ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

Η Chiquita Παρουσιάζει τα Οφέλη των Μπανανών για την Υγεία με τη Νέα Σειρά Αυτοκόλλητων

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

1 Φεβρουαρίου 2021 ・ 3 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita συνεχίζει να επιδιώκει τον στόχο που έχει θέσει για το νέο έτος προκειμένου να αναδείξει τη διασκεδαστική πλευρά του υγιεινού τρόπου ζωής. Έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα σειρά αυτοκόλλητων περιορισμένης έκδοσης, που εστιάζει στα οφέλη της μπανάνας Chiquita. Το νέο αυτοκόλλητο θα κοσμήσει εκατομμύρια από τις μπανάνες μας από τα μέσα Φεβρουαρίου έως και το Μάρτιο.

Τα καινούρια Μπλε Αυτοκόλλητα προβάλλουν τον συνδυασμό βασικών βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που περιέχουν οι μπανάνες Chiquita, μαζί με λογοπαίγνια όπως «Nature’s Candy Bar» («Η φυσική καραμέλα») και «Rush Hour Fuel» («Ενέργεια για την ώρα αιχμής»). Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται τα πολλαπλά οφέλη του γευστικού φρούτου μας.

Τα Αυτοκόλλητα με Συστατικά ακολουθούν πιστά τις τρέχουσες τάσεις, καθώς μια πρόσφατη έρευνα που συντόνισε το Πανεπιστήμιο Αμβέρσας στο Βέλγιο και διενεργήθηκε σε δείγμα 11.000 σχεδόν καταναλωτών σε 11 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναφέρει ότι οι καταναλωτές στράφηκαν εν μέσω πανδημίας στον υγιεινό τρόπο ζωής, μειώνοντας τις δαπάνες τους για έτοιμα γεύματα και αγοράζοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Έχοντας αυτό κατά νου, η Chiquita ξεκινά μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με τα οφέλη για την υγεία και την ευκολία κατανάλωσης που προσφέρουν οι μπανάνες της.

Μπανάνα Chiquita: Aυτοκόλλητα

«Καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να εστιάζουν στην υγεία τους, η Chiquita ελπίζει ότι αυτή η σειρά αυτοκόλλητων θα χρησιμεύσει ως μια διασκεδαστική υπενθύμιση ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι απαραίτητα περίπλοκη. Είτε σαν σνακ για τον δρόμο ή ως συστατικό σε γευστικές συνταγές, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας νόστιμος και απλός τρόπος για να προσθέσετε βασικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής.»

Tina Varjabedian, Διευθύντρια Marketing Βόρειας Αμερικής για την Chiquita.

Διατροφή που περιέχει μπανάνες – τα οφέλη της μπανάνας Chiquita

Πλούσιες σε βασικές βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, οι απολαυστικές μπανάνες Chiquita μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη ενός ολοκληρωμένου, πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Κάθε κίτρινη μπανάνα είναι γεμάτη με φυτικές ίνες, βιταμίνη Β6 και φυσικά σάκχαρα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν το σώμα να αισθάνεται κορεσμό όλη την ημέρα και να παρέχουν ενέργεια που διαρκεί, χωρίς διακυμάνσεις στα επίπεδα της γλυκόζης. Οι μπανάνες έχουν επίσης υψηλά επίπεδα καλίου, το οποίο είναι το κλειδί για την οικοδόμηση άπαχου μυός και την προστασία της καρδιάς.

Η γλυκιά γεύση και οι πολλαπλές χρήσεις της μπανάνας Chiquita την κάνουν ένα ιδανικό σνακ που μπορείτε να φάτε μόνο του, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο συστατικό σε ένα πλούσιο πρωινό ή ως μια καλύτερη εναλλακτική λύση για επιδόρπιο. Για να ενθαρρύνει τους λάτρεις της μπανάνας να βρουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσουν τις μπανάνες στην κουζίνα, η Chiquita έχει δημιουργήσει μια ποικιλία από συνταγές με βασικό συστατικό τη μπανάνα, τις οποίες οι λάτρεις της μπορούν να φτιάξουν από το σπίτι.

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα σειρά Αυτοκόλλητων με συστατικά της Chiquita, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.chiquita.gr.

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link