ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Αναρωτιέστε τι να επιλέξετε σαν σνακ πριν το τρέξιμο; Έχουμε την απάντηση!

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

10 Ιουλίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Οι μεγάλες καλοκαιρινές μέρες είναι ιδανικές για να γυμναστείτε. Και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μια υπέροχη βόλτα με ποδήλατο ή τρέξιμο;

Οι μπανάνες Chiquita προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα και γεύση που μπορείτε να βρείτε. Είναι το πιο θρεπτικό σνακ πριν την προπόνηση τόσο για δρομείς όσο και για ποδηλάτες. Είναι απλά το πιο ευέλικτο σνακ που υπάρχει, αφού είναι συσκευασμένο στη δική του ανθεκτική θήκη μεταφοράς και είναι έτοιμο για κατανάλωση όσο είστε εν κινήσει.

Οι μπανάνες δεν είναι μόνο ένα νόστιμο, εύχρηστο σνακ πριν την προπόνηση, αλλά παρέχουν και πολλά μοναδικά οφέλη για την υγεία, ειδικά σε όσους ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Τα «καλά» φυσικά σάκχαρα της μπανάνας προσφέρουν μια γενναιόδωρη ποσότητα από φυτικές ίνες κι έτσι ενισχύουν την ενέργεια για μεγάλες χρονικές περιόδους. Είναι επίσης γεμάτες με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, όπως τη βιταμίνη B6, η οποία είναι σημαντική για τη διατήρηση της ενέργειας του σώματος και την αποκατάσταση των μυών.

Ποιο είναι το καλύτερο για την καθημερινή αερόβια γυμναστική σας, το τρέξιμο ή η ποδηλασία; Εξαρτάται από το τι θέλετε να πετύχετε! Η ποδηλασία δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις και είναι ιδανική για τους γλουτούς και τους τετρακέφαλους. Με την ποδηλασία μπορείτε επίσης να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το τρέξιμο γενικά σας βοηθά να κάψετε περισσότερες θερμίδες και βοηθά στη μυϊκή σας ενδυνάμωση, αλλά καταπονεί σε μεγαλύτερο βαθμό τους μυς και τις αρθρώσεις. Και τα δύο έχουν μεγάλα καρδιαγγειακά οφέλη. Σημασία έχει όμως να κάνετε αυτό που πραγματικά απολαμβάνετε! Είτε τρέχετε είτε κάνετε ποδηλασία, είναι πάντα εύκολο να έχετε μαζί σας μια μπανάνα για σνακ πριν την προπόνηση.

Ποδηλασία_μπανάνες_Chiquita

Τα ειδικά αυτοκόλλητα Fitness από την Chiquita, τα οποία εμφανίζονται στις νόστιμες μπανάνες μας αυτόν τον μήνα, προσφέρουν πολλές χρήσιμες συμβουλές γυμναστικής για όλους. Τα ειδικά αυτοκόλλητα με συμβουλές προθέρμανσης είναι η τέλεια προετοιμασία για ποδηλασία ή τρέξιμο.

Υπάρχουν επίσης έξι υπέροχες νέες συνταγές για σνακ πριν την προπόνηση, που προσθέτουν στην υγιεινή διατροφή σας την υπέροχη ενέργεια που σας δίνουν οι μπανάνες Chiquita και προσφέρουν γρήγορη αποκατάσταση των μυών μετά την άσκηση.

Θρεπτικό vegan smoothie με φράουλα, μπανάνα Chiquita και πρωτεΐνη σε μπολ

Η καταπληκτική συνταγή σάς εξασφαλίζει μια πλήρη σειρά απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για το μυαλό και το σώμα. Γεμάτο με υπέροχα συστατικά, αυτό το smoothie για πριν ή μετά την προπόνηση είναι σκέτη λιχουδιά!

Τηγανίτες με μπανάνα Chiquita και παντζάρι για Sumo Squat

Μετά από έντονη σωματική άσκηση χρειάζεται σωστή διατροφή ως καύσιμο για τους μυς που δουλεύουν αλλά και για την αποκατάσταση των μυών. Αυτές οι καταπληκτικές τηγανίτες περιέχουν την απαραίτητη ενέργεια αλλά και υπέροχη γεύση. Είναι το ιδανικό σνακ τόσο πριν όσο και μετά την άσκηση.

Μπάρες πρωτεΐνης χωρίς ψήσιμο με μπανάνα Chiquita και ξηρούς καρπούς

Λαχταριστές μπάρες χωρίς ψήσιμο, γεμάτες με ξηρούς καρπούς και χουρμάδες, προσφέρουν μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και βασικών θρεπτικών συστατικών σε όσους έχουν έναν δραστήριο τρόπο ζωή. Χωράνε στην τσέπη σας και έτσι αποτελούν το ιδανικό σνακ πριν την άσκηση ή το πρωϊνό που μπορείτε να πάρετε μαζί σας πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας!

Τραγανές μπάρες πρωτεΐνης με γεύση μπανανόψωμου Chiquita

Αυτές οι μπάρες έχουν τη μοναδική γεύση του απολαυστικού μπανανόψωμου Chiquita σε μέγεθος τσέπης γεμάτο με μέλι και καρύδια. Είναι ένα ακαταμάχητο σνακ για την άσκησή σας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αλλά και το ιδανικό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.

Ρόφημα πρωτεΐνης με μπανάνα Chiquita για μετά την άσκηση

Ένα καταπληκτικό ρόφημα που σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, για την αναζωογόνηση του σώματός σας και την αποκατάσταση των μυών μετά από μία δύσκολη προπόνηση. Η βρώμη, οι μπανάνες, το φυστικοβούτυρο και το κακάο το μεταμορφώνουν σε ένα καταπληκτικό πλούσιο smoothie.

Ρόφημα με φυστικοβούτυρο και μπανάνα Chiquita για προθέρμανση

Το ιδανικό σνακ για πριν την άσκηση, σας δίνει μια μεγάλη δόση ενέργειας αφού είναι γεμάτο με πρωτεΐνη και φυσικά σάκχαρα. Έχει υπέροχη γεύση και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια καθόλη τη διάρκεια της άσκησης αλλά και μετά το τέλος της γυμναστική σας.

Είτε επιλέξετε το τρέξιμο είτε την ποδηλασία, μια μπανάνα Chiquita είναι ο ιδανικός σύντροφος για τη αερόβια γυμναστική σας. Με την υπέροχη γεύση της και τα πολυάριθμα οφέλη για την υγεία και την ενέργεια, οι μπανάνες Chiquita είναι το τέλειο σνακ για πριν αλλά και μετά την άσκηση, που δεν πρέπει να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μυϊκή σας ενδυνάμωση!

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.chiquita.com.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link