ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Δηλώστε συμμετοχή στo #ChiquitaChallenge με τον καταπληκτικό Bananaman

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

14 Ιουλίου 2020 ・ 2 ανάγνωση λεπτών

Ο χαρούμενος κίτρινος φίλος μας θα παρουσιάσει τo νέo #ChiquitaChallenge, με μια υπέροχη νέα γκάμα fitness αυτοκόλλητων!

Είναι κίτρινος, είναι υπέροχος και ανυπομονεί να σας γνωρίσει για να δείξει σε όλους πώς να κάνουν με στιλ τις νέες ασκήσεις που θα βρείτε στα Chiquita Fitness αυτοκόλλητα ! Ο Bananaman λατρεύει να ταξιδεύει (εικονικά) σε όλον τον κόσμο: Φτιάχνει τη διάθεση σε όλους, μαθαίνει τα πάντα για τον πολιτισμό και την κουζίνα τους και εξηγεί γιατί οι μπανάνες Chiquita δεν είναι μόνο απίστευτα γευστικές, αλλά και πραγματικά πολύ υγιεινές και θρεπτικές.

Ο χαρούμενος κίτρινος φίλος μας πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέo #ChiquitaChallenge με μια υπέροχη νέα γκάμα fitness αυτοκόλλητων. Του αρέσει ιδιαίτερα να βοηθάει τους άλλους και λατρεύει τα μεγάλα πάρτι της Chiquita, ειδικά όταν μπορεί να φέρει σε αυτά μια υπέροχη μπανάνα! Τα 12 fitness αυτοκόλλητα θα σας δώσουν μερικές υπέροχες ιδέες για την προθέρμανση, την άσκηση και τον τρόπο με τον οποίον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την “ενσυνειδητότητα” για να χαλαρώσετε μετά την άσκησή σας. Θα βρείτε τα αυτοκόλλητα στις μπανάνες Chiquita σύντομα στα καταστήματα.

 

Ο Bananaman γνωρίζει ότι οι μπανάνες Chiquita προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα και γεύση, ενώ περιέχουν επίσης τεράστιες ποσότητες βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, όπως είναι η βιταμίνη C, η βιταμίνη Β2 (που συμβάλλει στη διατήρηση των επιπέδων ενέργειας στον οργανισμό), το μαγγάνιο και το κάλιο, τα οποία βοηθούν στην προστασία του σώματος και διατηρούν υγιές το καρδιαγγειακό σύστημα. Με άλλα λόγια, είναι η τέλεια φρουτώδης δύναμη που σας βοηθάει να διατηρείστε σε φόρμα.

Θα αναλάβει επίσης τα κανάλια TikTok και Instagram της Chiquita ώστε να μπορεί να δείχνει σε όλους εσάς πώς να κάνετε με ακρίβεια τις φανταστικές ασκήσεις γυμναστικής που θα βρείτε στα νέα αυτοκόλλητα. Και θέλει πάρα πολύ να βλέπει πώς κάνετε κι εσείς τις ασκήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημοσιεύετε τις δικές σας παραλλαγές ασκήσεων με το hashtag #ChiquitaChallenge στο TikTok και το Instagram για να μπορούν να το βλέπουν όλοι. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις καλύτερα από τον Bananaman; Θα ήθελε πολύ να το μάθει!

Επίσης, όταν ασκείστε έξω, να έχετε τον νου σας γιατί μπορεί να συναντήσετε τον Bananaman. Θα ταξιδέψει σε πολλά μέρη και ίσως τον πετύχετε να ψάχνει κάτι κίτρινο κοντά σας! Είναι το αγαπημένο του χρώμα (του θυμίζει τον ήλιο και τις μπανάνες) και του χαρίζει τη σούπερ μπανανο-αντοχή και μεγάλη δύναμη. Ελάτε να συμμετάσχετε στo #ChiquitaChallenge!

 

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link