ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

«Ξεφλουδίστε» ένα αριστούργημα Chiquita!

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ

2 Δεκεμβρίου 2020 ・ 3 ανάγνωση λεπτών

Η Chiquita παρουσιάζει μια νέα, εορταστική συλλογή αυτοκόλλητων προς τιμήν της κλασικής τέχνης.

Η Chiquita παρουσιάζει μια νέα, εκλεκτή σειρά από αυτοκόλλητα αγαπημένων έργων τέχνης με χιουμοριστική διάθεση. Οι μπανάνες μας δεν είναι απλώς ένα αγαπημένο και πεντανόστιμο φρούτο, που τρώμε από τότε που ήμασταν παιδιά, είναι ένα από τα πιο υπέροχα έργα τέχνης που έχει να προσφέρει η φύση! Ένα αριστούργημα γεύσης και ποιότητας, έναν υπέροχο καμβά για μοναδικά έργα τέχνης, που μπορούμε να κρατήσουμε στα χέρια μας και να ξεφλουδίσουμε.

Προς τιμήν της καλαίσθητης μπανάνας Chiquita, «παντρέψαμε» τα εμβληματικά αυτοκόλλητά μας με κάποια από τα σπουδαιότερα έργα τέχνης στον κόσμο, ώστε οι λάτρεις της μπανάνας, αλλά και της τέχνης να ξεκινήσουν τη δική τους συλλογή. Έτσι, κάθε μπανάνα είναι και ένας νέος διασκεδαστικός τρόπος να απολαύσετε κάτι καλόγουστο, είτε αυτό είναι έργο τέχνης, είτε φρούτο.

Un-peel a Chiquita masterpiece!

Η Ιταλίδα σχεδιάστρια Mariangela Rinaldi δημιούργησε 12 νέα αυτοκόλλητα που απεικονίζουν με το δικό της χαρούμενο τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά πορτραίτα γυναικών στην ιστορία της τέχνης. Στόχος του project είναι να τονιστεί η σχέση ανάμεσα στις μπανάνες και την δημιουργικότητα, αλλά και να προσκαλέσει το κοινό να αναδείξει τη φαντασία και τις αισθήσεις.

Τα νέα αυτοκόλλητα αποτελούν κομμάτι της μακράς παράδοσης που έχουμε στη δημιουργία πρωτότυπων και δημιουργικών παραλλαγών του διάσημου αυτοκόλλητου, έμβλημα της κορυφαίας ποιότητας των μπανανών μας. Εκτός αυτού, σχεδιάσαμε και ένα διασκεδαστικό βιβλιαράκι στο οποίο οι συλλέκτες μπορούν να κολλάνε τα αυτοκόλλητα που ανακαλύπτουν.

Με τον ίδιο τρόπο που οι μπανάνες σάς προσκαλούν να ξεφλουδίσετε ένα πεντανόστιμο φρουτένιο αριστούργημα, τα νέα αυτοκόλλητα σάς καλούν να θαυμάσετε:

