Μια τάση στη μόδα όλο φρούτο

ΝΕΑ

30 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Τα φρούτα είναι στη μόδα και οι μπανάνες, με το έντονο, χαρούμενο χρώμα τους και το σχήμα χαμόγελου προσφέρουν την ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο, ανάλαφρο look σε τοίχους, παπούτσια και φορέματα.

Σχεδιαστές υφασμάτων, εσωτερικού χώρου και μόδας δημιουργούν κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν, αντλώντας έμπνευση από τα φύλλα, τη φλούδα, το σχήμα, το χρώμα και οτιδήποτε άλλο θυμίζει μπανάνα. Για την ακρίβεια, οι μπανάνες έχουν συνεπάρει ολόκληρο τον κόσμο!

Πρώτη μεταξύ εκείνων που ακολουθούν αυτήν την τάση είναι η Charlotte Olympia, Βρετανίδα σχεδιάστρια παπουτσιών, που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της επίδειξής της στο φετινό London Fashion Week.

Let’s Go Bananas: A Fruity Fashion Trend

Η Olympia, τα παπούτσια της οποίας επιλέγονται από μια στρατιά ατόμων που σέβονται το στυλ τους, από τη Beyoncé έως την Taylor Swift, σχεδίασε μια ρετρό και επαναστατική συλλογή εμπνευσμένη από τη Miss Chiquita και τη διάσημη Βραζιλιάνα καλλονή Carmen Miranda. Η φρουτώδης εξωτική ομορφιά της Miss Chiquita και το επιτυχημένο τραγούδι του αγαπημένου brand μπανάνας σε όλο τον κόσμο δεν θα μπορούσε να δέσει πιο αρμονικά με τη λαμπερή Charlotte. Η Olympia αποφάσισε να λανσάρει μια συλλογή με τίτλο «Let’s go bananas», για να φέρει στο προσκήνιο όλη αυτήν τη ζωντάνια και τη χαρά. Η συλλογή περιλαμβάνει μια παλέτα χρωμάτων που ξυπνάει τις αισθήσεις και ένα κοκτέιλ τροπικών φρούτων και λουλουδιών σε υποδήματα και τσάντες.

Το βασικό κίτρινο στοιχείο του show ήταν, όπως πολύ σωστά μαντέψατε, οι μπανάνες. Το διασκεδαστικό φρούτο ήταν παντού. Μερικά μοντέλα φόρεσαν στολές μπανάνας. Άλλα χόρευαν στο catwalk κουνώντας τεράστιες παραγεμισμένες μπανάνες σαν εκκρεμές. Επιπλέον, παιχνιδιάρικες μπανάνες κοσμούσαν παπούτσια, καπέλα και τσάντες.

Η κολεξιόν όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν μια εικονική φρουτοσαλάτα. Ξεχώρισαν οι χαριτωμένες πλατφόρμες από δέρμα και σουέντ με το έξυπνο όνομα «Bananas Is My Business» και η έκδοση με το τακούνι και τα καρφιά με τίτλο «Juicy Dolly».

Let’s Go Bananas: A Fruity Fashion Trend

Θα σας ενθουσιάσουν οι ψηλές πλατφόρμες της Olympia με tutti frutti print και φυσικά, ας μην ξεχνάμε τις μπαλαρίνες-φρουτοσαλάτα που έχουν πάνω τους κεντημένες και τις πέντε μερίδες φρούτων που σας αναλογούν την ημέρα.

Τα παιχνιδιάρικα slide έχουν λουριά εμπνευσμένα από μπανάνες και δερμάτινη σόλα στο πράσινο της ζούγκλας. Το «Banana-Rama» έχει πανώδερμα από φύλλα.

Υπάρχει ένα αυθεντικό κεντρικό κομμάτι που έχει λάβει το όνομά του από τη θεά όλων των μπανανών: Δεν είναι άλλο από την μπαλαρίνα «Chiquita», στο πλαϊνό της οποίας φιγουράρει με χαρακτηριστική άνεση μια υπέροχη κίτρινη μπανάνα Miss Chiquita με μεγάλες βλεφαρίδες, ρουζ και κόκκινα χείλη όλο υπονοούμενο. Ταιριάζει τέλεια με τα τσαντάκια της Olympia σε σχήμα μπανάνας και ανανά, καθώς και με εκείνα με τροπικό print.

Φέτος τα αξεσουάρ σας θα είναι πολύχρωμα. Αφήστε στη ντουλάπα τα καλόγουστα φλοράλ και επιλέξτε παιχνιδιάρικα φρούτα!

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link