ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Tρέξτε για να ανακαλύψετε τα Αυτοκόλλητα της Chiquita με Ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης!

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

6 Ιουλίου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita ετοιμάζεται για άλλη μια ειδική έκδοση του εμβληματικού Μπλε Αυτοκόλλητού της, αφιερωμένη σε όλους εκείνους που τρελαίνονται για τη γυμναστική!

Χάρη στην απίστευτη επιτυχία της καμπάνιας μας για το 2019, φέτος το καλοκαίρι προετοιμάζουμε τρεις νέες φανταστικές προκλήσεις φυσικής κατάστασης, με 12 ολοκαίνουργια συλλεκτικά αυτοκόλλητα.

Οι τρεις προκλήσεις σχετίζονται με τρία διαφορετικά είδη γυμναστικής: την προθέρμανση, με ασκήσεις για να προετοιμάσετε το σώμα σας για γυμναστική, τη γυμναστική από το σπίτι, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με εύκολες ασκήσεις, για όσους έχουν συνηθίσει να κάνουν γυμναστική καθημερινά στο σπίτι, και τις ασκήσεις συγκέντρωσης, με εξαιρετικές τεχνικές χαλάρωσης που θα σας φανούν χρήσιμες μετά την προπόνηση (ή μια σύντομη έκδοση για όποιον προτιμά να αθλείται σε μικρές δόσεις!). Θα υπάρχουν τρία διαθέσιμα βίντεο, τα οποία θα εξηγούν κάθε ένα από τα τρία είδη άσκησης.

Τα αυτοκόλλητα της Chiquita με τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης θα συνοδεύονται και από έξι ειδικές συνταγές που θα ενισχύσουν τη φυσική σας κατάσταση, αφιερωμένες σε καθεμία από τις προκλήσεις.

Οι μπανάνες Chiquita παρέχουν την καλύτερη γεύση και την υψηλότερη ποιότητα, ενώ σε θέματα γυμναστικής και φυσικής κατάστασης είναι ένα πραγματικά αξεπέραστο φρούτο. Είναι πλούσιες σε απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, όπως τη βιταμίνη B2 που διατηρεί τα επίπεδα ενέργειας του σώματος υψηλά, και, γι’ αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να λείπουν από καμία ισορροπημένη διατροφή που εστιάζει στη γυμναστική και τη φυσική κατάσταση. Οι μπανάνες είναι επίσης ιδανικές για τους λάτρεις της γυμναστικής διότι περιέχουν φρουκτόζη, ένα ευεργετικό και φυσικό είδος σακχάρου. Όταν η φρουκτόζη συνδυάζεται με άφθονες φυτικές ίνες, η πέψη και η απορρόφηση των σακχάρων γίνεται αργά. Έτσι, χαρίζει ενέργεια που διαρκεί και αποτρέπει τις απότομες και σύντομες αυξήσεις ενέργειας που οφείλονται στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ζάχαρης.

Οι διαλυτές ίνες στις μπανάνες βοηθούν επίσης στη μείωση της κακής χοληστερίνης και στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης στεφανιαίας νόσου και διαβήτη τύπου 2. Έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο και μικρή περιεκτικότητα σε νάτριο, κι επομένως σας βοηθούν να κοιμηθείτε βαθιά, ενώ παράλληλα σας προστατεύουν από τα καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια

Οι ευεργετικές ιδιότητες της μπανάνας Chiquita την καθιστούν τον ιδανικό σύμμαχο στη διαμόρφωση μιας υγιεινής και θρεπτικής διατροφής, από την οποία δεν λείπει η γευστικότητα. Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από λαχταριστές, θρεπτικότατες συνταγές στον ιστότοπό μας. Οι μπανάνες Chiquita μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πάμπολλους τρόπους και σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις, είτε σκέτες ως σνακ μετά τη γυμναστική σας, είτε ως βασικό υλικό σε μια υπέροχη συνταγή για κέικ, μάφιν, τηγανίτες ή μπανανόψωμο.

Τα αυτοκόλλητα με τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης θα αρχίσουν να καταφτάνουν στα καταστήματα αυτό το καλοκαίρι. Στις αρχές Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν στη Βόρεια Αμερική και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία τους και στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος για να ξεκινήσει η διασκέδαση!

Ακολουθήστε τη Miss Chiquita στο Instagram!

[instagram-feed user=”chiquitabanana” hashtag=”#ChiquitaChallenge” followtext=”Follow me”]

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link