Κοπέλα_Davinci
Την αγνή και ταπεινή «Κυρία Μπανάνα με την Ερμίνα» του Leonardo da Vinci
Μόνα Λίζα
Το πολυαγαπημένο, αινιγματικό χαμόγελο του αρχέτυπου αναγεννησιακού αριστουργήματος, «Μόνα Μπανάνα», επίσης από τον υπέροχο Leonardo da Vinci
Κόμικ μπανάνας
Το διάσημο σχέδιο του Roy Lichtenstein, η ποπ-αστική «B-Banana»
Warhol
Τον εμβληματικό πίνακα του Andy Warhol, ένα από τα 50 μέρη ενός πολλαπλού δίπτυχου της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού «Μπανάνα Μονρόε»
Modigliani
Τον μακρύ, λεπτό λαιμό στο «Πορτραίτο μιας Μπανάνας με Καπέλο» του Amedeo Modigliani
Frida
Το γλυκό και εξωτικό έργο «Αυτοπροσωπογραφία σε Φλούδα Μπανάνας» της Frida Kahlo
Klimt
Τις διάσημες χρυσές και ασημένιες σκιές μπανάνας του Gustav Klimt στο «Πορτρέτο της Αντέλ Μπλοχ-Μπανάνα»
Picasso
Την εμβληματική «Μπανάνα Ντόρα Μάαρ» του Pablo Picasso, η πιο διάσημη κυβική μπανάνα όλων των εποχών
Degas_Μπαλέτο
Τον ενθουσιασμό του Edgar Degas για τις καμπύλες μιας μπανανοχορεύτριας, «Το Μπανανοαστέρι»
Μπανανο-μητέρα
Την καλαίσθητη σύνθεση του James Whistler σε γκρι και μαύρο, γνωστή σε όλο τον κόσμο ως «Μητέρα της Μπανάνας»
Botticelli
Το όμορφο και αισθησιακό πορτρέτο του Sandro Botticelli, «Η Γέννηση της Μπανάνας»
Renoir
Το ταραχώδες φόντο του Pierre-August Renoir στο έργο «Η Μπανανούλα με το Ψάθινο Καπέλο»

Οι μπανάνες δεν είναι μόνο όμορφες αλλά και υγιεινές: Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για τον οργανισμό, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Β6, το μαγγάνιο, το κάλιο, αλλά και οι διαλυτές ίνες, το ανθεκτικό άμυλο και τα φυσικά σάκχαρα, χαρίζοντας στους λάτρεις της μπανάνας ενέργεια που διαρκεί, άκρως απαραίτητη για να ξεδιπλώσουν την καλλιτεχνική τους πλευρά!

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, θα παρουσιάσουμε στο website μας μερικές εντυπωσιακές, αλλά και άκρως δημιουργικές συνταγές που αναδεικνύουν τη μοναδική γεύση και την ποιότητα της μπανάνας Chiquita. Αυτές οι συνταγές είναι έργα τέχνης από μόνες τους. Περιλαμβάνουν μια αριστουργηματική φρουτοσαλάτα τροπικών φρούτων, μια ποικιλία φρούτων, μια νόστιμη συνταγή για cupcake και μια παιδική συνταγή για πολύχρωμες τηγανίτες.

Παράλληλα στο website μας θα “τρέχει” ένα διασκεδαστικό κουίζ προσωπικότητας που θα θέτει μια καίρια ερώτηση: Ποιο αριστούργημα της Chiquita είσαι; Αυτό το παιχνιδιάρικο κουίζ θα σας βοηθήσει να βρείτε ποιο αυτοκόλλητο σας ταιριάζει που θα μπορείτε να αναζητήσετε και στο κατάστημα της περιοχής σας.

Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά και την αρχή του επόμενου έτους με όλους σας. Γι’ αυτό και τα καλλιτεχνικά αυτοκόλλητα θα κοσμούν τις μπανάνες μας από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου. Οι λάτρεις της μπανάνας θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μικρό, αλλά και συναρπαστικό χρονικό περιθώριο για να συλλέξουν όλα τα πολυπόθητα έργα τέχνης μας. Θέλουμε όλοι να γιορτάσουν μαζί μας:  γιατί οι μπανάνες μας είναι πραγματικά ένα αληθινά πεντανόστιμο αριστούργημα!

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε το website https://www.chiquita.gr

Παρόμοια άρθρα

  • Εξατομικευμένες επιλογές συνταγών: Αποκτήστε πρόσβαση σε προηγμένα φίλτρα, βαθμολογήστε τις συνταγές και αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας στον προσωπικό σας λογαριασμό.
  • Προνομιακή πρόσβαση σε ειδικές προσφορές και διαγωνισμούς.
  • Ρυθμίστε τις προτιμήσεις διατροφής σας και αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας άρθρα σχετικά με τον τρόπο ζωής σας.

Ελα μαζί μας!

Συμμετοχή στην κοινότητα Chiquita και πρόσβαση στον προσωπικό σας χώρο μπανάνας!

Copy link