ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα καλύτερα smoothie μπανάνας για τη γυμναστική

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

4 Μαΐου 2021 ・ 4 ανάγνωση λεπτών

Το smoothie πρωτεΐνης είναι απλώς ένα ιδανικό σνακ μετά από τη γυμναστική. Και το καλύτερο; Η προετοιμασία του είναι πολύ απλή και γρήγορη! Απλώς ρίξτε μερικά από τα υλικά σε ένα μπλέντερ (ή χρησιμοποιήστε ένα μπλέντερ χειρός), χτυπήστε τα και είστε έτοιμοι. Αυτό είναι όλο. Οι νόστιμες, υψηλής ποιότητας μπανάνες Chiquita είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά που μπορείτε να συμπεριλάβετε σε ένα smoothie μετά τη γυμναστική. Θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω γιατί είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα smoothie για τη γυμναστική.

Υγιεινές συνταγές για smoothie

Θα διαπιστώσετε ότι φτιάχνοντας ένα smoothie θα απολαύσετε εύκολα την πεντανόστιμη γεύση της μπανάνας μετά τη γυμναστική (ή και πριν, γιατί όχι;). Στον ιστότοπό μας θα βρείτε εξαιρετικές, νέες συνταγές για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε smoothie. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φανταστικές συνταγές για πριν ή μετά τη γυμναστική!

Πρωτεϊνούχο ρόφημα μπανάνας και μόκας για πριν από τη γυμναστική από την Chiquita

Πρωτεϊνούχο ρόφημα μπανάνας και μόκας για τη γυμναστική από την Chiquita

Αυτή η συνταγή κάνει την προετοιμασία ενός smoothie μπανάνας παιχνιδάκι. Η έντονη, βελούδινη γεύση του συνδυασμού καφέ και σοκολάτας θα σας αφήσει άφωνους. Είναι τόσο απολαυστική όσο και υγιεινή! Είναι ό,τι χρειάζεστε για να μπείτε στο κατάλληλο πνεύμα για γυμναστική.

Πρωτεϊνούχο smoothie μπανάνας και μούρων για τη γυμναστική από την Chiquita

Πρωτεϊνούχο smoothie μπανάνας και μούρων για τη γυμναστική από την Chiquita

Η προσθήκη μούρων και μπανάνας στο smoothie για μετά τη γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη γεύση και να αυξήσετε τα οφέλη για την υγεία, παρέχοντας παράλληλα στον οργανισμό μια επιπλέον, υγιεινή δόση ενέργειας. Αν δεν έχετε όρεξη ή χρόνο να κάνετε την προπόνησή σας (ποιος βρίσκει χρόνο στις μέρες μας;), αυτό το δροσιστικό smoothie μπανάνας θα ξυπνήσει τους γευστικούς σας κάλυκες και το σώμα σας!

Γάλα μπανάνας και σοκολάτας για τη μετά από τη γυμναστική από την Chiquita

Είναι σίγουρο ότι θα ξετρελαθείτε με αυτό το smoothie! Το πλούσιο, γλυκό κακάο και η τέλεια γεύση της μπανάνας Chiquita είναι ο απόλυτος συνδυασμός και είναι ιδανικός αν έχετε διάθεση να φτιάξετε ένα smoothie μπανάνας. Το γάλα σοκολάτας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις οικογένειες και η προσθήκη μπανάνας Chiquita κάνει την υφή του ακόμη καλύτερη. Για μια καταπληκτική καλοκαιρινή λιχουδιά, βάλτε στην κατάψυξη κομματάκια μπανάνας και μετά προσθέστε τα στο μπλέντερ για να δημιουργήσετε ένα δροσιστικό και νόστιμο smoothie.

  • 1 μπανάνα Chiquita
  • 1 κούπα/235 mL γάλα αμυγδάλου χωρίς πρόσθετα γλυκαντικά
  • 1 μεζούρα πρωτεΐνης σοκολάτας σε σκόνη
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο σε σκόνη χωρίς πρόσθετα γλυκαντικά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη (προαιρετικά)
  • 1 κούπα παγάκια

Προσθέστε απλώς όλα τα υλικά σε μπλέντερ υψηλής ισχύος και αναμείξτε μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Στη συνέχεια, μεταφέρετε σε ένα ποτήρι και απολαύστε το smoothie σας!

