ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

“Βάλε την πινελιά σου”¨Νέος online διαγωνισμός σχεδίου από την Chiquita!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

31 Μαρτίου 2020 ・ 10 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita ανακοινώνει τον νέο διασκεδαστικό διαγωνισμό σχεδίου, που θα έχει “στην καρδιά του” το εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο, καλώντας μικρούς και μεγάλους να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη δημιουργώντας πρωτότυπα και μοναδικά σχέδια.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως και το τέλος Οκτωβρίου, παράλληλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σκοπός της είναι να υπενθυμίσει στους γονείς ότι οι μπανάνες αποτελούν όχι μόνο την καλύτερη επιλογή σνακ κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της πολυάσχολης καθημερινότητας, αλλά και “τροφή” για την σκέψη και την φαντασία των παιδιών τους. Οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, αλλά και να δουν τα σχέδιά τους να κοσμούν τα αυτοκόλλητα στις μπανάνες Chiquita στη νέα ειδική έκδοση του 2020.

Οι γονείς επιζητούν το καλύτερο για τα παιδιά τους και τα παιδιά λατρεύουν τις μπανάνες Chiquita! Είναι άλλωστε το καλύτερο φυσικό, υγιεινό και πρακτικό σνακ που μπορεί να προσφέρει ένας γονιός στο παιδί του. Στα παιδιά αρέσουν το παιχνίδι και οι σκανταλιές, αλλά χρειάζονται πολλή ενέργεια για να διατηρούν το μυαλό και το σώμα τους σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Μια μπανάνα Chiquita είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για το πρωϊνό όσο και για το βραδυνό, αφού περιέχει πολύτιμες βιταμίνες και αποτελεί άριστη πηγή ενέργειας που θρέφει τον πολυάσχολο οργανισμό και το δημιουργικό μυαλό των παιδιών τόσο εντός, όσο και εκτός σχολείου.

please erase this part as I have incorporated it in previous paragraph Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτή τη δημιουργικότητα, το διάσημο Μπλε Αυτοκόλλητο της Chiquita πρόκειται να γίνει ένας συναρπαστικός καμβάς μέσα από αυτόν τον πρωτότυπο διαγωνισμό σχεδίου, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να δουν την ιδέα τους να ζωντανεύει και να στολίζει τα αυτοκόλλητα της νέας χρονιάς.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού τα παιδιά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργικές ιδέες τους επάνω στο εμβληματικό Μπλε Αυτοκόλλητο Chiquita και να κερδίσουν φανταστικά βραβεία. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 3 καλύτερα σχέδια και θα τα βραβεύσει με ένα Apple Ipad & Apple Pencil.  Η συμμετοχή είναι απλή και διασκεδαστική, καθώς οι συμμετέχοντες μπορούν να ανεβάζουν τα σχέδιά τους απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chiquita.gr/fun.

Θυμηθείτε ότι κάθε σχέδιο μετράει σαν μια ξεχωριστή συμμετοχή, οπότε όσα περισσότερα σχέδια δημιουργήσετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε!  Το μήνυμα λοιπόν είναι: Πάρε μέρος! Μπορεί να νικήσεις!
Οι τρεις τυχεροί νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν ένα εκπληκτικό δώρο–ένα iPad της Apple μαζί με ένα Apple Pencil– που θα τους δώσει την ευκαιρία να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το ταλέντο τους.  please take this part out as I have not included it in the press release
please take this part out as I have not included it in the press release please take this part out as I have not included it in the press release.

please take this part out as I have not included it in the press release. please take this part out as I have not included it in the press release.

www.chiquita.gr/fun

Τι πρέπει να δίνω στο παιδί μου για σνακ στο σχολείο; Ανακαλύψτε τις συνταγές μας που δημιουργήθηκαν με μπανάνα Chiquita ειδικά για τα υπέροχα παιδιά σας. Ας τα βοηθήσουμε να απολαύσουν ένα υγιεινό και γρήγορο σνακ με μπανάνα που θα τους χαρίσει στιγμές διασκέδασης κατά τη διάρκεια του σχολείου.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link