ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γυμναστική με λίστες αναπαραγωγής της Chiquita στο Spotify

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

12 Μαΐου 2020 ・ 5 ανάγνωση λεπτών

Προσθέστε μουσική και εφαρμογές για να βελτιώσετε τη γυμναστική σας

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε τα επίπεδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης υψηλά όσο εργάζεστε από το σπίτι. Ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να διατηρήσετε το καθημερινό πρόγραμμα της γυμναστικής ή της δραστηριότητάς σας όταν γυμνάζεστε μόνοι σας. Οι υπέροχες νέες λίστες αναπαραγωγής και οι προτάσεις άσκησης της Chiquita είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε εσείς και η οικογένειά σας για να παραμείνετε δραστήριοι. Οι λίστες αναπαραγωγής μας βρίσκονται στο Spotify και είναι ο τέλειος τρόπος για να συνεχίσετε να κινείστε.

Οι πέντε λίστες αναπαραγωγής της Chiquita που διατίθενται στο Spotify σάς προσφέρουν φανταστικές μουσικές επιλογές, από τα πιο πρόσφατα χαρούμενα μουσικά κομμάτια έως διασκεδαστικά καλοκαιρινά κομμάτια που θα σας μεταφέρουν στην παραλία. Επίσης, θα βρείτε μουσική που θα σας γεμίσει με ενέργεια (ακριβώς όπως κάνουν και οι μπανάνες μας με τα φυσικά τους σάκχαρα και τους υγιεινούς υδατάνθρακές τους), υπέροχα mix από τις προηγούμενες δεκαετίες, καθώς και μια λίστα αναπαραγωγής για μαγειρική και χορό, όταν τελειώνετε τη γυμναστική σας και λαχταράτε ένα υγιεινό σνακ με μπανάνα.

Chiquita-Spotify-playlists-lifestyle-skateboard

 

Οι μπανάνες Chiquita, με την εξαιρετική γεύση και ποιότητά τους, πρωτοπορούν και είναι ο ιδανικός σύντροφος στην καθημερινή σας γυμναστική. Πλούσιες σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα, καθώς και διαλυτές ίνες και φυσικά σάκχαρα, βοηθούν τόσο στη δημιουργία και στη διατήρηση των μυών, όσο και στην καλή λειτουργία της καρδιάς, ενώ παράλληλα σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να συνεχίσετε, ανεξάρτητα από τους στόχους που έχετε θέσει σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση.

Ο γυμναστής και προπονητής δρομέων Frankie Ruiz προτείνει μια σειρά από εξαιρετικές ασκήσεις και εφαρμογές, που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε δραστήριοι όσο μένετε σπίτι. Αυτό που χρειάζεστε είναι το κίνητρο, οπότε επιλέξτε τις λίστες αναπαραγωγής και παίξτε τις είτε στα ακουστικά σας, είτε σε κάποιο φορητό ηχείο και μοιραστείτε αυτές τις στιγμές ευεξίας με την οικογένειά σας. Η χρήση της μουσικής μπορεί αποδεδειγμένα να σας ανεβάσει τη διάθεση και να σας δώσει ώθηση, ώστε να τα καταφέρετε ακόμη και στις πιο δύσκολες ασκήσεις και να αυξήσετε την ένταση της προπόνησής σας. Δοκιμάστε κομμάτια με ανεβαστικά τέμπο και στίχους και δείτε τη διαφορά.

Συνδυασμός κομματιών

Εξερευνήστε τώρα μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν διαθέσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Όπως θα δείτε, το διαδίκτυο είναι μια αστείρευτη πηγή ιδεών. Οι διαφορετικές ασκήσεις και η αλλαγή της σειράς τους σε ένα σετ ασκήσεων είναι σημαντικές για την ενίσχυση των μυών και του καρδιαγγειακού συστήματος. Η ποικιλία σημαίνει επίσης ότι το μυαλό δεν προλαβαίνει να βαρεθεί – προσπαθήστε να συνδυάσετε ασκήσεις που στοχεύουν διαφορετικές ομάδες μυών.

Ο Frankie προτείνει αυτό το πρόγραμμα καθημερινών ασκήσεων στο κανάλι Life Time –ονομάζεται “shred” και είναι αγαπημένο γιατί καλύπτει σχεδόν κάθε μυ του σώματος. Επισημαίνει επίσης την εφαρμογή Nike Training Club (NTC) ως μια εξαιρετική πηγή – συνήθως το περιεχόμενο υψηλής ζήτησης προσφέρεται ως υπηρεσία επί πληρωμή, αλλά η Nike διαθέτει τις προπονήσεις εσωτερικού χώρου δωρεάν για να βοηθήσει όλους όσοι μένουν σπίτι.

Η πιο αγαπημένη προπόνηση του Frankie στην εφαρμογή αυτήν την περίοδο είναι το Master Trainer Kirsty Godso’s Cardio & Legs HIT. Θα συναντήσετε τον όρο HIT πολύ συχνά όταν αναζητάτε στο διαδίκτυο ιδέες γυμναστικής: Είναι ένα αρκτικόλεξο της φράσης High Intensity Training (Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης). Το πρόγραμμα ακούγεται τρομακτικό, αλλά μην φοβηθείτε να το δοκιμάσετε. Απλώς κάντε το πιο εύκολο και ξεκουραστείτε όσο χρειάζεται μεταξύ των σετ.

 

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link