Γιατί να επιλέξετε ένα smoothie μετά τη γυμναστική;

Τα καλύτερα smoothie για μετά τη γυμναστική περιέχουν ένα ωφέλιμο μείγμα από πρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Τα smoothie πρωτεΐνης είναι τα καλύτερα! Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με αποθεραπεία μετά την προπόνηση; Είναι η κατάλληλη στιγμή για να απολαύσετε κάτι που θα σας βοηθήσει στη χαλάρωση και την αποκατάσταση των κουρασμένων μυών, αναπληρώνοντας τα συστατικά που χάσατε. Μια τέλεια ιδέα είναι να φτιάξετε ένα smoothie με την αγαπημένη σας μπανάνα Chiquita, όχι μόνο επειδή περιέχει σημαντικές βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και φυτικές ίνες (όπως θα δείτε παρακάτω), αλλά και για την πλούσια και κρεμώδη υφή που προσφέρει στα smoothie χωρίς θερμίδες και λίπη, μειονεκτήματα που έρχονται μαζί με άλλες επιλογές, όπως την κρέμα γάλακτος.

Αν χρησιμοποιείτε αποβουτυρωμένο ή ημιαποβουτυρωμένο γάλα όταν φτιάχνετε smoothie, σίγουρα είναι μπόνους για τον υγιεινό τρόπο ζωής σας και όταν προσθέσετε τη μαγεία της μπανάνας, δεν θα καταλάβετε ποτέ τη διαφορά από την εκδοχή με τα πλήρη λιπαρά. Είναι καταπληκτικό!

Τα smoothie μετά τη γυμναστική σάς κάνουν καλό επειδή οι μύες σας έχουν καταναλώσει τα αποθέματα γλυκογόνου ταχείας κινητοποίησης όσο γυμνάζεστε, οπότε αναζητούν τρόπους να το αναπληρώσουν. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρετε χρήσιμους υδατάνθρακες στους μύες σας είναι με την κατανάλωση μιας εύπεπτης τροφής, που είναι πλούσια σε ενέργεια και φυτικές ίνες, ώστε να μπορέσει να απορροφήσει σταδιακά ο οργανισμός σας τους υγιεινούς υδατάνθρακες, αντί για μια απότομη αύξηση του σακχάρου, αν τρώγατε ένα γλυκό. Και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να φτιάξετε ένα smoothie μπανάνας, όπως θα δούμε παρακάτω.

Οφέλη της μπανάνας

Αν έχετε όρεξη να φτιάξετε ένα smoothie, η μπανάνα Chiquita είναι το καλύτερο βασικό υλικό. –. Οι μπανάνες Chiquita περιέχουν πολλές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό smoothie.

Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β6, μια πολύ χρήσιμη βιταμίνη που μετατρέπει όλους τους σημαντικούς υδατάνθρακες σε ενέργεια και μεταβολίζει την πρωτεΐνη και τα λίπη, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη δημιουργία ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι οι μπανάνες περιέχουν εξαιρετικές ποσότητες καλίου, του μεταλλικού στοιχείου και ηλεκτρολύτη που έχει πραγματικά ανάγκη ο οργανισμός, εν μέρη για να εξισορροπήσει τις υψηλές ποσότητες νατρίου που περιέχει το αλάτι στα προπαρασκευασμένα τρόφιμα. Επιπλέον, το κάλιο δίνει τη δυνατότητα στα θρεπτικά συστατικά να εισέρχονται στα κύτταρα του οργανισμού σας, συμβάλλει στη συστολή των μυών και στη διατήρηση των καρδιακών παλμών σε φυσιολογικά επίπεδα

Οι μπανάνες περιέχουν ακόμη σημαντική ποσότητα μαγνησίου, ενός σημαντικού “μακροστοιχείου” που βελτιώνει τη λειτουργία των μυών και των νεύρων, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι μπανάνες είναι ιδιαίτερα πλούσιες σε πηκτίνη και ανθεκτικό άμυλο, ιδιαίτερα όταν δεν έχουν ωριμάσει τελείως ακόμη. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός μειώνει την κατακόρυφη αύξηση του σακχάρου στο αίμα και παίζει σημαντικό ρόλο στην αργή και σταθερή απελευθέρωση στον οργανισμό των φυσικών σακχάρων που περιέχονται σε μια μπανάνα Chiquita και της δίνουν αυτήν την υπέροχη γεύση.

Όπως καταλαβαίνετε, οι νόστιμες μπανάνες Chiquita με την εξαιρετική ποιότητά τους αποτελούν το τέλειο υλικό για ένα υγιεινό smoothie και είναι ιδανικές για πριν και για μετά τη γυμναστική. Οπότε, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε στο κατάστημα της γειτονιάς σας, μην ξεχάσετε να αγοράσετε ένα τσαμπί!

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link